WellGo Fitness & Strenght Team tiimipäivä

Syksy 2019 lähestyy ja Sari panikoi tässä menneellä viikolla ensimmäisen kerran miten aika loppuu kesken, eikä ole mitään järkeä nousta reilun vuoden päästä kisalavalle… WellGo Fitness & Strength Teamin tiimipäivä tuli siis juuri oikeaan aikaan…

tiimipäivä

WellGo Fitness & Strength Team

Sari on vuoden alusta kuulunut WellGo Fitness & Strength Teamiin, jonka valmentajina toimivat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva. Tiimiin kuuluu kilpaurheilijoita niin fysiikkalajeista, kuin voimalajeistakin. Edustettuna on niin bikini fitness, body fitness, wellness fitness ja classic bodybuilding kuin voimanostokin. Tällä kertaa tiimipäivään osallistui valmentajien lisäksi 12 urheilijaa – ja yksi ulkopuolinen, minä.

Tiimin tuki

Kuten alussa mainitsin, Sarilla nousi tällä viikolla ensimmäistä kertaa pienimuotoinen paniikki oman kilpailutavoitteen lähestymisestä. Sari tuijotti itseään peilistä ja totesi ettei mitenkään ole valmis nousemaan kilpalavalle reilun vuoden päästä…

Tämä oli yksi tiimipäivässä käsitellyistä aiheista, jokainen kilpailuun tähtäävä kohtaa vastaavia ajatuksia jossakin vaiheessa projektiaan ja silloin tiimin ja valmentajien tuki on todella tärkeää. Valmentajat kyllä kertovat jos tavoitetta on tarvetta siirtää, mutta myös valavat varmuutta kun oma usko meinaa loppua. Harvoin kukaan kilpailuun valmistautuva pystyy näkemään itseään täysin realistisessa valossa, ei edes kokeneet kilpailijat, mutta erityisesti se korostuu kun kilpailuun valmistaudutaan ensimmäistä kertaa.

Tiimipäivä ajoi asiansa, sillä päivän jälkeen Sari taas puhkui intoa harjoitellessaan illalla poseerauksia peilin edessä.

Tiimiasu ja some

Tiimipäivässä suunniteltiin myös uusia tiimiasuja, onhan tiimiin kuulumisessa yksi iso asia sen yhteisöllisyys, yhteenkuuluvuus ja me-henki. Innoissaan tiimiläiset visioivatkin mitä erilaisempia tiimiasusteita aina WellGo-alushousuista alkaen. Lopulta kuitenkin taidettiin päätyä hankkimaan ensimmäiseksi yhtenevät tiimihupparit (ja edetä siitä sitten asteittain mahdollisesti jopa niihin alushousuihin asti…).

Eri merkkejä ja malleja testattiin ja vaihtoehtja pohdittiin, mutta lopullinen valinta jäi vielä harkintaan (Jos sinulla on hyviä kontakteja, laita ihmeessä kommenttiboksiin vinkkiä!)

Kannattaa laittaa seurantaan myös tiimin Instagram-tili, sinne alkaa jatkossa puskea sisältöä ihan uudella tavalla. Eikä pelkkää treeniä ja parsakaalia, vaan ihan oikeita ihmisiä ja oikeaa elämää fitneksen taustalla.

Poseerausharjoittelu

Tiimipäivän päätteeksi urheilijat pääsivät harjoittelemaan poseeraamista Janin ja Ringan opastaessa oikeisiin asentoihin ja oikeanlaiseen esiintymiseen. Vielä näin harjoitellessa hymyt olivat aika harvassa, enemmänkin taisi tuskanhiki kihota otsalle. Mutta ainakin näin sivusta seuraajana jäi todella vahva tunne, että näistä tyypeistä kuullaan vielä!

Miten menee noin niinkuin omasta mielestä?

Sarin projekti etenee, mutta miten se menee noin niinkuin omasta mielestä?

omasta

Alun haasteet

Projektia on nyt takana neljä kuukautta, josta ensimmäiset viikot meni sairastaessa. Nyt oon päässyt mahtavasti treeneihin kiinni ja treeni kulkee. Tunne siitä, että tää on mun juttu on vaan kasvanut entisestään. Vaikka oon treenannut salilla tätä projektia ennen vuosia, on ollut mahtavaa huomata miten kehitystä on alkanut tulla ihan eri tavalla. Arki luo välillä melkoista haastetta treenien toteuttamiselle, mutta silti oon nauttinut joka hetkestä. Nyt, kun oon muutaman kuukauden tehnyt virka-aikaista työtä, on pitänyt totutella treenaamaan töiden jälkeen ja täytyy sanoa, että tällaiselle aamutreenaaja-tyypille, se oli aluksi melkoisen haastavaa.

Kehitystä

Ruokavalio ja treeni ovat tuottaneet haluttua kehitystä – tai ainakin mun omasta mielestä. On ollut mahtavaa huomata miten oma keho osaa käyttää ravintoa juuri oikella tavalla hyödyksi. Mun ruoka-annokset on oikeesti melkoisen isoja ja tuntuu että syön kuin hevonen, mutta silti en ole lihonnut vaan päinvastoin, kroppa on kiinteytynyt ja alkanut muokkaantua toivottuun suuntaan. Mun kroppaan on nyt jo tullut enemmän kehitystä tän projektin aikana kuin viimeisten vuosien aikana. Kun syöminen ja treeni on oikeanlaista, niin tuloksia syntyy. Kuitenkin ollaan vielä tosi kaukana siitä mihin pyritään. Nyt on kuitenkin saatu homma hienosti alulle.

Ruokailut

Mun olo on ollut koko ajan energinen, enkä ole muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kokenut nälän tunnetta. Ruokaa on siis riittävästi. Silloin tällöin on herkkuja tehnyt mieli ja olen ne itselleni suonut. Ihan joka kerta ei välttämättä olla pysytty päivittäisten makrojen sisällä, mutta olen sitä mieltä että se ei projektia kaada suuntaan tai toiseen, jos tässä vaiheessa makrot eivät aina täysin täsmää. Valmentajat Ringa ja Janikin on sanoneet että maalaisjärkeä on hyvä käyttää, olen tulkinnut sen tarkoittavan juuri tätä 😀 Tarkoituksena on kuitenkin nauttia matkasta eikä mennä pipo kireellä päivästä toiseen. Dieetin alkaessa makrojen noudattaminen on sitten tietysti aivan eri asia.

Vaatekaappi uusiksi?

Kaikki muutos kropassa on ollut todellakin positiivista, mutta silti on alkanut hieman hirvittää se, että mun vaatteet on alkanut käydä pieniksi. Paita, jos toinenkin puristaa hartioista ja selästä, eikä housuihin meinaa enää persikka mahtua muuta kuin tunkemalla 😉 Jari tuossa joku kerta jo ehdottikin mulle siirtymistä Gaspin vaatteisiin…