Pää pois perseestä, nyt arvotaan!

(Yhteistyössä Kuntokauppa)

Nyt on aika ottaa se pää pois perseestä ja osallistua arvontaan! Saatat saada ihan uutta suunnitelmallisuutta ensivuoden treeneihin tai vaikkapa loistavan joululahjan jollekin läheiselle!

arvotaan

Tässä syksyllä pääsin omalta osaltani mukaan Kuntokaupan Kuntokalenterin tekemiseen kun minua pyydettiin kirjoittamaan siihen pari artikkelia ja hiukan treeniohjeita. Nyt kalenteri on julkaistu ja sain muutamia arvottavaksi blogissa!

kuntokalenteri

Kuntokalenteri on kaikki mitä tuloksekkaaseen treenaamiseen tarvitset! Siitä löytyy ohjeet alkutilanteen kartoitukseen ja ohjeita ja vinkkejä erilaisiin treenimuotoihin voimanostosta boditreeniin ja painonpudotukseen, unohtamatta lihashuoltoa. Kuntokalenterin avulla opit suunnittelemaan omia tavoitteitasi tukevan treeniohjelman ja ruokavalion. Ja kaiken lisäksi se on vielä kalenterikin! Siihen on helppo merkitä ylös viikon tavoitteet ja tehdyt treenit.

Kuntokalenteri

Näitä Kuntokalentereita arvotaan neljä kappaletta täällä blogin puolella ja toiset neljä Blogin Facebook-sivulla! Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen pääasiallisen treenitavoitteesi ensivuodelle, neljä onnekasta voittaa kuntokalenterin, jonka avulla tuo tavoite on lähempänä kuin uskotkaan! Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 7.12. asti. (Facebook-arvonta on erillinen ja siihen ohjeet löytyy Blogin Facebookista, ovela tuplaa mahdollisuutensa voittoon ja osallistuu molempiin!)

Kalenterin voi tilata TÄÄLTÄ.

Loppuun arvotaan vielä viimekertaisen kylpylälahjakortin voittaja. Arpa suosi nimimerkkiä Elisa, laitahan Elisa minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin saadaan lahjakortti oikealle omistajalleen!

Metallisydän

98 vastausta artikkeliin “Pää pois perseestä, nyt arvotaan!”

 1. Mun treenitavote on oikeastaan uskaltaa salilla ottaa ne suuremmat painot eikä tehdä liian kevyillä painoilla. 😊

 2. Tärkein tavoite olis kyetä pitämään säännöllisyys treeneissä ja kesään mennessä myös kiinteytyä hiukan 😊

 3. Ensi vuoden ykköstavoite on ketteryyden ja notkeuden parantaminen, kunnon venyttely on vuosien kuluessa jäänyt hieman vähemmälle…

 4. Ensi vuoden treenitavoite on kehittyä taidollisesti ja teknisesti omassa lajissa. Tämä vaatisi, että treenaamisesta tulisi tasaista ja säännöllistä, missä treenipäiväkirjasta olisi kovasti apua.

 5. Voiman nostattaminen! elikkä progressiivista etenemistä, lyhyitä sarjoja ja isompaa rautaa. Kestävyyttä riittää ja vaikka henki kulkisi, voimat vaan loppuu. Inspiroidun helposti kaikkeen ja on monia asioita mitä haluaisin oppia ja kehittää esimerkiksi jooga, hiihtäminen, leuanvedot jne. Tällä tavoitteella kuitenkin mennään. Olen innoissaan ja motivoitinut!

  • Treenitavoite on nostaa enempi kun tuo ukkokulta. Yhdessä kun treenataan suurinosa kerroista niin kyllähän se sylettää olla aina Se heikompi.
   Höhöhöhöh. No, tää ei tuu koskaan tapahtuun mutta tavoitteita olla pitää!
   Aion ainakin yhtä apinanraivolla nostaa kuin nostaisin enempi kun se! Niinkert.

 6. Pääasiallinen treenitavoite on raahautua salille pitkän työpäivän jälkeen. No ei kuitenkaan mutta jos saisi jalkavoimaa parannettua huimasti

 7. Tavoitteena on pitää treenit säännöllisenä ettei tulis niitä kuukausien taukoja väliin.

 8. Mun ensi vuoden treenitavoite on lisätä hiukan lihasmassaa ja uskaltaa reippaasti tehdä raskaammilla painoilla !

 9. Tavoitteena tasapaino ja hyvä olo, treenata stressaamatta pelkästään hyvinvoinnin vuoksi.

 10. Ensi vuoden tavoitteena saada ruokavalio mätsäämään treeniin, niin ehkä makkaratkin katoaisivat jonnekin

 11. Jospa se sadan kilon kyykky sieltä alkuvuodesta tulisi. Nyt ollaan parin kilon päässä.
  Muuten tavoitteena olisi ihan vaan saada ehjä treenivuosi ja sitä kautta kehitystäkin, kun tämä vuosi on mennyt muiden kiireiden vuoksi vähän rikkonaisesti.

 12. Treenitavoitteena ensi vuodelle on tietty voiman kasvattaminen, myös säännöllisyys treeneihin. 🙂

 13. Ensi vuoden tavoite on säännöllinen treenirytmi ja onnistua leuanvedossa 🙂

 14. Tavoite on saada taas uusia nautintokokemuksia liikunnasta, nykyään niitä tulee liian harvoin… Sekä myös venyvyyden lisääminen!

 15. Tavoitteeni ensi vuodelle on ylläpitää tämän hetken samaa hyvää lihasmassan kasvuun tähtäävää treenitahtia. 🙂

 16. Päätavoite on oppia järkevää treenaamista ja panostaa määrän sijasta laatuun! Myös leuanvedon oppiminen on tavotelistalla 😀

 17. Lihasmassaa lisää! mutta kuitenkin maltillisesti 😛 ja muistaa se venyttely…

 18. Tavoitteena pitää tämä melkein viisikymppinen kroppa edes jollain lailla kuoseissa ja siihen säännöllinen liikunta (kuntosali, sisäpyöräily, etanalenkit jne.) on paras ase. Ja varmaan vähän pitäisi huomioida myös ruokavaliota:-)

 19. Ensi vuoden tavoitteena voimatason lisääminen, siinä sivussa lupaan panostaa enemmän myös lihashuoltoon 🙂

 20. Ensi vuoden treenitavoitteisiin kuuluu ensinnäkin ihan vain se että pystyisi treenaamaan mahdollisimman pitkälle, kunnes sitten kesäkuussa tuo uusin vauvatulokas putkahtaa pihalle 😀 sitten tietysti tavoitteena olisi hyvä palautuminen vauvan ehdoilla ja palaaminen salille voimanoston pariin 🙂

 21. Treenitavoitteena on kokonaisvaltaisen kunnon kehittäminen eli toisin sanoen lihaskuntotreenien lisääminen 🙂 Tällä hetkellä mennään varsin aerobispainotteisesti…

 22. Salilla tulee käytyä aktiivisesti, mutta vähemmäb tavoitteellisesti eli ns tuntuman ja fiiliksen mukaan. Siksipä ensi vuoden tavoite olisi proggressiivisuus sarjapainoissa sekä lihasmassassa eli säännöllisyyttä sekä reeniin että ruokavalioon, jotta sitä tulosta tulisi enemmän!

 23. Tavoitteeni oli saada kunto ja voimatasot takaisin siihen missä ne olivat, mielellään pidemmäksikin. Panostaa myös kehonhuoltoon ja kehon hallintaan.

 24. Otin pään pois perberistä ja ensivuoden tavoitteena löytää tasapaino treenien ja ruokavalion kanssa. Ongelmana ollut ääripäät näissä asioissa 😂 kehonhuoltoon pitäisi paneutua enemmän.

 25. Ensi vuonna tavoitteena karistaa 5 kg pois ja pitää ne myös pois, kun dieetin jälkeen pitäisi kuitenkin vähän tuota syömistä taas lisätä ettei loputtomiin miinuksilla mennä. Tietty ne tuskalliset aerobiset pitäis tehdä, siihen mää tätä kalenderia tarttisinkin, et tulis merkattua ennakkoon päivät ja sitten ne toteutukset =)

 26. mun tavote ensi vuodelle on se, että saisin selkää tukevat lihakset niin vahvoiksi, että selkä ei sanoisi enää auts missään tilanteessa. tuskastuttavan hidas tie tämä kuntoutus ja meinaa jo uskokin loppua 🙂

 27. Kehittyä kaikissa koessa lajissani tasaisesti eteenpäin, ja oppia vetämään leukoja.

 28. Tavoitteenani on treenata säännöllisesti, ja ennen kaikkea nauttia treenaamisesta.

 29. Päätavoite on ylläpitää nykyistä kuntoa, saada treeneistä hyvää oloa ja ehkä kuitenkin kasvattaa myös lihasta kohtuullisesti!

 30. Tavoitteena kehitys omassa lajissa ja sen tukena säännöllinen kuntosaliharjoittelu kropan symmetrisyyden ja voimatasojen parantamiseksi.

 31. Ens vuoden tavoite on saada reilusti lisää lihasta, voimaa sekä oppia syömään tarpeeksi!!

 32. Ensi vuoden tavoitteena pidän ihan kunnon salitreenien aloittamista, aiemmin en ole kehdannut lähteä.

 33. Tärkein treenitavoite on kehittyä mahdollisimman monipuolisesti. Erityispetrattavaa olisi esimerkiksi liikkuvuuden kehittämisessä.

 34. Suurin tavoite on päästä treenirutiiniin taas kiinni ja pysyä terveenä, tänä vuonna ku eka meni nilkan nivelsiteet keväällä ja syksyllä polvesta eturistiside 😀 mutta erityisesti voiman lisääminen on tavoitteena, liikkuvuuteen kun on tänä vuonna ehtinyt jostain syystä panostaa!

 35. Tavoitteeni on opetella uuteen elämänrytmiin ja työhön sopivat treenimäärät ja kokeilla/oppia jotain uutta. Jumppia on tullut harrastettua niin kauan ja niiden lisäksi olisi kiva ns. osata jotain 😀

 36. Tere.
  1.5v aikana -30 kg. Seuraavan vuoden aikana jos sais lihaksena takaisin edes osan tuosta.

 37. Ensivuonna osallistun penkkipunnerruksen sm kisoihin ja jos selkä antaa myöten treenailla niin myös voimanoston sm:iin 🙂 en tiedä onko muisti huono vai sarjoja paljon mutta treeneistä ei tulisi mitään jos en kirjaa jokaista toistoa ja painoa ylös, kirja olisi varmasti ruutuvihkoa kätevämpi 🙂

 38. Treenitavoite olis päästä sinne salille, toinen olisi saada vedettyä leuka! Edes yksi…

 39. Tavoitteena ensivuonna olisi kokeilla jotain itselleni uutta liikuntalajia ja raivata liikkumiselle enemmän aikaa.

 40. Mun treenitavoite ens vuodelle on näin naisena tietenkin saada perse kasvamaan 😀 eka leuka ois myös siisti saada

 41. Ensi vuoden tavoite saada 20kg pois painoa. Välidiettailua ennen seuraavia suunnitelmia.

 42. Mulla alkaa huomenna kuntoilut uudella salilla.
  Paljon erilaisia laitteita, joita en oo ennen käyttänyt ja jännittää, kotiudunko sinne ja uskallanko kokeilla/kysyä rohkeasti apua.
  Kalenteriin olis kiva kirjata omaa edistymistä.

 43. Treenitavoitteenani on tehdä treenejä paljon monipuolisemmin mitä nyt. Tavoitteenani on myös pudottaa vähän painoa.

 44. Tavoite ensi vuodelle on liikkuvuuden parantaminen eli venyttelyä ja kehonhuoltoa muun treenin ohella.

 45. Tavoitteena heivata turha itsesääli ja tekosyyt mäelle sekä treenata taas säännöllisesti ja monipuolisesti!

 46. Ensi vuoden pääasialliset treenitavoitteeni ovat säilyttää liikunnan ilo sekä kehittyä crossfitissä, kuten mm. oppia käsilläkävely.

 47. Tavoitteena kyykätä 100 kg. 😀 ja nostaa vaan treenipainoja aktiivisesti.

 48. Ensi vuoden tavoite on kehittyä voimatreeneissä, oppia kunnolla nimenomaan voimatreenien tekemistä, saada tuloksia aikaan

 49. Lapset 2,5v ja 6kk. Etsin kadonneita lihaksiani, eritoten keskivartalosta.. 😀 toivottavasti palaavat, lomat loppu jo.

 50. Ensivuoden tavoite on saada lihasta sekä läskiä ja olla silti tyytyväinen itseensä 😀 Ja mun liian nopeella aineenvaihdunnalla näin ollen myös syödä hitosti… mutta se nyt ei taida olla tavoite vaan keino XD

 51. tavoite on saada selkä kuntoon välilevyn pullistuman leikkauksen jälkeen. malttia vaatii kevyesti treenaaminen!

 52. Treenitavoitteena on saada selkään leveyttä takaisin. Keväällä fysioterapeutti totesi selkävaivojeni syyksi lapatukilihasten olemattomuuden. Suuret selkälihakset dominoivat vahvasti kaikissa liikkeissä kuormittuen liikaa ja aiheuttaen kipua selkään sekä ryhtiongelmia. Muutamaan kuukauteen en saanut treenata kuin lapatukilihaksia ja nyt hiljalleen olen saanut ottaa taas perus selkäliikkeitä kehiin. Töitä on kuitenkin paljon, jotta saadaan taas tiimalasimalli esiin!

 53. Treenitavote on uskaltaa lisätä painoja, vaikka epäilyttää. Vasta viimeaikoina olen uskaltautunut kyykkäämään ja tekemään penkkiä reippailla painoilla. Pitkään tulikin junnattua paikallaan.

 54. Tavoite olisi saada ehjä ja hyvä treenivuosi ilman liiallista stressiä 🙂 myös kisoissa voisin pärjätä paremmin, mutta pääasia on pitää ilo treeneissä mukana! 🙂 Tsemppiä kaikille muillekin!

 55. Ois parannettava syvien vatsalihasten kunto, jotta vois aloittaa kunnon kyykkäystreenit ilman selkävaivoja. Ja sitten tarkoitus ois näyttääkin siltä että koivet on laitettu koville 🙂

 56. Oma tavoitteeni on saada kehitettyä kuntoa ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen saada kroppa takaisin kuntoon mitä se oli ennen sairautta 😀

 57. Vuodelle 2017 tavoitteenani on saada otettua ammattivalokuvaajan kanssa tyylikkäitä (teemoitettuja) valokuvia. Näitä kuvauksia varten haluan saada kropan huippuviritettyyn kuntoon!

 58. Ensi vuoden tavoitteenani on se ettei paino nouse liikaa (olen raskaana alkuvaiheessa), ja treenit jatkuisi mahdollisimman pitkään suht normaalina 🙂

 59. ”kesäkuntoon 2017”
  Eli tulevana vuonna olisi tarkoitus pitää motivaatiota yllä ja suunnitelmallisesti treenata 🙂

 60. Treenitavoitteeni ensi vuodelle on saada salikäynnit säännöllisemmiksi ja monipuolisemmiksi. Tämä kalenteri olisi varmasti oiva apuväline 🙂

 61. Jatkuvana tavoitteena on saada lihasta tarttumaan. Hidas mutta mukava projekti.

 62. Ensisijaisena tavoitteena olisi saada VOIMAA!!! Mitä enemmän sen parempi. Nykyisillä tuloksilla kehtaa edes myöntää salilla käyvänsä.
  Ja jos siinä samalla niin yllättävästi kävisi, että muutama gramma myös lihastakin sivutuotteena ilmaantuisi , niin enpä minä tuostakaan pahakseni panisi.

 63. Tavoitteena lihasvoiman kasvattaminen sekä kehonhuolto, tuppaa unohtumaan turhan usein tämä jälkimmäinen!

 64. Tavoitteena on kiristää ne viimeisetkin makkarat ja saada muotoja kroppaan lihaskasvun merkeissä.

 65. Mun tavoitteena on saada kehonhuolto vakaammin osaksi treeniviikkoa, kun se tapaa niin helposti jäämään. Sen lisäksi edelleen kovaa nousujohtoista treeniä!

 66. Mulla tavoitteena panostaa säännöllisyyteen treeneissä ja pieni kiinteytyskin olisi poikaa.

 67. ens vuojen tavotteena ois saaha ensimmäine leuka vejettyä.. ja mielellää toki usiampiki

 68. Tavoitteena on aineeenvaihdunnan räjäyttäminen! Vaikka asiat nytkin ovat jo hyvällä mallillaan, on tarkoituksena lisätä treeneihin intensiteettiä, jolloin ruokaa saa lappaa ihan urakalla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta