Millä autolla sinä ajat?

Netistä löytyy useampia luokituksia ihmistyypeistä tiettyjen automerkkien takana, onpa aiheesta taidettu tehdä ihan tutkimuksiakin… Kannoin oman korteni kekoon ja mukailin näistä netin luokitteluista oman versioni… Kerro osuinko sinun kohdallasi oikeaan!

BMW
Takavetoisilla ikälopuilla bemareilla ajavat amislaiset bensalenkkarit, joille millään muulla ei ole väliä kuin ruovituttaa koslaa sivuluisussa risteyksestä toiseen. Ökybemareilla taas ajavat jupit, joilla ei oikeasti ole niihin varaa. Asutaan vuokrayksiössä ja koko ajan on luottokortti tapissa, mutta se ei haittaa kunhan kulissi on kunnossa kurvatessa Dressmanin puvussa bemarilla ATK-alan työpaikan pihaan. Yhteistä bensalenkkareilla ja jupeilla on harhaluulo siitä, että joku ihailisi heidän autojaan.

juppi

OPEL
Opelmiehet on niin saatanan itsepäisiä että ajavat Opelilla vuodesta toiseen ja ostavat aina uuden Opelin vaika tietävät että tarjolla olisi kymmeniä parempia autoja. Opelmies puolustaa Opeliaan henkeen ja vereen ja kiroaa hiljaa itsekseen tien pientareella ”yllättävän” vian iskiessä.

FORD
Fordimiehet ovat merkkiuskollisia. Isoisällä oli Ford, isällä oli Ford ja naapurin Pentilläkin oli Fod. Kukaan ei oikeastaan halua Fordia, mutta se on ostettava jos aikoo olla väleissä sukulaistensa kanssa. Kukaan suvusta ei tervehdi Pertti-enoa joka erehtyi kerran ostamaan Toyotan vuonna -82.

Taunus

FIAT
Tässäpä vasta surkeata joukkoa. Persaukisia, joiden rahat eivät riitä Mersuun eikä Bemariin. Veholla kuitenkin norkoillaan ja yritetään sulautua parempiosaisten joukkoon. Surkeata, tosi surkeata.

MERCEDES-BENZ
Mersumies luulee olevansa muita parempi, ja usein onkin, onhan hänellä oma yritys jonka nimissä Mersukin on. Mersun saa pysäköidä kaupan pihassa invapaikalle eikä liikennesäännöt koske Mersuja, ainakaan Mersumiesten mielestä. Sitten on tietysti ne käytettyjen taksimersujen ostajat, jotka maksavat ylihintaa siitä, että saavat ajaa autolla jonka takapenkille on oksennettu.

MB-tarvitsee-2-invaruutua2_7552

NISSAN
Nissan-kuskeista ei kukaan osaa sanoa mitään. Ne ovat hajuttomia, mauttomia ja värittömiä, pelkkää massaa. Yksinkertaisia, vähään tyytyväisiä läskisoosin syöjiä koko porukka.

KIA
Kia ostetaan koska sen saa niin halvalla. Kukaan ei kehu omistavansa Kian, itseasiassa sitä häpeillään jopa siinä määrin että Kian ostamisen jälkeen kuljetaan polkupyörällä töihin ensimmäiset kaksi kuukautta ja väitetään entisen auton olevan korjaamolla. Kia on nykypäivän Lada.

TOYOTA
Toyota Corolla on maailman eniten valmistettu auto (lähde Wikipedia) ja sen kyllä huomaa. Toyota-kuski ei halua erottua massasta, vaan mieluummin sulautua siihen. Toyota on aina joko harmaa tai punainen, muita värejä ei ole. Toyotan omistajat ovat juntteja, pukeutuvat huonosti, juovat tarjouskahvia ja kenties piereskelevätkin. Toyotan vakiovaruste on karvanopat.

karvanopat

AUDI
Audi on uusi Mersu tai Bemari. Audin omistaja haluaa näyttää kuuluvansa ylempään keskiluokkaan ja sitä korostetaan uusimmalla älypuhelimella, istuvalla puvulla ja Audilla. Audissa on useimmiten tummennetut takalasit ja näyttävät erikoisvanteet. Audimies käyttää aina aurinkolaseja, satoi tai paistoi.

VOLKSWAGEN
Volkswagen on oikein nuukien ja pihien automerkki. Volkkarimies juoksee viitosta halvemman kahvipaketin perässä maan ääriin. Ajaa keskiviivaa pitkin viittäkymppiä. Nämä ottavat rahaa kolehtihaavista. Volkkarimiehet eivät myöskään raaski viedä rakasta kotteroaan huoltoliikkeeseen, vaan ovat netin AutonvaraosatKauppan kanta-asiakkaita. Pimeässä tallissa sitten kirotaan ja yritetään itse asentaa sitä akkulaturia, onnistumatta.

ALFA ROMEO
Alfa Romeolla ajaa nahkatakkiin ja liukaspohjaisiin nahkakenkiin pukeutunut mies, joka haluaa hieman eksotiikkaa tänne harmauden keskelle. Suomen talven pakkasissa kyseinen mies palelee nahkakengissään ja kiroaa eksotiikkaa jonka sähköinen keskuslukko ei toimi pakkasella.

jaaraappa_etu_12116TM_au

CITROEN
Sitikalla ajavat laiskat, viiniä hörppivät nautiskelijat. Sitikat ovat aina vanhoja, uutta Sitikka ei ole kenelläkään. Sitikkakuskit vaihtavat autoa kerran kymmenessä vuodessa ja sillä kuljetaan ostamaan kaupasta chato briääniä ja homejuustoja, joita nautiskellaan kotona takan ääressä karhuntaljalla alasti loikoillen. Puolet sitikkakuskeista on hienostelevia piilohomoja, toinen puoli muuten pervoja.

VOLVO
Volvomies rakastaa autoaan. Volvo vahataan kerran viikossa, ajetaan iltaisin talliin ja toivotetaan hellästi hyvää yötä. Volvolla ajetaan vain kauniilla säällä ja Volvossa kuunnellaan ainoastaan Nordmania. Volvomiehellä on talvella Volvo-pipo ja kesällä Volvo-lippis.

volvo