Ihmeotuksia, cyber-alennuksia ja lahjakortti-arvonta!

(sisältää mainoslinkkejä ja lahjakortti-arvonnan!) Tällä kertaa postaus sisältää monenmoista, lopusta löytyy muunmuassa arvonta, josta joku onnekas voittaa kylpylälahjakortin! Aloitetaan kuitenkin ihmeotuksista ja niiden olinpaikoista.

Olen lukenut Harry Potter-kirjat aikoinaan  useampaan kertaan ja leffatkin kaikki nähnyt ainakin kahdesti. Olinkin melkoisen innoissani kuullessani paluusta taikamaailmaan, vaikkakin aikaan paljon ennen Harry Potteria, salama-arpea ja Voldemortia. Viikonloppuna pääsin vihdoin sukeltamaan takaisin taikamaailmaan velhojen, taikojen ja ihmeotusten joukkoon.

Ihmeotuksissa Lontoolainen velho, Lisko Scamander saapuu New Yorkiin matkalaukkunsa kanssa. Matkalaukku sisältää paljon muutakin kuin mitä jästi-tullimies kurkatessaan siellä näkee… ja ennen pitkää salkun sisältö karkaa…

Elokuva toimii hyvin ensikertalaiselle velhoilijalle täysin Potter-saagasta erillisenä tarinana, mutta sisältää vannoutuneille Potter-faneille paljon viitteitä aiempiin kirjoihin ja elokuviin. Itse viihdyin ihmeotusten parissa erinoamisesti ja elokuva sai todellakin odottamaan lisää…

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-630-a

Jos joku jäi vielä viikonlopun Black Friday alennusmyyntien jälkeen odottamaan lisää, täältä sitä pesee! House Of Brandonissa nimittäin homma huipentui eilen alkaneeseen Cyber Mondayhin ja kaikki, siis ihan KAIKKI ennestään alentamattomat tuotteet lähtee -20% alennuksella kun vaan muistaa käyttää koodia CYBER. Cyber-alennus on voimassa 30.11. asti ja koskee siis myös esimerkiksi Timberlandin kenkiä, jotka ei ole koskaan missään alennuksessa… Loistava tilaisuus käyttää veronpalautusrahat johonkin järkevään 😉

timberland

Kannattaa käyttää hyväkseen myös alennukset Makian takeista, itse tilasin Makian takin viime viikolla Black Friday-tarjouksesta ja heti sille oli käyttöä. Uskallan varauksetta suositella!

Makia Makia Makia Makia

Ja lopuksi siihen arvontaan… Mikä olisi hienompaa kaiken Black Friday ja Cyber Monday -shoppailun päätteeksi, kuin rentoutuminen kylpylässä? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, Sain Offerillalta arvotavaksi kaikkien tähän postaukseen (tai sen Facebook-jakoon) kommentoineiden kesken kaksi lippua Vantaalla sijaitsevaan Flamingo Spa:n vesipuisto- sekä spa-alueelle! Aikaa osallistua on marraskuun loppuun asti, arvonnan suoritan myöhään keskiviikko-illalla…

lahjakortti

Jos ei arvonnassa onnista tai haluat muuten vaan varmistaa rentoutumisen kylpylässä, se onnistuu puoleen hintaan Offerillan tarjouksen avulla.

Metallisydän

52 vastausta artikkeliin “Ihmeotuksia, cyber-alennuksia ja lahjakortti-arvonta!”

  1. Mäki oon iha fiiliksis tosta Harry Potterista ! Niin siistii! Mut joo mukana arvonnas ! 🙂

  2. Nuo Potterit ei oikein uppoa,mutta itse mielelläni uppoaisin kylpylän altaaseen,joten arvontaan mukaan 😊

  3. Ihmeotukset kans on tarkotus mennä kattomaan ja odotan innolla. Tässä juuri alkaa kuoleman varjelukset osa2 on tullu kahlattua kaikki harry potter leffat vaihteeksi läpi! Ja lisäksi myös mukana arvonnassa olisi ihanaa päästä juhlimaan rakkaan kanssa vuosipäivää!

  4. Ei uppoo Potterit ym fantasiajutut..poikkeuksena tähän kuitenkin Twilight:t 🙂

  5. Veronpalautuksia tuli huimat 10 euroa 42 senttiä (muistelin kyllä ensin, etten saa mitään, joten olihan se positiivinen yllätys). Sillä ei taida ihan leffalippuja saada, mutta onneksi pullon henki pelastaa ja Alepaan viedyistä pulloista tulikin vähän päälle 50 €, jolla saan netin maksettua niin voin osallistua kaikkiin hassuihin arvontoihin ja ihastella hyviä tarjouksia täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Kai sitä ens vuonna taas tienesteillekin päässee, kun tän vuoden puolella en byrokratian sanelemien pykälien mukaan enää veronalaista tuloa saa tienata 😀

  6. Sulla on mahtava tyyli kirjoittaa. Tälläsenä wanna be Fitness tsirpulana tulee pääosin luettua ihan toisenlaisia blogeja. Mutta tähän tulee silti aina palattua. 😉

  7. Mukana arvonnassa 🙂 mietittiin tuotakin leffaa, kun tänään käytiin, mutta päädyttiinkin liittoutuneisiin!

  8. Sulla on tosi inspiroiva blogi! Tulin tänäänkin tänne hakemaan motivaatiota treeneihin ja miksei samalla ottamaan arvontavoiton pois! 😄
    Keep on doing what you’re doing ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta