Tulihan se ennätys sieltä!

Olen sitä mieltä, että vaikka tämä salitreenitouhu on sellaista tasaista puurtamista, joskus jopa puuduttavan hidasta, on aina välillä koeteltava omia rajojaan, pyrittävä saavuttamaan uusia ennätyksiä.

ennätys

En ole tehnyt maastavetoa kunnolla pitkiin aikoihin. Silloin tällöin hiukan jotain, mutta kunnon rankkaa maastavetotreeniä ei ole tullut tehtyä aikoihin, eikä sen kummemmin kokeiltua paljonko sieltä maasta nousee. Ystäväni laittoi tässä yhtenä päivänä minulle pari videota omista uusista maastavetoennätyksistään ja siitähän se idea sitten lähti, päätin minäkin kokeilla vieläkö se tanko sieltä maasta nousee…

Muutama lämmittelysarja alle ja sitten tankoon ensin kokeiluksi 210 kiloa.

Se nousi kohtalaisen kevyesti, ei tehnyt edes tiukkaa. Eipä silti vielä oltukaan edes vanhoissa ennätysraudoissa. Tuosta kuitenkin motivoituneena lastasin tankoon 230 kiloa. Paketti kasaan ja vetämään…

Sinnehän se jäi polviin. Olisi saattanut tulla ryskyttämällä ylös asti, mutta se taas ei olisi tehnyt hyvää alaselälle. Uusi ennätys jäi tällä(kin) kertaa saavuttamatta, mutta intoa maastavetoon tuntuu nyt olevan, joten eiköhän tässä päästä ihan uusille kilomärille jossain vaiheessa ja se uusi ennätys sieltä vielä tule…

Mutta mutta, rikkoutui sentään yksi ennätys samana päivänä! Tämän suhteen en ole ihan varma pitäisikö ola innoissaan vai kauhuissaan… Koskaan ennen en ole painanut näin paljon 😀 On tässä ukko aika tukevassa kunnossa 😀

ennätys

P.S. Tuo vaakalukema oli ENNEN isänpäivän herkutteluja…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta