Metallisydämen Superdieetti vol.2 starttaa!

Muistatteko Matin, vuoden takaisen Metallisydämen Superdieettiläisen, joka veti puoli vuotta kuntokuuria läpi kuin apinan raivolla ja saavutti tavoitteensa kirkkaasti?

20150110_120020

Matin kuulumisia kuullaan lähiaikoina ihan omassa postauksessaan, mutta nyt on uuden Superdieetin aika ja tällä kerralla vastassa on todellinen haaste. Tämänkertainen Superdieettiläinen on itsepäinen puupää, selkärangaton lurjus ja suoraan sanottuna melkoinen pässi – nimittäin minä itse!

20151220_133806

Superdieetin oli alunperin tarkoitus alkaa vuoden alusta, kuten vuosi sitten, mutta muuttopuuhan remontteineen kaikkineen ajoituttua juuri vuoden vaihteeseen, oli ainoa järkevä ratkaisu lykätä dieetin alkua kunnes muuttohulinat oli saatu alta pois. Nyt alkaa olla tuo hetki ja Metallisydämen Superdieetti starttaa maanantaina 1.2.

20160102_152426

Tavoitteena on hankkiutua vatsamakkaroista ja turhasta vararavinnosta eroon ja kaivaa esiin kadoksissa olleet vatsalihakset, mikä tarkoittaa sitä, että painoa on pudottava ainakin 10 kiloa. Projektia tullaan seuraamaan blogissa kuvin ja sanoin ja onpa Sarikin lupautunut kommentoimaan projektin edistymistä sivustaseuraajan/kanssaeläjän näkökulmasta aika-ajoin, jolloin saatetaan saada hieman erilaisia näkemyksiä asioihin…

 

Mitä luulette, saavutanko tavoitteeni? Tippuuko paino? Uppoaako parsakaali? Kiristyykö hermo? Kulkeeko kyykky ja maistuuko aerobinen? Kaikenlainen kommentointi on tervetullutta, projektia seurataan tiiviisti myös Metallisydämen Instagramin puolella!

Metallisydämen puolen vuoden superhaaste!

Nyt on aika Metallisydämen seurata fitnessäiti-Jutan jalanjälkiä ja aloittaa blogissaan uusi aluevaltaus, Metallisydän ja puolen vuoden superhaaste.

puolen vuoden superhaaste

Idea on hyvin yksinkertainen, Metallisydän lähtee koutsaamaan yhtä henkilöä laatien koutsattavalle henkilökohtaiset ruokavaliot ja treeniohjelmat sekä ohjaten treenejä tietyin väliajoin puolen vuoden ajan. Projektia seurataan koko matkan ajan Metallisydämen blogissa niin koutsin kuin koutsattavankin näkökulmasta tekstin, valokuvien ja videoiden muodossa. Luvassa on hikeä ja kyyneliä sekä roppakaupalla huumoria ja toivottavasti myös onnistumisen kokemuksia.

fatdog-03

Oli tavoitteesi sitten kasvattaa lihasmassaa, polttaa rasvaa tai saada kyykkytulos huimaan kasvuun, nyt on sinun tilaisuutesi! Laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) ja perustele miksi juuri sinut pitäisi valita koutsattavaksi ja saatat päästä mukaan elämäsi superhaasteeseen!

Metallisydämen superhaaste

Homma on koutsattavalle täysin ilmainen, ainoa velvoite on sitoutua projektiin koko ajaksi ja heittäytyä mukaan täysillä. Projekti voidaan hoitaa suurimmaksi osaksi etänä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, mutta kerran kuussa pitäisi pystyä tulemaan Poriin treenaamaan (kymppikortti salille tarvitaan), hikoilemaan ja antamaan kaikkensa Metallisydämen ohjauksessa.

Projekti starttaa tammikuussa joten ole nopea, valitsen koutsattavan jo joulupäivänä 25.12.2014!