Testissä Lohilo-proteiinijäätelöt!

Siitä lähtien kun fitness-lajien suosio lähti suureen nousuun muutama vuosi sitten, lähti nousuun myös erilaisten proteiinituotteiden kysyntä. Markkinoille on tupsahdellut perinteisten proteiinipatukoiden lisäksi erilaisia proteiinirahkoja, proteiinikeksejä, proteiinisipsejä, proteiinileipää ja vaikka mitä muuta, nyt myös proteiinijäätelöä. Metallisydän testasi onko tästä kohutusta Lohilo-jäätelöstä mihinkään…

Vuosien varrella sitä on itsekin tullut maisteltua mitä erilaisempia proteiinituotteita, josita osa on ollut suoraan sanottuna ihan karmaa kuraa, suurin osa ihan ok ja sitten on ollut niitä, joista on voinut sanoa ”on tämä tosi hyvää, tällaiseksi proteiiniversioksi”. Olenkin ollut vahvasti sitä mieltä, että herkut kannattaa syödä herkkuina ja proteiinit sitten vaikka jauhoista päälle, ne proteiiniversiot on loppujen lopuksi aina olleet aika kaukana herkuista. Ainakin tähän asti…

Lohilo-proteiinijäätelöt

Lohilo-jäätelöistä on kohistu jo jonkin aikaa, mutta itse olen ajatellut kyseessä olevan jälleen yksi proteiinilla höystetty muka jäätelön makuinen herkunkorvike. Sen verran moni tuttukin niitä kuitenkin kehui, että päätin lopulta nöyrtyä kokeilemaan. Kävin ostamassa läheisen K-kaupan pakastealtaasta paketin kutakin sieltä löytyvää Lohilo-jäätelöä ja laittaa ne oikein kunnon testiin.

Eihän noita kaikkia pysty edes tällainen herkkuhiiri maistelemaan kerralla, joten tämä testiraportti on jaettu kolmeen osaan, kaksi makua kerralla. Ensimmäisessä osassa testiin pääsivät Sarin valitsema Straberry White ja oma valintani Cinnamon Bun.

Lohilo Strawberry White

Strawberry white paljastui kannen avaamisen jälkeen mansikkajäätelöksi, jossa oli valkosuklaakuorrute. Työntäessäni lusikan purkkiin, ajattelin että saapa nähdä minkälainen yritelmä tälläkertaa… Mutta huh heijaa kun lykkäsin sen lusikan suuhuni… Ai perhana että oli hyvää! Makeaa ja kermaista, ei ollenkaan sellaista kuin odotin. Ihan rehellisesti voi sanoa että parempaa kuin moni tavallinen jäätelö.

Annos on kohtalaisen tuhti yhdellä kertaa syötäväksi, mutta onneksi purkin saa suljettua ja herkuttelua jatkettua myöhemmin jos ei tunaroi ja revi kannen osaa irti kuten itse tein. Proteiinia Lohilo Strawberry White sisältää 23 grammaa, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 13 g, rasvaa 8 g ja hiilihydraattia 16 g (josta sokereita 6,5 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.

Arvosanat Lohilo Strawberry Whitelle:

Sari: Maistui liian hyvältä ollakseen oikeasti terveellinen herkku. 10+

Jari: Herkullista. Mansikka ei ole suosikkimakuni jäätelöissä, mutta nosti odotuksen muille makuvaihtoehdoille taivaisiin. 8

Lohilo Cinnamon Bun

No nyt kun ensimmäiseksi testattu Strawberry White oli antanut suuntaa mitä Lohilo-jäätelöistä voidaan odottaa, olivat ainakin Jarin odotuksen korkealla Cinnamon Bun -proteiinijäätelön osalta, onhan korvapuusti Jarin mielestä se suurin herkku jota maa päällään kantaa.

Eikä Cinnamon Bun pettänyt. Herkullista kermaista jäätelöä, seassa kastiketta joka oli aivan kuin korvapuustin välissä olevaa sokeri-kanelitäytettä. Lisänä vielä nokareita, jotka maistuivat herkullisesti korvapuustilta, mutta toivat jossain määrin mieleen piparkakkutaikinan. Todella onnistunut kokonaisuus.

Lohilo Cinnamon Bun sisältää 25 grammaa proteiinia, perinteisesti laskettuna 100 grammaa sisältää proteiinia 14 g, rasvaa 6,5 g ja hiilihydraattia 12,9 g (josta sokereita 7,9 g). Hintaa 175 gramman purnukalla läheisessä K-kaupassa oli 3,99 euroa.

Arvosanat Lohilo Cinnamon Bun:lle

Sari: Todella hyvää, mutta ei vedä vertoja mansikalle. 8½

Jari: Taivaallista herkkua! 9 (antaisin kympin, mutta jäljellä on vielä muita makuvaihtoehtoja ja parannettavaa on jätettävä)

Jatkoa seuraa…

Neljä erilaista Lohilo-makua läytyy vielä pakastimesta ja odotukset niiden suhteen on korkealla…

 

P.S. Tämä EI OLE kaupallinen yhteistyö, eikä tätä ole toteutettu yhteistyössä Lohilon kanssa.

Lentoon lähdössä? – Äärimmäinen Drome-testi!

(Sisältää mainoslinkin)

Drome-housuja mainostetaan käsittämättömän hyvin istuvina ja erittäin joustavina. Me päätettiin pistää Dromet kunnon testiin ja katsoa onko mainoslauseelle katetta. Nyt lähdetän lentoon!

Drome

Testiin saatiin Fit4You:sta housut uudesta Drome II mallistosta, jonka uusi­na omi­nai­suuk­si­na aiempaan Drome-mallistoon verrattuna on muo­to­ja­ ko­ros­ta­va Pus­hUp-leik­kaus sekä kor­keam­pi vyö­tä­rö. Materiaali on samaa elastista ja ihoa myötäilevää sekoitetta kuin aiemmissakin Drome-housuissa.

Drome

Mallin ja varsinaisen testaajan mukaan istuvuus ja erityisesti käyttömukavuus on huippuluokkaa, ei hierrä eikä kiristä, mutta istuu hyvin jalkaan.

Drome

Mainoslauseen ensimmäinen osa, istuvuus on testin niinsanotussa normikäytön vaiheessa todettu paikkansapitäväksi. Vuorossa on kuitenkin vielä varsinainen lentoonlähtötesti, jossa nähdään miten käy joustavuuden ja istuvuuden ääriolosuhteissa… Nyt lähdetään kiipeilemään, hyppimään, pomppimaan ja loikkimaan!

Drome Drome DromeDrome

Joustavuutta ainakin tuntuu löytyvän, vaikka miten hyppisi ja pomppisi, ei Dromet kiristä eikä hierrä. Varmuuden vuoksi käydään läpi vielä kaikkein haastavimmat esteet ja äärisuoritukset, mutta tulos pysyy samana, Dromet ovat käsittämättömän hyvin istuvat ja erittäin joustavat housut.

Drome

Ei muuta kuin Fuck the rest, Drome is the best!

Drome

Kannattaa tsekata uusi Drome II mallisto Fit4You:n nettisivuilta!

Samasta paikasta löytyy myös melkoinen määrä aiempaa Drome-mallistoa reilusti alennettuun hintaan.