Projekti etenee + arvonta!

Maastavetoprojekti etenee tasaista tahtia. Alunperin lähdin muutama viikko sitten käynnistämään hiukan erilaista treenisysteemiä muuttamalla treeniohjelman kolmijakoiseksi ja ottamalla pääliikkeissä käyttöön 5 x 5 sarjat. Samalla kuvioon tuli pitkän tauon jälkeen taas maastavetokin.

projekti

Mitään varsinaista tarkoitusta ei ollut lähteä maastavedosta tällä kertaa maksimiykköstä hakemaan, mutta kaikenlaisen suunsoiton myötä nyt ollaan siinä pisteessä, että päivämäärä on sovittu ja 13.1. katsotaan kuka nostaa eniten. Vuosi sitten tavoitteena oli vetää maasta 250 kiloa, mikä jäi harmittavasti polviin eikä tullut ylös asti. Tällä kertaa ei sen kummempaa kilotavoitetta ole, kunhan saa nöyryytettyä muita osallistujia. Nyt viikko sitten kokeilin ensimmäistä kertaa tänä vuonna missä mennään…

Tangossa on niin 20 kg, 15 kg kuin 10 kg kiekkoja, mutta tarkempi kilomäärä saa vielä tässä vaiheessa jäädä kertomatta, palataan siihen sitten tammikuussa… Sen verran voi ehkä vihjata että kannattaa niiden kilpakumppanienkin ehkä jumpata muitakin kuin leukojaan 😉

Arvonta

Pistetäänpä tässä projektin kunniaksi käyntiin pieni arvonta. Kommentoimalla tähän postaukseen oman arvauksesi, paljonko yllä olevassa videossa on rautaa tangossa, osallistut uutukaisen Kuntokaupan vuoden 2018 Treenikalenterin arvontaan. Kalentereita arvon yhteensä kuusi kappaletta, kolme täällä blogissa ja kolme Facebookissa (TÄSTÄ suoraan Facebook-arvontaan).

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 6.12.2017 klo 18:00 asti ja voittajat julkaisen hetikohtapian arvonnan suoritettuani. Jos on ovela, voi voittomahdollisuutensa tuplata osallistumalla arvontaan niin täällä blogissa kuin Facebookissakin.

Kalenteri sisältää vuoden 2018 vuosikalenterin, monipuolisia treeniohjeita, terveellisiä ruokaohjeita, tietoa voimaharjoittelusta, rasvanpoltosta, kehonhuollosta ja treenimotivaatiosta sekä paljon tilaa oman kehityksen kirjaamiselle.

Ei muuta kuin kovia treenejä, vielä kovempia tuloksia ja onnea arvontaan!

Haastetta peliin – maastaveto uusille lukemille haasteen myötä!

Noin vuosi sitten sain jostakin päähäni lähteä hakemaan maastavedon maksimitulosta. Mitään erityistä ohjelmaa minulla ei ollut, vaan ihan omasta päästäni kehittämälläni systeemillä vetelin tavoitellen isompia rautoja kuin koskaan ennen. Alkuun minulla ei ollut edes mitään ajatusta mihin tavoite kannattaisi asettaa, sen verran harvoin ja vähän oli maastavetoa tullut tehtyä. Hiljalleen siinä tehdessä tavoite alkoi hahmottua ja lopulta asetin tavoitteekseni vetää vuoden loppuun mennessä maasta 250 kiloa. Tuo tavoite jäi silloin saavuttamatta. Tuo tavoitepaino 250 kiloa nousi noin 10 sentin verran, mutta ei ylös asti ja ennätykseksi jäi 245 kiloa.

haastetta

Haastetta peliin!

Vuoden alusta alkoi muunlaiset treenikuviot ja maastaveto jäi taas harvinaiseksi herkuksi. Vielä vähemmäksi vedot jäivät reiden loukkaantumisen jälkeen ja oikeastaan puoleen vuoteen ei tullut tehtyä maastavetoa lainkaan. Nyt syksyn myötä on reisi taas alkanut kestää hieman koempaakin treeniä ja olen ottanut maastavedonkin taas mukaan kuvioihin. Olen nyt muutaman viikon ajan treenannut ihan koko kroppaa ehkä enemmän voimahakuisesti tekemällä pääliikkeessä raskaita 5 x 5 sarjoja, myös maastavedossa.

Uhoamista Instagramissa

Erehdyin viime viikolla laittamaan Instagramiin kuvan maastavedosta ja uhoamaan hiukkasen siinä samalla. Lopulta kommentointi johti pieneen haasteeseen ja nyt ollaan sitten siinä pisteessä, että tammikuun 13. päivä katsotaan kuka nostaa ja mitä nostaa… Pitää siis ilmeisesti alkaa hiukan treenaamaankin…

Maastavedon tulos on tässä löysäillessä tullut alas kuin kivi ja haastetta riittää saada se edes lähelle viimevuoden lukemia, varsinkin kun en aio tälläkään kertaa uhoamisesta huolimatta lähteä panostamaan pelkästään maastavetoon, vaan se pysyy edelleen vain yhtenä osana treeniä kaiken hauiksen pumppailun ja viikottaisten juoksulenkkien ohella.

Paljonko tammikuussa maasta nousee?

Vielä en uskalla tuota maagista 250 kiloa varsinaiseksi tavoitteeksi asettaa, mutta eiköhän sieltä tarpeeksi nouse jotta voitto tulee oikeaan osoitteeseen…

Tervetuloa seuraamaan (muka)leikkimielistä kisaa 13.1.2017 klo 10:00 WellGo Training Centerille tai vaikka osallistumaan jos siltä tuntuu!

Ja laittakaa ihmeessä tuo Metallisydämen Instagram-tili seurantaan, siellä tullaan varmasti seuraamaan tilanteen edistymistä matkan varrella, vittuilulla höystettynä 😉