Huomio! Muistakaa vaakojen siirto kesäpainoon!

Vaakojen siirto kesäpainoon on suhteellisen tuore, joskin erittäin suosittu tapa. Monilta se pääsee valitettavasti helposti unohtumaan ja siksi onkin hyvä muistuttaa kaikkia vaakojen siirrosta kesäpainoon 26.3. kello 04:00 yöllä, jolloin siirretään kaikkia vaakoja kymmenen kiloa taaksepäin.

vaakojen siirto

Vanhojen mekaanisten vaakojen suhteen siirto on helppo toteuttaa, niistä kun löytyy rulla, josta saa asteikkoa siirrettyä eteen tai taakse päin (tämän varmasti jokainen vaa’anrukkaaja tietääkin). Uudempiin digitaalisiin vaakoihin puolestaan syötetään päivityskoodi. Ohjeet digitaalivaakojen uudelleenkoodaamiseen löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Vaakojen siirto kesäpainoon on osoittautunut lyhyen historiansa aikana todella suosituksi. Sen on todettu vähentävän stressiä ja pakonomaista kesäkuntodieettaamista. Vaakojen siirron kesäaikaan on havaittu lisäävän myös tyytyväisyyttä omaan kehoon ja sitä kautta onnellisuutta ja iloisuutta ihmisten keskuudessa.

Varjopuolena on tietysti pakollinen vaakojen siirto talvipainoon syyskuun lopussa, mutta hei, mitä väliä mitä se vaaka talvella näyttää!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 34
Tykkää jutusta