Mitä sä kaipaat JUST NYT?

Me suomalaiset ollaan monellakin tavalla aika kummallista porukkaa. Tällä kertaa mua ihmetyttää meissä sellanen ominaisuus, että mikään ei ole koskaan hyvin. Tämä kesä on ollut siitä loistava esimerkki…

kaipaat

Liian kuuma, liian kylmä…

Suomen kesää haukutaan ja pidetään tietyllä tavalla ihan vitsinäkin. Kukapa ei olisi kuullut Suomen kesän olevan lyhyt, mutta vähäluminen, tai että olipa se hyvä että tänä vuonna kesä osui viikonlopulle tai muuta ihan oikeastikin hauskaa, koska noinhan se aika pitkälle on edellisinä vuosina mennyt ja samalla ollaan grillattu makkaraa vesisateessa ja valitettu kun kesät on niin kylmiä.

No tänä kesänä ei ollut kylmä, me suomalaiset saatiin mitä ollaan aina haluttu, hellettä. Nyt sitä vaan saatiinkin sitten liikaa. Oli liian kuuma ja liian kauan. Oli hiki, ei saanut nukuttua, OLISPA VIILEÄMPÄÄ!

No nyt on helteet ohi ja viileämpää, niin eikös joku jo ole ehtinyt valittaa kun on liian kylmä…

Niin ja talvessa sama juttu. Jos ei ole lunta ja pakkasta, kaivataan lunta pakkasta. Ja kun tulee lunta ja pakkasta, kirotaan kolaamista ja auton lasien raapimista.

Me halutaan aina sitä mitä meillä ei ole

Toki ilmiö on varmaan ainakin jossain määrin ihan globaali, mutta kyllä mä väitän että se jotenkin korostuu tässä meidän suomalaisten perusnegatiivisuudessa. Vai kuinka monessa muussa maassa vastaantulijan katsoessa silmiin ja hymyillessä ajatellaan ensimmäiseksi, että ”Mitähän vittua tuokin toussa virnuilee?”.

Mitä sinä kaipaat?

Meissä on sisäänrakennettuna tarve kaivata koko ajan jotain. Joku kaipaa kesämökkiä jolla rentoutua, toinen kaipaa kaupungin hyörinää, joku kaipaa seuraa ja toinen rauhaa. Kerroppa kommentteihin mitä juuri sinä kaipaat tällä hetkellä eniten?

Ainiin, minä kaipaan tällä hetkellä eniten niinkin arkista juttua kuin kiinteää kakkaa, ei ole näkynyt viikkoon…

tai ainakin pehmeämpää vessapaperia.

Kuntosali omalla kotipihalla?

Aurinko paistaa ja hiki virtaa. Viisaat meteorologit osaavat kertoa, että Suomen ylle on jämähtänyt hellekupoli, mikä tarkoittaa ettei helleaalto lopu ihan pian. Aika mahtavaa, ihan kuin olisi koko ajan etelässä! Mikä olisikaan tällaisella kelillä hienompaa kuin tehdä päivän treenit ihan siinä omalla takapihalla auringon paisteessa? (No tehdä ne treenit välillä vaikka Grönlannissa jääkarhujen kanssa?) No meikäläinen nyt ainakin rakensi omalle takapihalle maailman yksinkertaisimman kuntosalin…

Kuntosali omalla takapihalla

Ai mitä siihen tarvitaan? No tukeva penkki (oon muuten tehnyt tuon ihan itse) ja säädettävät käsipainot. Aika helppoa ja yksinkertaista.

Ai miten niillä sitten treenataan? No ei muuta kuin painot käteen ja mielikuvitus liikkeelle! Meikäläisen omalla takapihasalilla treenattiin tällä kertaa penkkipunnerrusta, hauiskääntöjä, etukyykkyä, pystypunnerrusta, askelkyykkyä ja ojentajapunnerrusta. Ihan perinteisiä kuntosaliliikkeitä siis, mutta käyttäen ainoastaan käsipainoja ja siirtyen aina suoraan liikkeest toiseen.

Hiki tuli!

Voin kuulkaa ihmiset kertoa, että hiki tuli, ihan hullu, tuskallinen, karmaiseva, tukahduttava hiki! Tuossa 30 asteen kuumuudessa ja paahtavassa auringonpaisteessa todellakin tuli lämmin. Seuraavan kerran siirrän kyllä oman ulkokuntosalini varjon puolelle!

Niin ja nuo kätevät säädettävät käsipainot löytyy Gorillasportsista, tilaa omasi ja ota hiki pintaan!