Kuka ihme on tämä Metallisydän joka tässä blogissa jaarittelee itsestään, treeneistään ja elämästään? No lyhyesti sanottuna Metallisydän on hieman yli kolmekymppinen wannabe-bodari.

Ensimmäisen kerran tallustelin kuntosalille noin 15-vuotiaana eikä siltä tieltä ole ollut paluuta. Ensimmäiset vuodet treenaaminen oli hyvin perinteistä nuoren pojan treeniä, eli penkkiä ja hauista treenattiin joka kerta jättäen muunmuassa ihan turhat jalat treenaamatta…

Vuosien mittaan tietoa ja taitoa on kertynyt ja samalla treenaaminen on muuttunut tavoitteellisemmaksi ja tuloksekkaammaksi. Nautin bodarin elintavasta, kovasta treenistä ja tarkasta ruokavaliosta. Oikeaksi bodariksi en itseäni miellä, sillä selkeitä, lukkoonlyötyjä kisasuunnitelmia minulla ei toistaiseksi ole. Toki kisaaminen CBB:ssä pienenä salaisena haaveena jossain pääkopan pohjukassa piileskelee, mutta ainakaan vielä en koe olevani valmis lavalle nousemaan.

Vannon kovan treenin, puhtaan ruokavalion ja korkealaatuisten lisäravinteiden nimeen. En ole koskaan käyttänyt doping-aineita enkä niitä tule käyttämään. Olen vahvasti sitä mieltä, että pitkästä treenitaustasta huolimatta kehitystä on mahdollista saada aikaan myös ilman roinaamista. En myöskään näe bulkkaamisessa ja kovissa massakausissa mitään järkeä, vaan pidän nykyisin itseni kohtalaisen tiukassa kunnossa vuoden ympäri. Lihas kasvaa kyllä myös maltillisilla plussakaloreilla, ei siihen mitään sikabulkkia tarvita.

Kuntokuvia vuosien varrelta:

Pikkuinen Metallisydän vuonna 2003
Massiiviset reisilihakset vuodelta 2006
Ensimmäisen dieetin tulos vuodelta 2008
Kevät 2012
Loppuvuosi 2012
Vuoden 2013 kuntoa

Salitreenin ohella arkeani rytmittää työ lastensuojelulaitoksessa. Tuon päätyöni ohella pyrin tekemään mahdollisuuksien mukaan myös jonkin verran valmennuksia FitClub Finlandin Personal Trainerina. Töiden ja treenien sovittaminen uusioperheen arkeen tuokin mukanaan omat haasteensa, mutta ainakaan viikot eivät ole koskaan samanlaisia, vaihtelevuutta ja vipinää riittää.

Elämäni mullistui syksyllä 2014 syntyneen pienen Metalliprinsessan myötä. Prinsessa on tuonut elämääni ihan uudenlaisen näkökulman ja pysyvän hymyn huulilleni.

DSC00947

Tästä kaikesta ja monesta muusta, sekä pysyvästä pilkkeestä silmäkulmassa koostuu myös Metallisydämen blogi, tervetuloa seuraamaan koettelemuksiani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.