Kun painot on järjestyksessä, kulkee treenikin paremmin

En ole koskaan voinut sietää epäjärjestystä, en varsinkaan kuntosalilla. Sekaisin olevat käsipainot tai siellä täällä lojuvat painokiekot ärsyttävät jopa suhteettoman paljon. Siksi minulle on todella tärkeää että myös omalla kotisalilla kaikki kamppeet on järjestyksessä.

Bumber-painoja

Jokin aika sitten tilasin Metallisydän Gymille jonkin verran ATX:n bumber-levypainoja, joihin olenkin tykästynyt todella paljon. Bumbereiden suurin etu on luonnollisesti se, että niitä kestää pudotella ihan eri tavalla kuin kahvallisia metallipainoja, jos siis tykkää tehdä jotain tempauksia tai crossfittijuttuja. Toinen etu on tukevuus. Kun painolevyt ovat leveitä, eivät ne heilu ja kolise tangossa ja esimerkiksi kyykkääminenkin on huomattavasti tukevampaa. Niin ja näyttäähän se miehekkäältä kun tanko on melkein täynnä 😀

Nyt pysyy painot järjestyksessä

Nuo ATX:n Bumber-painot tilattuani jouduin jonkin aikaa kestämään epäjärjestystä, niille kun ei ollut telinettä. Nyt odotukseni vihdoin palkittiin ja tällä viikolla GoFitness Megastoresta tilaamani Body Solidin bumber-painoteline saapui. Vihdoin sain uudet painokiekot järjestykseen!

Metallisydän Gymin hienous, sekä myös haaste on sen pieni koko. Vaatii jo melkoista suunnittelua saada sinne mahtumaan yhtään enempää kuntosalivarustusta siten, että tila ei ala tuntua ahtaalta tai epäkäytännölliseltä. Laajentaminenkin on kyllä käynyt mielessä, mutta ainakaan toistaiseksi en ole siihen vielä lähtenyt…

Tälläkin kertaa painotelineen valinta oli tarkan suunnittelun tulos. Sen paikka oli tarkkaan mietitty ja mittojen piti olla juuri oikeat, jotta teline loksahti paikalleen tukevasti ja turvallisesti, kuka nyt haluaisi treenatessa (tai muutenkaan) varpailleen paria sataa kiloa painokiekkoja…

Tämä Body Solidin painoteline oli juuri oikean mittainen ja siihen sopi juuri hyvin sopiva määrä painokiekkoja. Yhdet kaksikymppiset jouduin sijoittamaan entisten telineiden takimmaisiksi, mikä saikin suunnittelemaan kaikkien painokiekkojen vaihtamista Bumber-painoihin…

Saattaisihan se komealta näyttää kun sateenkaaren sijaan Smith-laitetta ympäröisikin tasakokoisten mustien kiekkojen armeija… Saa nähdä, muutamia muitakin kivoja täydennyksiä on suunnitteilla…

Parhaat Black Friday tarjoukset!

*Sisältää mainoslinkkejä

Sitä on odotettu, sitä on hehkutettu, sen luomaa hysteriaa on jopa pelätty. Nyt se on täällä, BLACK FRIDAY uskomattomine tarjouksineen ja ostohysterioineen!

black

En tiedä miten teillä muilla, mutta minulla alkoi jo tuossa pari päivää sitten tulla pientä yliannostusta koko Black Fridaysta. Viimeistään siinä vaiheessa kun apteekin ovessa oli mainos Black Friday tarjouksista ajattelin että nyt riittää… Mutta kummasti kotona aloin kuitenkin selailemaan nettiä ja etsimään niitä parhaita tarjouksia…

No tässä niitä nyt sitten olis!

Siinä selaillessa päätin poimia tänne blogiin joitakin huipputarjouksia verkkokaupoista, joissa itse tulee useimmin shoppailtua. Eli jos ei kiinnosta pyöriä ympäri nettiä tarjousten perässä, tässä kootusti huipputarjouksia joista poimia parhaat päältä!

House of Brandon

House of Brandonista löytyy vaatteita joka lähtöön aina Calvin Cleinista Dr. Denimiin ja Nikestä Levikseen sekä kaikkea niiden väliltä. Valikoima on todella laaja ja nyt Black Friday tarjouksena House of Brandonissa on 2000 eri tuotetta -50% alennuksessa!

M-Webstore

M-Webstore on M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuoteperheiden koti. Molemmat merkit tunnetaan korkealaatuisista lisäravinteistaan. Nyt Black Friday tarjouksena M-Webstoresta löytyykin näiden huippumerkkien suosituimmat tuotteet -40% alennuksella!

Fit4You

Ostaako joku treenivaatteitaan vielä jostain muualta kuin Fit4You:sta? Fit4You on Gasp ja Better Bodies tuotteiden Premium Dealer ja niiden lisäksi kattavasta valikoimasta löytyy muunmuassa merkit Anarchy Apparel, ICANIWILL ja #Drome. Nyt huikeana Black Friday tarjouksena Fit4You:ssa on Better Bodiesin tyylikkäät treenitrikoot lyömättömään hintaan 39,90 €. Lisäksi viikonlopun ajan kaikki tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja!

GoFitness Megastore

GoFitness on treenivälineiden ja kuntosalilaitteiden mekka, josta löytyy kaikki tarvittava niin kotikuntosalille kuin ammattimaiseenkin käyttöön. GoFitness on Black Fridayn kunniaksi lyönyt pöytään muunmuassa tuntuvan -25% alennuksen laadukkaista ATX:n painonnostotangoista. Tätä tarjousta ei kannata ohittaa jos hankintalistalla on kunnon tanko, sillä tämä tarjous ei varmasti toistu!

Siinä meikäläisen poiminnat tarjoustulvasta, jos joku tarjouksista vaikutti mielenkiintoiselta, kannattaa siihen tarttua ennemmin kuin myöhemmin, kaikkia tarjoustuotteita ei nimittäin riitä kaikille!

Paljon muitakin huipputarjouksia varmasti viikonlopun aikana löytyy eri puolilta nettiä. Laita ihmeessä sinäkin omat huippulöytösi jakoon ja kerro niistä muille kommentoimalla tähän postaukseen! Katsotaan viikonlopun mittaan mitä kaikkea yhdessä löydetään!