Luonnollista energiaa

Eilen kasvatettiin kuppikokoa luonnollisin menetelmin (jos tissijutut kiinnostaa, kannattaa kurkata lisää TÄÄLTÄ) ja tänään luonnollisuusteema saa jatkoa. Nyt ei kuitenkaan kehitellä kotitekoista rasvaimua tai rakennella keinotekoisia pyykkilautoja. Tällä kertaa tutustutaan tylsästi välipalamehuihin ja proteiinipatukoihin, jotka ei sisällä mitään epämääräisiä keinoaineita.

20160207_162246

Toisaalta, miksi se pitäisi tehdä tylsästi, kun sen voi tehdä myös hauskasti, kuten Metallisydämellä on tapana? Evoke on varmasti joillekin tuttu jo ennestään proteiinipitoisesta välipalamehustaan. Nyt valikoimaan on tullut myös välipalapatukka ja Metallisydän sai testattavakseen erän molempia. Toisin sanoen…

Jo jonkin aikaa Evoke Natural Energy -välipalamehu oli saanut elää rauhassa luonnollisten välipalojen kruunaamattomana yksinvaltiaana. Se aika oli kuitenkin nyt ohi, haastajaksi oli noussut uusi tulokas, Evoke Protein Crunch -proteiinipatukka, joka uhmakkaasti haastoi välipalamehun taisteluun kukkulan kuninkuudesta. Välipalamehulla oli vankka asema ja vankat linnoitukset, eikä lähestyvien proteiinipatukoiden tulisi olemaan helppoa horjuttaa niiden valta-asemaa…

Taistelussa käytetyt mehut ja patukat saatu lahjoituksena blogin kautta.

Mehujen linnoituksen perustana oli raikas Orange ja etuvartioston komentajana toimi maukas Tropical Fruit. Tätä ryhmittymää lahtivat haastamaan taistelumuodostelmaan järjestäytyneet proteiinipatukoiden Red Berries ja Choko Raisin joukko-osastot.

20160213_004058

Mehut olivat varustautuneet huimalla 10 gramman proteiinimäärällä / pullollinen, mutta joukkonsa järjestäneet ja ritsan lailla sotilaitaan mehujen kimppuun lennättävät patukat ottivat voiton heti ensimmäisestä taistelusta jokaisen patukan sisältämän huiman 13 gramman proteiinimäärän ansiosta. Etuvartiosto oli kaadettu.

20160213_004127

Taistelun jatkuessa nämä ainoastaan luonnollista energiaa sisältävät valipalat taistelivat tasaisesti, patukoiden gluteenittomuus ja vegaanisuus olivat kuitenkin sellainen valttikortti, jota ei usein proteiinipatukoiden joukoissa nähdä ja tällä yllätysedulla taistelu kääntyi patukoiden voitoksi.

20160213_004215 20160213_004231

Tasaväkisen taistelun voittajaksi selvisi siis Evogen Protein Crunch -proteiinipatukka, joka ei sisällä maitoa eikä viljoja ja jonka makeuttamiseen ei ole käytetty ollenkaan sokeria. Erinomainen valinta siis vaativampaankin makuun! Sopii yhtä hyvin sotatantereelle, evääksi päiväkodin retkelle tai välipalaksi kovan treenin yhteydessä, kannataa testata!

20160211_101813

Nyt on aleprosentit kohdillaan!

Teksti sisältää alekoodeja, kaupanpäällisiä ja kaupallisia linkkejä.

Suomen laadukkaimmista lisäravinteista tunnettu Manninen Nutraceuticals kokee totaalisen uudistuksen syksyn aikana. Kaikkien lisäravinnepurnukoiden ulkonäkö laitetaan uusiksi ja mukaan tulee uusia mahtavia tuotteita. Samalla tuoteperheen nimi kokee uudistuksen, uusi nimi on lyhyt ja ytimekäs M-Nutrition.

M-Nutrition

Uudistuksia odotellessa Mannis-jengi hemmottelee kaikkia laatutietoisia kuluttajia myymällä vanhanmalliset purnukat alehinnoilla pois hyllyistä uusien purnukoiden tieltä. Tällä hetkellä alennettuna on oma suurin suosikkini, palautusjuomien kruunaamaton kuningas, Anabolic Overdrive 2!

Anabolic Overdrive 2

AO2 lähtee nyt 30% alennuksella niin kauan kuin purnukoita riittää. Kannattaa olla nopea, sillä tällä hinnalla ei purnukat kauaa varastossa seisoskele… Ja yli 150 eurolla tilatessa lähtee mukaan vielä laatikollinen proteiinipatukoita kunhan muistaa tilauksen yhteydessä ilmoittaa mitä makua haluaa.

Fitbar

Kannattaa seurailla Mannisen verkkokauppaa, sillä mitä ilmeisimmin saman kohtalon kokee muutkin Manninen Nutraceuticals -tuotesarjan tuotteet… huippuravinteita tulee siis saamaan törkyhalvalla pitkin syksyä. Pysy kanavalla, ilmoittelen heti kun muita suosikkituotteitani alennetaan!

 

Ja kun aleprosenteista on kyse, vielä ehtii hyödyntää House Of Brandonin -20% alekoodin PREFALL2015 joka on voimassa elokuun loppuun, eli enää TÄNÄÄN!

11923221_1684662931768462_5740373857033500845_n

Nyt syystakit ja muut systeemit kuntoon ja tilaamaan TÄSTÄ!