Päivä, jona isä saa nukkua pitkään…

Jokainen isä tietää sen yhden aamun vuodesta, kun sängystä ei saa nousta ennen kuin tullaan herättämään, ei vaikka pissahätä olisi kuinka kova. Tuo päivä on tietysti isänpäivä.

Itselleni eilinen isänpäivä oli jo kolmas, joten kokeneena konkarina olin käynyt vessassa yöllä ja aamulla sain nauttia olostani pää tyynyssä ja hymy huulilla, kuunnellen muun perheen aamuvalmistelujen ääniä. Täytyy myöntää, että fiilis oli aika mahtava kun vihdoin ovi aukesi ja Emilia syöksyi kortti kädessä herättämään isiä…

päivä

Kun sängyssä oli köllötelty, halittu ja ihailtu ihania itsetehtyjä kortteja, oli aika siirtyä aamupalapöytään. Tällä kertaa ei tarjolla ollutkaan joka-aamuista munakasta, vaan ihana perheeni oli omin käsin leiponut isille ihan oman kakun. Jestas, että oli hyvää!

päivä

Isi oli ollut ilmeisesti kovinkin kiltti, sillä siinä kakkua maistellessa isi sai vielä lahjojakin. Emilian ihan itse tekemän taulun (joka pääsee aitiopaikalle viime vuoden taulun rinnalle) ja ihan mielettömän ISKÄ-paidan.

päivä päivä

Tiedättekö, isänä oleminen on aika mahtavaa!

päivä

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Päivä, jona isä saa nukkua pitkään…”

  1. Nyt on pakko kommentoida ihan vaan sen vuoksi, että harvoin sitä tulee kyyneleitä silmiin sun blogia lukiessa, mutta nyt tuli. 😀

    • Mä luulen että siihen on tietty syy että tän aihealueen kirjoitukset saa sulla tunteet pintaan 😊 Terveisiä Vauva Pursiaiselle ja tuoreelle isille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta