Palkkarin monet mielikuvitukselliset käyttötarkoitukset

Tuossa noin viikko sitten julkaisin arvonnan, jossa palkintona kahdelle onnekkaalle voittajalle oli purkillinen Dominus Nutritionin herkullista ja huippulaadukasta palkkaria, Refectiota. Osallistuakseen arvontaan tuli keksiä Refectiolle käyttötarkoitus, aika moneen taitaa ainakin vastausten perusteella Refectio soveltua 😀

refectiota

Urheilu

Aika moni vastaajista käyttäisi Refectiota mihinkäs muuhunkaan kuin palautumiseen urheilusuorituksesta. Siinä tarkoituksessa se luonnollisesti onkin omimmillaan. Eri urheilulajeja, joissa Refectiota käytettäisiin olisi perinteisen salitreenin ja specifioidumman porrastreenin lisäksi esimerkiksi thriatloniin, kamppailulajeihin, pyöreälenkeille kuin myös koiran kanssa ulkoiluun erityisesti hellekeleillä. Myös crossfit-salilla uskottiin Refection antavan lisäpotkua T2B, C2B, ja kippileuka-wodeihin. Sarjakakkaajaa pelkäämättömät uimaritkin siemailisivat mielihyvin Refectiota aina välillä…

Joku suunnitteli myös palautuvansa pitkistä raastavista työpäivistä tehokkaammin, toinen ottaisi sitä mukaan eräretkille ja kolmas koki sen sopivan kaljaliigan kiekkopeleihin palkkariksi.

Ruuanlaitto

Ehkä se kaikkein suosituin käyttötarkoitus olisi vastaajien mielestä tehdä Refectiosta mehujäätä ja sitten nautiskella sitä terassilla tai vaikka sen treeni jälkeen. Mehujään lisäksi Refectiosta valmistettaisiin jäähilesmoothieta, juustokakkua, kevyttä kesäkakkua ja kermaviilin kanssa salaatinkastiketta.

Joku antaisi Refectiolla rahkalle lisämakua ja vähän ekstaproteiinia, samoin jogurtille ja tuorepuurolle. Joku korvaisi osan pannukakun, toinen lettutaikinan jauhoista Refectiolla. Myös kanan ja parsakaalin kastikkeeksi Refection koettiin sopivan kuin Gaspin takki Fitness Expoon.

Ihan loistava mukikakun reseptikin löytyi yhdestä vastauksesta:

kananmuna, palkkaria (aika vahvana=vähän nestettä), leivinjauhetta ja halutessaan vähän kaurajauhoja vielä sekaan. Mukissa sekasin ja mikroon pari minsaa (valvovan silmän alla) Ja siinäpä vasta välipala 🙂

Muut käyttötarkoitukset

Useampi vastaaja hörppisi Refectiota mielellään saunajuomana ja osa tarjoaisi sitä jopa saunakavereillekin.  Jotkut nautiskelisivat Refectiosta lämpiminä kesäiltoinen terassilla muiden litkiessä kaljaa ja muita iljettäviä juomia. Niihin iljettäviin juomiin sortuvat taas nautiskelisivat Refectiota seuraavana aamuna krapulajuomana.

Tavallisen krapulan lisäksi Refectio koettiin soveltuvan myös yövuorokrapulan hoitoon ja myös ihan oikeasti sairastamiseen, esimerkiksi vatsataudista tokenemiseen tai leikkauksista toipumiseen.

Mukana oli myös muutama itselleni ihan uusi, mutta silti mielenkiintoinen käyttötarkoitus.

Eräs (ilmeisesti autoasentaja tai muuten vaan bensalenkkari) keksi Refection olevan oiva apu auton kytkimessä jos se meinaa luistaa. Refectiota kun kaataa kytkimeen ja antaa kuivua, niin siinä oleva hiilihydraatti tekee tahmean pinnan ja näin kytkin taas pitää.

Varmasti ihan kokeilemisen arvoinen idea, kuten käyttö shampoonakin, sillä jos Refectiolla lihakset kasvaa, kasvaa varmasti tukkakin.

Viimeinen ehdotettu käyttötarkoitus oli käyttää Refectiota seksin välissä. Itse jäin hieman kuitenkin kaipaamaan tarkennusta, mihin väliin sitä oikein pitäisi laittaa?

Arvonnan voittajat

Vastaukset olivat äärettömän hyviä ja osaa niistä tulen varmasti itsekin kokeilemaan (voitte arvata mitä), kiitos kaikille vastauksista! Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Jaakko, joka käyttäisi Refectiota pitkien työputkien aikana ja nimimerkkiä Nanni N, joka ottaisi Refectiota mukaan pyörälenkeille.

Laittakaahan voittajat yhteystietonne minulle sähköpostiin [email protected] niin välitän ne eteenpäin Dominus Nutritionille joka lähettää teille palkintonne!

Keksi käyttötarkoitus ja voita Refectio-palautusjuomaa!

Dominus Nutrition pukkasi muutama kuukausi markkinoille huippulaadukkaan palautusjuomajauheen nimeltä Refectio. Nyt Refectio on jo laadukkuutensa vuoksi valikoitunut useiden kovaa treenaavien kehonrakentajien ja fitness-harrastajien palautusjuomaksi. Myös monet urheilujoukkueet ovat valinneet Refection auttamaan rankasta fyysisestä rasituksesta palautumisessa. Esimerkiksi ROPS luottaa Refectioon jalkapalloliigassa ja Kempeleen Kiri Superpesiksessä. Niin ja onhan Refectio potkinut myös Oulun Kärpät jääkiekon Suomen Mestareiksi… Dominus Nutritionin Refectio sopii siis paitsi kuntosalille, myös moneen muuhunkin urheilulajiin. Nyt sinun tehtäväsi on keksiä Refectiolle lisää käyttötarkoituksia ja voittaa itsellesi purkillinen markkinoiden ehdotonta ykköspalkkaria, Refectiota!

Ehdota ja voita Refectio-palautusjuomaa!

Itse olen tylsä ja esittelen omat perinteiset käyttötarkoitukseni Refectiolle, ole sinä luova ja keksi lisää, kaikkien hyviä ehdotuksia esittäneiden joukosta arvon kaksi onnekasta voittajaa, jotka molemmat voittavat itselleen purkillisen Refectiota!

refectio

1: Perinteinen palautusjuoma

Tämä on se perinteisin tarkoitus johon palautusjuomaa käytetään ja se käyttötarkoitus, johon Refectio varsinaisesti on kehitetty, palauttamaan keho rankan fyysisen harjoituksen jälkeen. Siihen tarkoitukseen myös itse Refectiota pääasiassa käytän.

Alan itse hörppiä Refectiota jo kuntosalitreenin puolen välin paikkeilla ja olenkin huomannut sen nopeiden hiilihydraattien tuovan mukavasti lisäenergiaa vielä treenin loppuun. Oikein odotan että pääsen hörppimään herkullisen appelsiinin makuista Refectiota.

2. Intrajuomana treenin aikana

Itseasiassa idea tähän käyttöön tuli juuri siitä että aloitan palkkarin hörppimisen jo treenin aikana ja koin sen antavan lisäpotkua lopputreeniin. Päätin sitten kokeilla käyttää Refectiota ihan intrajuomana koko treenin ajan.

Tein juomasta huomattavasti palkkaria laimeampaa ja sehän toimi hiton hyvin. Energiatasot pysyivät hyvinä koko treenin ajan ja kaiken lisäksi maku oli todella hyvä ja raikas. Toimii!

3. Raikas juoma hellepäiviin

Taas idea tähänkin käyttöön juonsi juurensa edellisestä. Pohdiskelin Emilian kanssa takapihalla auringonpaahteessa touhutessani, että jotain raikasta on juotava. Mieleen nousi intrana käyttämäni Refectio ihan sen raikkaan maun vuoksi ja pohdiskelin ettei varmaan hikoillessa juomasta saatavista ravintoaineistakaan varmasti haittaa ole.

No niinpä sitten hörpiskelin tässä viikolla yhtenä hellepäivänä parikin sheikkerillistä laimennettua Refectio-palkkaria ihan vaan janojuomana takapihalla.

Sun vuoro keksiä!

Siinä oli minun tähän mennessä kehittelemäni käyttötarkoitukset. Nyt on sinun vuorosi pistää parastasi, mihin käyttötarkoitukseen SINÄ käyttäisit Refectiota? Nyt saa käyttää mielikuvitusta! Kaikkien ehdotuksen kommenttiboksiin sunnuntai-iltaan (20.5.2018 klo 22:00) mennessä laittaneiden kesken arvon kaksi onnekasta voittajaa, jotka pääsevät kokeilemaan ideoitaan ihan oikeastikin. Molemmille nimittäin lähtee purkillinen Dominus Nutritionin Refectiota!

(Palkinnot voittajille toimittaa Dominus Nutrition)