Tankkauspäivän jälkeinen viikko – helppoa hommaa vai yhtä tuskaa?

Dieettiä on takana viisi viikkoa. Viikko sitten lauantaina pidettiin ensimmäinen tankkauspäivä, jolloin oli lupa myös herkutella. Toiselle meistä tämä tankkauspäivän jälkeinen viikko on ollut pelkkää tuskaa, toisen taas oli helppo palata dieettiarkeen heti tankkauksen jälkeen…

viikko

Viikko sitten lauantaina tosiaan tankattiin. Syötiin niin puhtaita hiilareita, kuin monenlaista herkkuakin. Tankkaus oli tarkoitettu yhtälailla pääkopalle kuin kehollekin. Energiavarastot täyttyivät ja mieliala parani kun pääsi maistelemaan korvapuusteja ja jäätelöä. Tankkauksen jälkeen koitti kuitenkin taas arki, toiselle helppona paluuna dieetille, toiselle karuna iskuna vasten kasvoja…

Henkilö A

Tankkauspäivä oli mukava ja odotettu huoahdushetki tiukahkoon dieettiin. Millään kisadieetillähän tässä ei olla, joten homma ei ole kuolemanvakavaa, dieetti ei kaatuisi pieneen herkutteluun silloin tällöin, mutta kun nyt hommaan on lähdetty, niin tehdään se kunnolla. Tankkauspäivänä nautiskelin paitsi reilusta annoksesta kaurapuuroa ja ihan normaalista kotiruuasta, jota oli jo pidempään tehnyt mieli, kuin myös erilaisista herkuista, kuten korvapuusteista, suklaasta ja Ben & Jerrys jäätelöstä. Herkkuja söin kohtuudella, tarvetta millekään yliahtamiselle ei missään vaiheessa ollut ja olo oli koko päivän oikein hyvä.

Better Bodiesin upeat ja laadukkaat treenitrikoot helmikuun kampanjatarjouksessa Fit4You verkkokaupassa

Tottakai illalla vielä viimeiset jäätelöt lusikasta nuollessa sitä ajatteli, että voi vitsi, miksi ihmeessä kiusaan itseäni, miksi en voi syödä joka ilta hiukan jäätelöä. Sitten löin jäätelökipon kiinni ja nappasin taas kiinni dieetti-asenteesta. Kun hommaan on kerran lähdetty, se tehdään kunnolla. Ja jos repsahduksia ei tule, on uusi tankkauspäivä luvassa seuraavan neljän viikon päästä.

Gaspin mukavat ja tyylikkäät treenihousut helmikuun kampanjatarjouksessa Fit4You verkkokaupassa

Sunnuntai-aamusta lähtien dieetti jatkui, ei siinä sen kummempaa. Samat tutut dieettiruuat löytyi taas lautaselta ja annokset pysyivät ainakin vielä tässä vaiheessa saman kokoisina. Täytyy myöntää, että alkuviikolla ehkä hiukan teki mieli herkutella, tai lähinnä mieliteot kohdistuivat arkisiin juttuihin, kuin leipään ja makaronilaatikkoon. Asenne oli kuitenkin kohdillaan ja parissa päiväsä mieliteot olivat taas muisto vaan ja dieetti eteni sille luotuja kiskoja pitkin kohti maaliaan…

Henkilö B

Tankkauspäivä oli ihan mukava juttu, vaikka oikeastaan en sellaiselle vielä oikein kokenutkaan tarvetta olevan. Treeneissä riitti ihan hyvin energiaa, eikä vastustamattomia mielitekoja ollut neljän viikon aikana tullut. Täytyy kyllä myöntää, että tankkauspäivää edeltävänä päivänä käydessämme kaupassa, tuli kuola valuen haalittua mukaan paljon enemmän herkkuja kuin niitä oli edes mahdollista yhden päivän aikana syödä. Ja kyllähän ne normiruuat ja herkut maistuivat ja mielellään niitä olisi maistellut vielä sunnuntainakin.

Gaspin mesh-treenihousut helmikuun kampanjatarjouksessa Fit4You verkkokaupassa

En osaa sanoa, olisiko tankkauspäivänä sitten pitänytkin herkutella enemmän, jopa ähkyyn asti, vai mistä johtui, että herkutteluvaihde jumittui jotenkin päälle. Sunnuntai, maanantai ja tiistaikin olivat suoraan sanottuna yhtä tuskaa. Mieli teki herkkuja oikein toden teolla eikä asiaa auttanut tieto siitä, että niitä jäi kaappeihin tankkauksen jäljiltä ihan jonkin verran. Suoraan sanottuna sortuminen herkuttelemaan olisi varmasti tapahtunutkin ilman toisen dieettiläisen kannustusta ja ystävällismielistä vittuilua. Ihan vaan kiusallani jätin sortumatta, saanpahan sitten nauraa kun tuo toinen sortuu dieetin mennessä pidemmälle…

Better Bodiesin treenitrikoot helmikuun kampanjatarjouksessa Fit4You verkkokaupassa

Nyt tuo tuska on onneksi jo helpottanut. Silti dieettiruuat ei oikein uppoa samaan tahtiin kuin ennen tankkausta ja katse edelleen aika-ajoin kääntyy kohti pakastinta, jossa Ben & Jerryn tiedän lymyilevän…

.

Noniin blogin lukija, nyt on sinun vuorosi heittää arvauksesi, kumpi meistä on Henkilö A ja kumpi Henkilö B? Oikein arvanneiden kesken arvotaan suuri määrä mainetta ja kunniaa sekä vuoden 2017 treenikalenteri buustaamaan treenejäsi. Osallistua voi kommentoimalla joko tähän postaukseen tai Metallisydämen Facebook-jakoon. Osallistumisaika päättyy torstai-iltana 16.2. klo 22:00 ja voittaja julkaistaan blogissa perjantai-aamuna.

Metallisydän

46 vastausta artikkeliin “Tankkauspäivän jälkeinen viikko – helppoa hommaa vai yhtä tuskaa?”

 1. mä veikkaan että sä oot b ja vaimosi on a. vaikkakin ehkä ennemmin veikkaisin niin että sä ajattelisit miksi jätskiä ei voi lusikoida joka ilta 😀 kinkkinen suorastaan!

 2. Veikkaan että nainen on pysynyt kovana eikä diettiin paluu ollutkaan hankala 😉 Eli Sari a ja sä b!
  Pysykäähän lujina. Vaikka vatsamakkarat on kyllä benkkujenkun ja makaroonilaatikon arvosta 😀

 3. Mun tekis mieli sanoa että Sari on A ja sinä B MUTTA tämä intuitio on takuu varmasti ihan liian helppo joten lukitsen vastaukseksi

  Sinä A
  Sari B

 4. Tekisi mieli kallistua valtavirtaan, mutta näin en tee ja veikkaankin sun olevan A ja Sarin B.

  A-tarinan ”tyyli” kuulosti jotenkin enemmän sulta.

 5. Tekisi mieli mennä valtavirran mukana, mutta aivan pakko vastata Jari A ja Sari B.

  Jotenkin vaan A-tarinan ”tyyli” kuulosti enenmmän sulta 😀

  • Jaa tuli 2 kertaa, kun ekassa painoin send vahingossa kesken tietojan näpyttelyn. Hups.

 6. Jotenkin luulisin, että Jari murtuisi ensin. Veikkaan silti, että Jari on henkilö A ja Sari B.

 7. Uskon vakaasti, että sinulle tosiaan maistuisi jäätelö vaikka joka ilta. Jari on siis henkilö A ja Sari henkilö B. Paljon tsemppiä jokatapauksessa molemmille diettiin!!

 8. Sari A ja Jari B.
  Voisitko kertoa vinkkejä kuinka ei kisaava, silti tosissaan treenaavan henkilön kannattaa lähteä suunnittelemaan dieettiä jotta se olisi realistinen toteuttaa.
  Kiitos hyvistä treeni vinkeistä😀

 9. Koska Spice girls ja girl power niin tietysti Sari A ja Jari B. 😀
  A:n kirjoitus kuulostaa kyllä enempi Jarin tekstiltä mutta ehkäpä huijasitte ja kirjoititte toistenne tekstit.. 😀
  Lukitsen vastaukseni 😉

  dabestversionofmyself.blogspot.fi

 10. Kyllä meillä ainakin nainen on toi B 😛 Eli veikkkaan et Jari A ja Sari B.

 11. Kyllä veikkaan että raudan luja tahtoo löytyy naiselta eli A Sari ja B sinä 😀

 12. Naisena ajattelisin, että ei voi antaa periksi koska mieskään ei anna -> veikkaisin, että rouva on henkilö B ja herra henkilö A 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 8
Tykkää jutusta