Mites teillä vatsat voi? (Fuko Tabs arvonta!)

Tiedättekö mikä on paras yskänlääke? No ripuli, silloin ei pahemmin uskalla yskiä…

Mutta jos vatsa on kunnossa, ei yskää tarvitse pelätä. Ja vatsan hyvinvointiahan voi edistää laadukkaalla maitohappobakteerivalmisteella, kuten Fuko Tabs.

Fuko

Mitä maitohappobakteerit on?

Maitohappobakteerit ovat probiootteja, eläviä bakteereja, jotka kiinnittyvät suoliston pintaan ja vaikuttavat terveyteen tasapainottamalla ruuansulatuskanavan hyvää mikrobikantaa. Maitohappoa tuottamalla ne voivat tuhota huonoja bakteereja ja parantaa elimistön immuunipuolustusta. Suurin osa immuunipuolustuksestamme onkin suolistossa, joten suoliston hyvä bakteerikanta kannattaa pitää kunnossa.

Milloin niitä olisi hyvä käyttää?

No ihan koko ajan, mutta erityisesti antibioottikuurin aikana ja jälkeen sekä ennen ulkomaanmatkalle lähtöä sekä siellä ulkomailla ollessa.

Monesti antibioottikuuri saa vatsan kipeäksi ja sekaisin. Antibioottikuurin aikana kannattaakin  ottaa antibiootin lisäksi maitohappobakteereja, sillä antibiootit tuhoavat taudinaiheuttajien lisäksi myös hyviä bakteereja. Matohappobakteerivalmiste kannattaa ottaa tyhjään mahaan ja eri aikaan kuin antibiootti ja jatkaa käyttöä vielä kuukauden verran kuurin jälkeenkin.

Vatsavaivat ulkomaanmatkalla taas johtuvat usein siitä, että elimistöön tulee jokin vieras pöpö, esimerkiksi bakteeri tai virus. Tällöin elimistön bakteeritasapaino järkkyy ja huonot bakteerit vievät tilaa hyviltä bakteereilta. Ulkomaille lähtiessä kannattaakin vahvistaa suoliston bakteeritasapainoa maitohappobakteereilla. Niiden avulla pystyy lisäämään hyvien bakteerien määrää ja tasapainottamaan suoliston bakteeritasapainoa.  Jotta suoliston hyvä bakteerikanta olisi matkalla mahdollisimman vahva, maitohappobakteerien ottamisen voi aloittaa jo muutama päivä ennen matkaa.

Mutta tosiaan, kyllä niitä maitohappobakteereja olisi hyvä käyttää ihan säännöllisesti koko ajan pitämään vatsaa kunnossa ja vahvistamaan vastustuskykyä.

Fuko Tabs arvonta

Nyt teillä kaikilla rakkailla Metallisydämen blogin lukijoilla on mahdollisuus voittaa roppakaupalla huippulaadukkaita Fuko Tabs maitohappobakteereita ja hoitaa vatsanne kerralla kuntoon!

Kaikkien tähän postaukseen (tai Facebook-jakoon) jotain kommentoineiden kesken arvotaan 10 tuotepakettia, joista jokainen sisältää viisi purkkia mansikanmakuisia Fuko Tabs:eja aikuisille ja viisi purkkia banaanin makuisia nallen mallisia Fuko Tabs:eja lapsille.

Arvontaan voi siis osallistua sekä tähän blogipostaukseen kommentoimalla, että Metallisydämen Facebookissa jättämällä kommenttinsa siellä olevaan arvontapostaukseen. Osallistumisaika päättyy perjantaina 10.11. klo 22:00 jonka jälkeen arvon voittajat. Mitään älykästä ei tarvitse kommentoida, itseasiassa olisi hauskaa jos kommentti olisi aivan älytön.

Onnea arvontaan!

(Palkinnon voittajille lahjoittaa ja lähettää Fuko Tabs)

Metallisydän

68 vastausta artikkeliin “Mites teillä vatsat voi? (Fuko Tabs arvonta!)”

  1. Meillä olis kolme syöjää näille, toivottavasti arpaonni sattuu kohdalle! Minä ja lapsi ollaan puoli vuotta säännöllisesti otettu mhb:ta ja omat vatsavaivat on vähentyneet mystisesti, eli tällä jatketaan. Vielä kun tuon miehenkin saisi innostumaan 😀

  2. Thaimaan loma tulossa, josta olisi mukava nauttia ilman karttaa, johon on merkattu seudun wc:t. Mukana happoarvonnassa!

  3. Tulisi tarpeeseen kun aikuisiälläkin menee jatkuvasti antibioottikuureja korviin – suolisto ei varmaan tästä toivu koskaan 😀

  4. en ole käyttänyt vuosikausiin joten olisi kiva kokeilla miten vatsaan vaikuttaisi mukava paketti

  5. Ripaska on valitettava vaiva,maitohappobakteeri on selvästi mun kaima. Pönttö,kun kutsuu,niin fuko tabs auttaa. Ei ripaska enää peräsuolta vaivaa. 😂

  6. Mukana arvonnassa! Vatsan kuntoonlaittamisoperaatio menossa, joten tulevat tarpeeseen ihan arkipäivään!

  7. Vatsavaivaivoista ikäni kärsineenä voisi vihdoin ja viimein kokeilla maitohappobakteereita, jospa auttaisi tuohon vessassa istumisen määrään. Jostain syystä ei ole koskaan tarttunut mukaan noita.

  8. Kiitos kysymästä, minun vatsani voi välillä hyvin ja välillä heikommin. Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti maitohappobakteereja. Testaisin mielelläni tämän tuotteen. 🙂 Kiitos hauskasta blogista, jonka on löytänyt tämän syksyn aikana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta