Päivän viisi asua – asu joka tilanteeseen

Elämässä parasta on haasteet. Ilman haasteita, yllyttämistä ja rohkeaa heittäytymistä ei koskaan tulisi tehtyä mitään erilaista tai hauskaa. Tässä vähän aikaa sitten juttelin yhden tutun kanssa blogista ja bloggaamisesta. Kerroin miten blogini on aikoinaan alkanut lähinnä treeniblogina, mutta muuttunut vuosien aikana enemmänkin lifestyle-blogiksi ja nykyisin voinkin kirjoittaa blogiini oikeastaan mistä aiheesta tahansa. Tutun mukaan puhuin paskaa, en varmasti kirjoittaisi blogiini esimerkiksi muotiblogeista tuttua ”Päivän viisi asua”-postausta… Ai en vai?

Päivän viisi asua

Me vedettiin Sarin kanssa viikonloppuna pitkäätikkua siitä, kumpi toimii asukuvissa mallina ja kumpi kuvaajana. Harmikseni (ja lukijoiden onneksi) Sari voitti ja pääsi poseeraamaan kameralle viidessä päivän eri tilanteeseen sopivassa asussa.

Työasu

Sarin päivän työasu on tyylikkään rento. Siihen kuuluu istuvat, mutta mukavat housut, jotka korostavat mukavasti treenatun pakaran kaarta, mutta eivät purista pitkissäkään palavereissa. Paitana taas toimii Vilan ilmava paita, joka pitää olon raikkaana tunkkaisessa toimistoilmapiirissä. Päälle uskottavuutta luomaan mummomainen bleiseri, huivi kaulaan ja nuttura riittävän kireälle niin sossutantta-tyyli on valmis.

Vapaa-ajan asu

Työpäivän jälkeen on aika vaihtaa rennompaa päälle. Vapaa-ajan asussa housuina toimivat aina niin mukavat legginsit ja yläosana Vilan mukava trikoomekko. Rock-henkisyyttä asuun tuo farkkutakki, jonka selässä (kuvassa piilossa) on suuri Klamydia-logo. Kenkinä muotitietoisuutta korostamassa mitkäpä muutkaan kuin Niken Airmaxit.

Treeniasu

Treenaamaan ei lähdetä farkkutakki päällä eikä edes niissä Airmaxeissa. Treeniasukseen Sari valitsi tällä kertaa valtavasta treenitrikoovalikoimasta raikkaan vaaleanpunaiset Better Bodiesin trikoot ja saman merkin army-henkisen topin. Kyllä tässä asussa kelpaa ottaa saliselfieitä!

Juhla-asu

Koskaan ei tiedä mihin gaalaan Suomen kärkikastiin kuuluva fitness-bloggaaja (ja tätä menoa myös muotibloggaaja) vaimoineen kutsutaan. Siksi Sarilla on ihan oma vaatehuoneensa pelkästään juhla-asuille. Tuosta valikoimasta tällä kertaa päälle valikoitui Vilan keväisen raikas jumpsuit, jonka värimaailmaan sointuu täydellisesti niin cocktail-kutsujen mansikkamargharita kuin lasten synttärikutsujen Muumi-limukin.

Kotiasu

Kun työt on tehty, treenit treenattu ja juhlat juhlittu, on aika vetää päälle kotiasu. Siihen kuuluu ne kaikkein mukavimmat lökärit ja rennoin paita. Kaiken kruunaa lämpimät villasukat. Uskokaa tai älkää, mutta tämä on loppujen lopuksi se kaikkein paras asu, eikä vähiten villasukkien vuoksi.

 

Mites sun päivän asut?

Jos kaipaat täydennystä omiin asuihisi, nyt siihen on loistava tilaisuus. House Of Brandonissa saat tällä hetkellä kaikista normaalihintaisista Only, Vila, Vero Moda ja Noisy May tuotteista -20 % koodilla BRAND1

Leggins – hot pants or not pants?

Leggins – Naisten ohuehko ja hyvin ihonmyötäinen housumalli jakaa mielipiteitä. Se nousi muotiin kymmenisen vuotta sitten, mutta vaikka suurin muoti-ilmiö legginsien ympärillä on hiipunut, edelleen niitä aina silloin tällöin näkyy katukuvassa. Onko se sitten hyvä vai huono juttu?

Leggins – Hot pants or not pants?

Nykypäivänä kun erityisesti kuntosaleilla tiukat ihonmyötäiset treenitrikoot ovat tuttu näky, voi ensimmäinen ajatus samantyyppisistä housuista myös arkiasusteena kuulostaa hyvältä. Legginsien materiaali on ihonmyötäistä, kevyttä ja joustavaa, varmasti todella mukavan tuntuista. Houkutus vetää mukavat legginsit jalkaan kauppaan lähtiessä kiristävien farkkujen sijaan on varmasti suuri.

Miehistä ajatus ohuita ihonmyötäisiä housuja käyttävistä naisista jonottamassa edellä kaupan kassajonossa kuulostaa varmasti hyvältä, ainakin jos sitä ei ehdi miettiä ensimmäistä ajatusta pidemmälle…

Miehiä suosittelen kuitenkin miettimään asiaa uudelleen ja naisten puolestaan ehkä kannattaa vielä kerran kurkata sinne peiliin ennen kauppaan lähtemistä, legginsit ei nimittäin ehkä sittenkään imartele ihan jokaista vartaloa yhtä paljon kuin treenitrikoot salilla fitness-mimmejä.

Naisten on hyvä huomioida, että ne kuntosalilla käytettävät treenitrikoot on tosiaankin tarkoitettu housuiksi ja materiaali on myös sen mukaista. Niistä ei juurikaan näy läpi, toisin kuin mekon tai tunikan alle tarkoitetuista ohuesta materiaalista valmistetuista legginseistä…

Jos kotona haluaakin pukeutua mukaviin legginseihin, se on ihan ok, oleskelevathan monet kotonaan kokonaan alastikin. Ennen julkisille paikoille lähtemistä kannattaa kuitenkin ensin miettiä, lähtisikö sinne alasti. Ja vain jos vastaus on kyllä, lähteä ulos ovesta pelkissä legginseissä.