Päivä, jona isä saa nukkua pitkään…

Jokainen isä tietää sen yhden aamun vuodesta, kun sängystä ei saa nousta ennen kuin tullaan herättämään, ei vaikka pissahätä olisi kuinka kova. Tuo päivä on tietysti isänpäivä.

Itselleni eilinen isänpäivä oli jo kolmas, joten kokeneena konkarina olin käynyt vessassa yöllä ja aamulla sain nauttia olostani pää tyynyssä ja hymy huulilla, kuunnellen muun perheen aamuvalmistelujen ääniä. Täytyy myöntää, että fiilis oli aika mahtava kun vihdoin ovi aukesi ja Emilia syöksyi kortti kädessä herättämään isiä…

päivä

Kun sängyssä oli köllötelty, halittu ja ihailtu ihania itsetehtyjä kortteja, oli aika siirtyä aamupalapöytään. Tällä kertaa ei tarjolla ollutkaan joka-aamuista munakasta, vaan ihana perheeni oli omin käsin leiponut isille ihan oman kakun. Jestas, että oli hyvää!

päivä

Isi oli ollut ilmeisesti kovinkin kiltti, sillä siinä kakkua maistellessa isi sai vielä lahjojakin. Emilian ihan itse tekemän taulun (joka pääsee aitiopaikalle viime vuoden taulun rinnalle) ja ihan mielettömän ISKÄ-paidan.

päivä päivä

Tiedättekö, isänä oleminen on aika mahtavaa!

päivä

Ultimaattinen isänpäivälahja! (+ huippuarvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Isänpäivä lähestyy, kortteja askarrellaan ja kakkuja leivotaan nenät jauhoissa. Samalla pohditaan kuumeisesti, mitä tuolle arjen supersankarille hankittaisiin tänä vuonna isänpäivälahjaksi. Olisiko se yllätyksellinen pitkät kalsarit ja suklaalevy -yhdistelmä vaiko käytännöllisempi jakoavain ja kärkipihdit -kombo?

Jos kumpikaan ei kuulosta houkuttelevalta, kannattaa tsekata tästä yksi erinomainen vinkki ultimaattiseksi isänpäivälahjaksi. Samalla voi myös osallistua kisaan, jossa voi voittaa itselleen tai isälleen kyseisen vempeleen!

2015-11-03 23.41.20

Kuka mies voisi vastustaa elektroniikkaa? Mitä hienompi vempele, sen parempi ja jos hommaan saadaan vielä kytkettyä älypuhelinsovellus, on kaikki täydellistä. Uskokaa tai älkää, Oral-B on tuonut markkinoille älyhammasharjan, johon kuuluva smartguide -äly-yksikkö opastaa ja neuvoo hampaiden pesussa. Parasta harjassa kuitenkin on bluetoothin kautta toimiva älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla voi seurata harjauksen edistymistä älypuhelimen näytöltä sekä räätälöidä älyhammasharjan asetukset ja optimoida omaa harjaustaan.

Joo tiedän, kuulostaa ihmeelliseltä, futuristiselta, jopa jollakin tapaa hiukan hullulta, mutta samalla ihan mielettömän kiehtovalta!

20151103_114055

Vaikka isän hymy ei ehkä isänpäiväaamuna hyydy sitä iänikuista kalsaripakettiakaan avatessa, takaan että hymy on leveämpi (ja jonkin ajan päästä valkoisempi) kun paketista paljastuukin uusi älyhammasharja, jota isä pääsee tutkimaan, lataamaan puhelimeensa sovelluksen ja lopulta pesemään hampaita sovelluksen ohjaamana.

Samalla osoitat välittäväsi isän hyvinvoinnista ja saatat hyvällä tuurilla päästä itsekin osalliseksi Oral-B Smartseries -älyhammasharjan tuomasta uudesta ulottuvuudesta hampaiden pesemiseen.

 

Ja kuten alussa lupailin, sain Oral-B:ltä luvan arpoa yhden Smartseries-älyhammasharjan lukijoiden kesken. Laittakaapa nyt siis parastanne ja kertokaa kommenttiboksiin miksi juuri SINUN tulisi voittaa tuo hammasharjojen Ferrari, 269 euron arvoinen Oral-B Smartseries 7000 Black omaksesi.

Mieti sanasi tarkkaan, sillä blogin mielivaltaisena diktaattorina valitsen voittajan 15.11. Siihen asti, onnea peliin!