Projekti etenee + arvonta!

Maastavetoprojekti etenee tasaista tahtia. Alunperin lähdin muutama viikko sitten käynnistämään hiukan erilaista treenisysteemiä muuttamalla treeniohjelman kolmijakoiseksi ja ottamalla pääliikkeissä käyttöön 5 x 5 sarjat. Samalla kuvioon tuli pitkän tauon jälkeen taas maastavetokin.

projekti

Mitään varsinaista tarkoitusta ei ollut lähteä maastavedosta tällä kertaa maksimiykköstä hakemaan, mutta kaikenlaisen suunsoiton myötä nyt ollaan siinä pisteessä, että päivämäärä on sovittu ja 13.1. katsotaan kuka nostaa eniten. Vuosi sitten tavoitteena oli vetää maasta 250 kiloa, mikä jäi harmittavasti polviin eikä tullut ylös asti. Tällä kertaa ei sen kummempaa kilotavoitetta ole, kunhan saa nöyryytettyä muita osallistujia. Nyt viikko sitten kokeilin ensimmäistä kertaa tänä vuonna missä mennään…

Tangossa on niin 20 kg, 15 kg kuin 10 kg kiekkoja, mutta tarkempi kilomäärä saa vielä tässä vaiheessa jäädä kertomatta, palataan siihen sitten tammikuussa… Sen verran voi ehkä vihjata että kannattaa niiden kilpakumppanienkin ehkä jumpata muitakin kuin leukojaan 😉

Arvonta

Pistetäänpä tässä projektin kunniaksi käyntiin pieni arvonta. Kommentoimalla tähän postaukseen oman arvauksesi, paljonko yllä olevassa videossa on rautaa tangossa, osallistut uutukaisen Kuntokaupan vuoden 2018 Treenikalenterin arvontaan. Kalentereita arvon yhteensä kuusi kappaletta, kolme täällä blogissa ja kolme Facebookissa (TÄSTÄ suoraan Facebook-arvontaan).

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 6.12.2017 klo 18:00 asti ja voittajat julkaisen hetikohtapian arvonnan suoritettuani. Jos on ovela, voi voittomahdollisuutensa tuplata osallistumalla arvontaan niin täällä blogissa kuin Facebookissakin.

Kalenteri sisältää vuoden 2018 vuosikalenterin, monipuolisia treeniohjeita, terveellisiä ruokaohjeita, tietoa voimaharjoittelusta, rasvanpoltosta, kehonhuollosta ja treenimotivaatiosta sekä paljon tilaa oman kehityksen kirjaamiselle.

Ei muuta kuin kovia treenejä, vielä kovempia tuloksia ja onnea arvontaan!

Kolme liikettä, 30 sarjaa ja 150 toistoa… että sellanen kuntopiiri!

Meikäläisen treenit on pääasiassa sellaista bodailua, kohdelihaksella puhtaasti pumppailua. Aina silloin tällöin tekee mieli tehdä jotain muutakin, kuten nyt loppuvuodesta kun lähdin hakemaan rajojani maastavedossa. Se projekti jäi hieman kesken kun vuosi vaihtui ja dieetti alkoi. Maastaveto-projekti saa jatkoa joskus ensi syksynä, nyt ollaan dieetillä ja dieettiin kuuluu ihan erilaiset kokeilut, kuten esimerkiksi kuntopiiri… minun tavallani!

Otsikon mukaisesti kuntopiiri sisälsi kolme eri liikettä: kyykky, vinopenkki ja kulmasoutu.

kuntopiiri

kuntopiiri

kuntopiiri

Näitä kolmea ah niin ihanaa liikettä tein vuorotellen kiertäen, jokaista aina viisi toistoa ja vaihto seuraavaan, kymmenen kierrosta. Tauko liikkeiden välillä oli sen verran mitä nyt painojen vaihtamisessa kului aikaa. Yhteensä siis 30 sarjaa ja 150 toistoa.

Alkuun käytettävät painot olivat hieman isommat, eikä silti viiden toiston tekeminen tuntunut raskaalta. Kierrosten edetessä alkoi kuitenkin rauta painaa ja käytettävää painomäärää jouduin matkan varrella pienentämään pariinkin otteeseen ja silti viimeisillä kierroksillla sai laittaa kaiken peliin että tuo viisi toistoa tuli kasaan kussakin liikkeessä…

Kymmenen kierroksen ja 150 toiston jälkeen oli totaalisen puhki. Sykemittaria ei ollut, mutta väittäisin silti sykkeen nousseen suhteellisen korkeisiin lukemiin. Hikikin pääsi hiukan tulemaan… Treenin jälkeen oli koko päivän aika vetelä olo, ihan erilainen kuin minulle tutun bodailutreenin jälkeen ja sitähän tällä lähdin hakemaankin. Voisi ottaa joskus vaikka uusiksi!

Noin viikko sitten kirjoittelin tilaamistani uusista levypainoista. No perhana, ajatusvirhehän niiden kanssa tuli ja se piti korjata. Tilasin siis Kuntokaupasta vielä yhdet 5 kg ja 2,5 kg levypainot lisää settiä täydentämään. Nyt sarja on täydellinen ja omakin silmä lepää sitä katsellessa 🙂

20170202_223349
Ennen…
20170202_222330
Lisätilaus…
20170202_223448
Ja jälkeen, valmis kokonaisuus.

Tuon levypainojen tilailun yhteydessä sain neuvoteltua teille blogin lukijoille alekoodin, jolla saatte Kuntokaupan Treenikalenterin huimaan alennushintaan. Koodilla METALLI2017 irtoaa tuo kalenteri, jonka laatimisessa olen itsekin ollut osallisena, huimaan 5 € hintaan (norm. 17€).

20161201_204644-700x394

TÄSTÄ pääsee suoraan tilaamaan kalenterin ja alennus astuu voimaan kun kirjaatte alekoodin METALLI2017 ostoskorin yhteydessä olevaan alekoodilokeroon. Kaiken lisäksi tuo 5 € hinta sisältää postikulut!