Parhaat Black Friday tarjoukset!

*Sisältää mainoslinkkejä

Sitä on odotettu, sitä on hehkutettu, sen luomaa hysteriaa on jopa pelätty. Nyt se on täällä, BLACK FRIDAY uskomattomine tarjouksineen ja ostohysterioineen!

black

En tiedä miten teillä muilla, mutta minulla alkoi jo tuossa pari päivää sitten tulla pientä yliannostusta koko Black Fridaysta. Viimeistään siinä vaiheessa kun apteekin ovessa oli mainos Black Friday tarjouksista ajattelin että nyt riittää… Mutta kummasti kotona aloin kuitenkin selailemaan nettiä ja etsimään niitä parhaita tarjouksia…

No tässä niitä nyt sitten olis!

Siinä selaillessa päätin poimia tänne blogiin joitakin huipputarjouksia verkkokaupoista, joissa itse tulee useimmin shoppailtua. Eli jos ei kiinnosta pyöriä ympäri nettiä tarjousten perässä, tässä kootusti huipputarjouksia joista poimia parhaat päältä!

House of Brandon

House of Brandonista löytyy vaatteita joka lähtöön aina Calvin Cleinista Dr. Denimiin ja Nikestä Levikseen sekä kaikkea niiden väliltä. Valikoima on todella laaja ja nyt Black Friday tarjouksena House of Brandonissa on 2000 eri tuotetta -50% alennuksessa!

M-Webstore

M-Webstore on M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuoteperheiden koti. Molemmat merkit tunnetaan korkealaatuisista lisäravinteistaan. Nyt Black Friday tarjouksena M-Webstoresta löytyykin näiden huippumerkkien suosituimmat tuotteet -40% alennuksella!

Fit4You

Ostaako joku treenivaatteitaan vielä jostain muualta kuin Fit4You:sta? Fit4You on Gasp ja Better Bodies tuotteiden Premium Dealer ja niiden lisäksi kattavasta valikoimasta löytyy muunmuassa merkit Anarchy Apparel, ICANIWILL ja #Drome. Nyt huikeana Black Friday tarjouksena Fit4You:ssa on Better Bodiesin tyylikkäät treenitrikoot lyömättömään hintaan 39,90 €. Lisäksi viikonlopun ajan kaikki tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja!

GoFitness Megastore

GoFitness on treenivälineiden ja kuntosalilaitteiden mekka, josta löytyy kaikki tarvittava niin kotikuntosalille kuin ammattimaiseenkin käyttöön. GoFitness on Black Fridayn kunniaksi lyönyt pöytään muunmuassa tuntuvan -25% alennuksen laadukkaista ATX:n painonnostotangoista. Tätä tarjousta ei kannata ohittaa jos hankintalistalla on kunnon tanko, sillä tämä tarjous ei varmasti toistu!

Siinä meikäläisen poiminnat tarjoustulvasta, jos joku tarjouksista vaikutti mielenkiintoiselta, kannattaa siihen tarttua ennemmin kuin myöhemmin, kaikkia tarjoustuotteita ei nimittäin riitä kaikille!

Paljon muitakin huipputarjouksia varmasti viikonlopun aikana löytyy eri puolilta nettiä. Laita ihmeessä sinäkin omat huippulöytösi jakoon ja kerro niistä muille kommentoimalla tähän postaukseen! Katsotaan viikonlopun mittaan mitä kaikkea yhdessä löydetään!

Gymin lattia uusiksi – olipa hikinen urakka!

Metallisydän Gymin rakentumista seurattiin täällä blogissa tasaisesti melkein koko viime vuosi ja jatkoa seuraa edelleen. Jossain vaiheessa olin jo sitä mieltä, että Gymi on valmis, mutta niinpä vaan taitaa tuo Gymin rakentaminen olla vähän samanlaista kuin siellä Gymillä treenaaminenkin, koskaan ei ole täysin tyytyväinen. Niinpä siis projekti jatkuu, hyvästä tehdään entistä parempi.

Vaihe 1 – Raaka-aineet

Metallisydän Gymissä on betonilattia, jonka päälle olen hankkinut 6 mm paksua kuntosalimattoa. Ihan hyvähän se noinkin on, mutta jotenkin ikävästi painot kolahtavat esimerkiksi maastavetoa tehdessä, eikä esimerkiksi monia crossfit-tyyppisiä liikkeitä voi tehdä lainkaan kun painoja ei voi viskoa miten sattuu. Päätin siis laittaa koko lattian uusiksi ja tilasin GoFitness verkkokaupasta kaksi 1010 mm x 1010 mm x 40 mm kokoista painonnostoalustaa.

Noiden päälle voi jo aivan huoletta pudottaa painot hiukan korkeammaltakin. Kuitenkin kun hyvää ollaan tekemässä, pitää lattia saada kokonaan samaan tasoon. Niinpä kurvailin eräänä päivänä peräkärryn kanssa vanerifirmaan hankkimaan 40 mm paksuista filmivaneria muulle lattian osalle. Painaa muuten tuollaiset vanerilevyt aivan saatanasti. Meikäläisen oli turha kuvitellakaan saavansa edes liikautettua niitä yksin…

Vaihe kaksi – Sahaaminen

Sitten mittailtiin ja laadittiin suunnitelmaa. Jokaisen levynpalasen tulisi olla täsmälleen oikean kokoinen jotta kumilaatat osuvat juuri oikealle kohdalle ja lattiasta tulee tiivis ja tukeva. Kun suunnitelma oli valmis, tartuttin käsisirkeliin ja surauteltiin levyt oikean kokoisiksi siskon miehen kanssa. Ei ihan lastenleikkiä sekään noin paksujen levyjen kanssa…

Vaihe kolme – asentaminen

Seuraava askel olikin sitten Gymin tyhjentäminen. Täytyy myöntää, että hiki pääsi nousemaan otsalle kun roudailin yli tuhannen kilon edestä levypainoja ja käsipainoja sekä telineet, tangot ja muut tilpehöörit atotallin varastopuolelle… Lopulta Gymi oli kuitenkin suhteellisen tyhjä ja projektin seuraava osuus pääsi alkamaan.

Tässä vaiheessa tarvittiin taas apua, sillä vaikka vahva olenkin, ei painopakallinen talja tai Smith-laite siirry ihan omin voimin. Onneksi sain taas apua ja niin vaan saatiin siirreltyä viimeisiäkin raskaita laitteita ja aseteltua niin vanerilevyt kuin kumilaatatkin paikoilleen, ja vaikka itse sanonkin, täsmälleen oikeille paikoilleen.

lattia

Kun viimeinenkin levynpalanen oli paikoillaan, asetettiin kumimatto koko komeuden päälle ja homma oli valmis. Tässä vaiheessa kaverit saivat lähteä kotiin viettämään pääsiäistä.

Vaihe neljä – Loppusilaus

Tai oli homma ainakin melkein valmis, vielä piti roudata kaikki ne painokiekot, käsipainot, painotelineet, kahvakuulat, levytangot ja vaikka mitkä takaisin Gymin puolelle ja omille paikoilleen sekä imuroida koko Gymi…

Kyllä siinä sai taas takkia pois ottaa ja muutaman kerran pyyhkäsitä hikeä otsalta ennen kuin kaikki oli paikoillaan. Olihan se aikamoinen urakka, mutta vaikka itse sanonkin, lopputulos on parempi kuin hyvä.

Kyllä siinä kelpasi istuskella penkillä ja ihailla hymy huulilla valmista Metallisydän Gymiä. Tää on mun ihan oma Gymi – ja se on ihan helvetin hyvä.