Metallisydämen puolen vuoden superhaaste!

Nyt on aika Metallisydämen seurata fitnessäiti-Jutan jalanjälkiä ja aloittaa blogissaan uusi aluevaltaus, Metallisydän ja puolen vuoden superhaaste.

puolen vuoden superhaaste

Idea on hyvin yksinkertainen, Metallisydän lähtee koutsaamaan yhtä henkilöä laatien koutsattavalle henkilökohtaiset ruokavaliot ja treeniohjelmat sekä ohjaten treenejä tietyin väliajoin puolen vuoden ajan. Projektia seurataan koko matkan ajan Metallisydämen blogissa niin koutsin kuin koutsattavankin näkökulmasta tekstin, valokuvien ja videoiden muodossa. Luvassa on hikeä ja kyyneliä sekä roppakaupalla huumoria ja toivottavasti myös onnistumisen kokemuksia.

fatdog-03

Oli tavoitteesi sitten kasvattaa lihasmassaa, polttaa rasvaa tai saada kyykkytulos huimaan kasvuun, nyt on sinun tilaisuutesi! Laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) ja perustele miksi juuri sinut pitäisi valita koutsattavaksi ja saatat päästä mukaan elämäsi superhaasteeseen!

Metallisydämen superhaaste

Homma on koutsattavalle täysin ilmainen, ainoa velvoite on sitoutua projektiin koko ajaksi ja heittäytyä mukaan täysillä. Projekti voidaan hoitaa suurimmaksi osaksi etänä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, mutta kerran kuussa pitäisi pystyä tulemaan Poriin treenaamaan (kymppikortti salille tarvitaan), hikoilemaan ja antamaan kaikkensa Metallisydämen ohjauksessa.

Projekti starttaa tammikuussa joten ole nopea, valitsen koutsattavan jo joulupäivänä 25.12.2014!