Zone-sarjan valmisjuomat – onko niistä mihinkään?

Kautta aikojen on kauppojen hyllyillä ollut valmispalkkareita pahvitetroissa ja pullotettuna salien kylmäkaapeissa. Hiton helppo valinta kiireiseen päivään tai kun ei ole mahdollisuutta roudailla sheikkereitä jauhoineen mukana. No nyt on viimein saatu Supermass Zone-sarjan huipputuotteet valmisjuomina niihin kylmäkaappeihin.

zone

Zone-sarja on noussut jo aikaisemmin kaikkien salihemmojen ja mimmien tietoisuuteen laadukkaina ja tehokkaina tuotteina. Prezone antaa kunnon buustin treeniin, Intrazone pitää treenitehoja yllä ja Afterzone potkaisee käyntiin palautumisen ja uskomattoman kehityksen.

Noniin, nyt kun mainospuhe on saatu hoidettua, voidaan alkaa puhua asiaa.

Testasin noita valmisjuomia tässä yhdessä treenissä ja kerron nyt rehellisen mielipiteeni kyseisistä valmisjuomista.

Prezone RTD

Prezonesta minulla oli energajuoman makuinen versio ja sitä aloin hörppiä salin aulassa salille saapuessani. Odotukset oli luonnollisesti korkealla, olihan kokemukset jauhomuotoisesta Prezonesta hyvät. No mitään järisyttävää uudestisyntymistä Herkuleksena tai itse Arnoldina ei tapahtunut. Hiukan alkoi ihoa kihelmöidä, minkä toivoin ennakoivan valtavaa ihonalaisen lihaskudoksen kasvua… Kun mitään sen kummempaa ei tapahtunut, talsin pukuhuoneeseen vaihtamaan treenikamppeet päälle.

Kun pukuhuoneen peilikään ei paljastanut mitään uusia muhkuroita muodostuneen paidan alle, tulin siihen jotopäätökseen, että tälläkin kerralla oli mentävä hikoilemaan painojen kanssa salin puolelle, ei ollut Prezone RTD oikotie onneen…

Muutaman ensimmäisen sarjan jälkeen se sitten alkoi. Tuntui kuin joku olisi ottanut takatukasta kiinni ja antanut potkun perseelle. Prezone alkoi toimia ja tehoa alkoi löytyä. Olin ollut liian hätäinen ja odottanut vaikutusta liian nopeasti. Prezone kannattaa siis hörppiä reilusti yli puoli tuntia ennen treeniä jos haluaa sen antavan potkua heti ensimmäisistä sarjoista alkaen. Ja miskikäs ei, onhan Intrazonen tarkoitus pitää ne treenitehot yllä treenin ajan…

Intrazone RTD

Treenin aikana aloin sitten hörppiä omenan makuista valmis-Intrazoneani. Maku oli todella hyvä, raikas ja omenainen. Mielellään sitä siinä hörppi rintaa ja olkapäitä treenatessa. Lämmittelyjen lisäksi taisi molemmille lihasryhmille tulla kovia sarjoja jotakuinkin 10 joista pari viimeistä supersetteinä. Missään kohtaa ei tuntunut treenitehon laskua, ettei jaksaisi, vaan päin vastoin. En olisi oikeastaan malttanut lopettaa silloinkaan kun suunniteltu treeni oli tehty. Sitä en sitten tiedä, oliko kyse treenilaturin antamasta buustista, intran ylläpitävästä vaikutuksesta vai oliko sitten vaan kohdalle osunut erityisen hyvä treenipäivä. Ehkä kaikkea näitä yhdessä.

Yksi huomio Intrazone RTD:sta, yksi puolen litran intrajuoma tarvitsee kaverikseen muutakin juotavaa, vaikka pullollisen vanhaa kunnon vettä… Itse valitsin aloittaa Afterzonen hörppimisen jo hyvissä ajoin ennen treenin loppumista.

Afterzone RTD

Afterzonesta valitsin päärynän makuisen vaihtoehdon, mikä oli uskoakseni onnistunut valinta, hyvää se ainakin oli. Aloin tosiaan hörppiä Afterzonea jo noin 15 minuuttia ennen treenin loppua, kuten minulla on tapana ihan perinteisten jauhoista sekoiteltavien palkkareidenkin kanssa.

Palautusjuoma on siitä hankala arvioitava, että mitenkään ei ole mahdollista sanoa mitään sen toimivuudesta yhden pullollisen perusteella. Maku oli hyvä ja usko aiempien kokemusten mukaan Supermass-tuotteeseen kohdallaan.

Loppulauselma

Mitään uusia muhkuroita ei pukuhuoneen peilissä ihon alla näkynyt treenin jälkeenkään, mutta treeni kulki hiton hyvin ja uskomattoman helppoja ja käteviähän nämä tällaiset valmisjuomat on. Saattaa niitä joskus muulloinkin treenikassiin eksyä…

Mun suosikkilisäravinteet 2017

Minua pyydettiin tässä jokin aika sitten kertomaan suosikkilisäravinteeni ja vielä perustelemaan valintani. Jokusen kerran olen tainnut aiheesta ennenkin kirjoittaa, mutta tässä olisi mun TOP 5 lisäravinteet just nyt ja perustelut valinnoille.

Mun suosikkilisäravinteet

Käytän lisäravinteita pääasiassa treenin ympärillä, treenilaturia ennen treeniä, intrajuomaa treenin aikana ja palkkaria treenin jälkeen. Niiden lisäksi täydennän ruokavaliosta saatavaa proteiinin määrää lähes päivittäin heraproteiinilla ja luonnollisesti tuosta joukosta löytyvät myös suosikkilisäravinteeni.

Numero 1: Anabolic Overdrive palautusjuoma

Anabolic Overdrive on ollut mun suosikkini ihan siitä asti kun sitä ensimmäisen kerran vuosia sitten testasin. AO:ssa on kohdallaan niin maku kuin sisältökin (oikeasti se maku on ihan törkeen hyvä!) Olen useasti kehoittanut ihmisiä kokeilemaan, jos ei huomaa eroa entiseen palkkariin, voi ihan rauhassa vaihtaa takaisin. Aika harva on enää palannut entiseen…

Numero 2: Inzane treenilaturi

Toimiva treenilaturi saa ylittämään itsensä treenatessa, tuo sitä kaivattua lisäpotkua ja antaa energiaa. Vuosien varrella on tullut testattua treenilaturi jos toinenkin ja Inzane on se joka on jäänyt pysyvästi käyttöön. Mitä sitä sen kummemmin hehkuttamaan, yksi sana riittää: Toimii!

Numero 3: Intrazone

Muutamia vuosia sitten markkinoille alkoi putkahdella erilaisia intrajuomia, jotka on tarkoitettu treenin aikana hörpittäviksi. Sellainen on myös Intrazone. Intrazone auttaa jaksamaan raskaassakin treenissä, tuo sitä kaivattua lisäenergiaa treenin loppuvaiheessa ja auttaa palautumisen liikkeelle jo ennen palkkaria. Niin ja maistuu hiton hyvälle.

Numero 4: Super Whey Isolate

Heraproteiineja on markkinoilla ihan hullut määrät. On tavallista konsentraattia, laadukkaampaa isolaattia ja vaikka mitä muuta. Makuvaihtoehtoja on enemmän kuin kukaan osaa edes laskea. Oma suosikkini Super Whey Isolaten suklaa, joka ikään kuin sulaa suuhun. Haittaa ei tietenkään ole siitäkään, että harvassa taitaa ne laadukkaammat heraproteiinit olla…

Numero 5: Protein Pudding

Jatkuvasti saa lukea kaikenlaisista proteiinipitoisista ”herkuista”, banaanipannareista tai muista, jotka muka maistuvat hyvälle, mutta todellisuudessa ovat melkoista kuraa. M-Nutritionin alkuperäinen Protein Pudding, erityisesti kanelipullan makuisena, on poikkeus. Se on ihan aikuisten oikeasti ihan uskomattoman hyvää.

.

Siinä oli mun suosikkilisäravinteet. Mitkä on sun suosikit?