Mikä tässä elämässä on tärkeää?

*Sisältää mainoslinkkejä

Meitä on täällä pallon päällä aika paljon, oikeastaan aika törkeän paljon – ja me kaikki ollaan erilaisia. Meillä on kaikilla erilainen tausta. Joku on rikkasta perheestä eikä ole koskaan joutunut miettimään riittääkö raha ruokaan, toinen taas köyhistä oloista ja kolmas savimajasta. Elämäntilanteet on erilaisia, toisilla on perhe, omakotitalo, kaksi autoa ja 0,8 koiraa – ja valtava asuntolaina. Toisilla ei ole mitään, ainoastaan vapaus matkustaa ympäri maailmaa. Ja kaikilla on vielä erilaiset tavoitteet, haaveet ja unelmat. Me ollaan todellakin erilaisia.

tärkeää
Disturb Huppari TÄÄLTÄ ja Cibo & Baxx farkut TÄÄLTÄ

Erilaisuudesta johtuu, että on mahdotonta yleisesti määrittää, mikä on elämässä tärkeää. Se mikä on toiselle tärkeää, voi olla toiselle täysin merkityksetöntä. Silti väittäisin että ihan jokaisen meistä olisi välillä hyvä pysähtyä miettimään, mikä juuri meille on tässä elämässä tärkeää.

Minun oma arvomaailmani on mennyt täysin uusiksi tässä muutaman vuoden aikana ja syy siihen on perhe. Aiemmin olin vain minä. Elämä oli yksinkertaista, kaiken sai tehdä kuten itse halusi, kunhan velvollisuudet, kuten työ tuli hoidettua. Silloin olin ehdottoman varma, että olin rakentanut elämästäni juuri sellaisen kuin sen halusin olevan, olin onnellinen. En ollut väärässä, olin onnellinen ja elämä oli sellaista kuin sen halusin olevan – silloin. Mutta kuten kerroin, arvomaailmani on mennyt uusiksi, samoin aika pitkälle elämänikin.

Yakuza huppari TÄÄLTÄ

Siihen aikaan treenaaminen ja siihen liittyvät jutut tulivat ykkösenä ja niiden jälkeen muut jutut, kuten valtava määrä elokuvien katselua ja jonkin verran shoppailua, olenhan aina ollut hulluna elokuviin ja vaatteisiin. Eivät nuo mielenkiinnon kohteet ole mihinkään kadonneet, mutta niiden ohi on kiilannut aika paljon muita asioita.

Se on jännä juttu, miten onnellisuus koostuu nykyisin niin erilaisista asioista, sellaisista joita en osannut aiemmin edes kaivata. Makailin tässä juuri yhtenä iltana sängyssä 2,5 vuotiaan tyttäreni Emilian kanssa ja juttelimme pitkään hänen tarhapäivästään sekä aiemmasta muumimaailma-reissustamme ja koko keskustelun ajan sydämeni oli pakahtua onnesta. Voitti muuten minkä tahansa elokuvan katsomisen 100-0. Samoin erilaiset nukkeleikit ovat nykyisin suosikkipuuhaani, vaikka sitä en ehkä olisi ihan heti uskonut muutama vuosi sitten… Niin sitä vaan mies muuttuu 😀

Yakuza huppari TÄÄLTÄ

Ei ehkä kokonaan kuitenkaan, edelleen nautin treenaamisesta, eikä tuo shoppailukaan ihan vastenmielistä ole, muuttanut vaan hieman muotoaan ja siirtynyt kaupungilla kiertelystä nettishoppailuksi.

Nyt nettishoppailuun olisi taas loistava tilaisuus kun Disturbilla on häiriöpäivät, paljon erilaisia vaatteita todella edulliseen hintaan. Esimerkiksi kaikki kuvien vaatteet löytyy Disturbin valikoimista (kuvateksteissä linkit tuotteisiin) ja tässä lisäksi muutamia omia poimintojani kollaasiksi koottuna.

Käykääpä tekin tsekkaamassa löytyisikö jotain mukavaa!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Mikä tässä elämässä on tärkeää?”

  1. Lapset menee kyllä kaiken edelle ja muuttaa arvomaailman ihan eriksi. Itse elän lähes tulkoon täysin lasten tahtista elämää, etenkin nyt äitiyslomalla. Toki omat jutut js oma aikakin pitää sisällyttää jollain tasolla elämään, mutta eivät ne ole niin tärkeitä enää lasten saamisen jälkeen.

    Lapset ovat myös mahtava treenimotovaattori, koska haluan pysyä kunnossa heitä varten. Hyvinvoiva äiti on myös parempi lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 13
Tykkää jutusta