Terveelliset drinkit joilla jaksaa juhlia uuttavuotta!

Tänään juhlitaan uuttavuotta, ammutaan raketteja omiin ja toisten silmiin, poltetaan sormet tinaa valaessa ja oksennetaan lopuksi makuuhuoneen nurkkaan – ja kaikki tämä siksi, että ollaan juotu vääriä drinkkejä. Mikään pakkohan ei ole vetää päätä täyteen, sikailla ja mokailla, vaan juhlia voi myös terveellisemmällä kaavalla. Tässä muutama alkoholiton drinkki, joilla saa potkua uuteen vuoteen, mutta silmät pysyy ehjinä ja makuuhuoneen nurkat siisteinä.

uuttavuotta

Uupumaton uuvatti

Uupumaton uuvatti sopii kaikille uudenvuoden juhlijoille vauvasta vaariin, vaikka ehkä pikkulapsille muumilimu on kuitenkin sopivampi valinta. Uupumattoman uuvatin pohjan muodostaa urheilujuoma Ultimate Sportsdrink, joka auttaa pitämään suorituskyvyn tasaisena koko illan ajan. Parhaimmillaan Uupumaton uuvatti on illanistujaisissa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös pikaiseen energiatankkaukseen juuri ennen rakettien ampumista. Mukaan kannattaa heittää muutama jääkuutio ja tujaus sitruunaa tuomaan makuun pienen twistin.

uuttavuotta

Hiipumaton hippaaja

Hiipumaton hippaaja rakentuu aminohappojuoma EAA+:n ympärille. Tasaisesti illan mittaan nautittuna se pitää energiatasot ylhäällä ja tanssijalan vipattamassa.  Pitkäkestoisenkaan juhlintasuorituksen aikana ei uupumus pääse yllättämään, eikä juhlainto laantumaan. Mukaan lisätty sitrulliinimalaatti estää lihasväsymystä, joten yökerhossa jaksaa pomppia vielä rakettien paukuttuakin. Hiipumattoman hippaajan voi hörpätä joko sellaisenaan tai lirauttaa mukaan hiukan energiajuomaa antamaan lisäpotkua juhlintaan.

uuttavuotta

Kokoyön killeri

Kokoyön killeri on ihan Inzane, nyt puhutaan päällikkötason uudenvuoden drinkistä. Kokoyön killeri pistää nimensä mukaisesti vipinää punttiin ihan koko yöksi, isoina määrinä nautittuna vauhti ei hiivu seuraavana päivänäkään. Kokoyön killeriä suositellaankin vain kokeneille juhlijoille ja bilehirmuille, jotka jaksavat tanssia pöydillä vielä valomerkin jälkeen ja jatkaa bileitä taksitolpalla. Kokoyön killeri tempaistaan kerralla kitusiin sädetikun säkenöidessä, jäitä ei tarvita, ne on kunnolla juhliessa vain tiellä…

uuttavuotta

Hyvää uuttavuotta kaikille, ottakaahan iisisti!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta