Palaset loksahtelee paikalleen, projekti lähenee loppuaan…

Vuoden 2016 suurprojektiksi muotoutunut oman kotisalin, eli Metallisydän Gymin rakentaminen lähenee loppuaan. Vuoden alussa minulla ei ollut tarkkaa suunnitelmaa tai oikeastaan edes ajatusta siitä, millainen lopputulos tulisi olemaan. Totta puhuakseni en olisi uskaltanut edes haaveilla sellaisesta kotisalista, millainen Metallisydän Gymistä on tämän vuoden aikana muotoutunut. Visio valmiista lopputuloksesta on muotoutunut matkan varrella ja nyt aletaan olla loppusuoralla, todellisuus on hyvin lähellä tuota visiotani, haavettani. Projekti Metallisydän Gym on hyvin lähellä valmista ja taas tällä viikolla loksahti pari palasta paikalleen…

projekti

Ensimmäinen palanen liittyi talveen ja pakkasiin. Olin jo hyvissä ajoin valmistautunut talven tuloon, Gymin seinät ja katto eristettiin jo kesällä ja lämpöpatterin asensin seinään syksyllä. Viimeinen eristettävä kohde oli muun autotallin ja Metallisydän Gymin erottavassa väliseinässä oleva oviaukko, joka itseasiassa oli aukko ilman sen kummempaa ovea. Lämpimät ajat aukossa oli ollut ”ovena” musta verho, mutta se kun ei isommin lämmöneristeenä toiminut, oli keksittävä jotain ihan muuta…

projekti

Tuo muu oli seinään kiinnitetty paksuhko matto molemmille puolille seinää. Autotallin puolelle ei ollut hankala löytää sopiva amattoa, sillä kun ei ollut suurempaa merkitystä, minkä värinen matto olisi kyseessä, hankalaksi löydettäväksi osoittautui Gymin puolelle tuleva matto, siihen kun ei kelvannut muu väri kuin musta ja ihan periaatteen vuoksi en suostunut ostamaan uutta mattoa seinään ruuvattavaksi. Riittävän ison mustan maton löytäminen käytettynä ei ollut ihan nopea juttu, mutta lopulta sellainen kuitenkin löytyi, Turusta. Kiitos Marikalle ja Jussille maton hakemisesta ja perille toimittamisesta! Vihdoin sain kunnon eristeen oviaukkoon.

projekti projekti projekti projekti

Toinen loksahtanut palanen oli tilaus* jonka tein GoFitness-verkkokauppaan. Gymiltä puuttui muutamia juttuja, joita hyvin varustellulla kuntosalilla on oltava, vaan eipä puutu enää. Nyt on taljakahva-valikoima täydennetty lapiokahvalla ja yhden käden kahvalla (nilkkaremmi tulee jälkitoimituksena), löytyy laadukas ATX:n lisäpainovyö raskaampia leuanvetoja varten ja vatsalihaskahvat taljassa tehtäviä vatsalihasliikkeitä varten, tankopehmuste nössöilyyn ja vastuskumeja kuminauhapelleilyä varten (nistäkin yksi tulee jälkitoimituksena). Kaiken kruunasi törkeän hieno, Gymin värimaailmaan sopiva steppilauta, jonka avulla pakaratreeni pääsee uusiin ulottuvuuksiin.

projekti projekti projekti

Hyvin lähellä maalia ollaan, muutama juttu vielä niin projekti on valmis, ainakin niin kauan kunnes päätän kaataa väliseinän ja laajentaa Gymin koko autotallin kokoiseksi…

(*GoFitness-verkkokaupasta tilaamistani tuotteista sain alennusta blogin kautta)

 

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Palaset loksahtelee paikalleen, projekti lähenee loppuaan…”

 1. Moikka!
  On pitänyt jo vähän aikaa kommentoida blogiasi, mutta nyt oli heti pakko kysäistä, että mitä on vatsalihaskahvat ja mitä niillä taljassa tehdään? En ole tuohon nimitykseen ennen törmännyt, mutta kiinnostavalta kuulostaa.
  Sitten kehuja blogistasi, juttujasi on hauskaa ja usein hyödyllistäkin lukea. Eri blogeja jo jonkin aikaa lukeneena voin sanoa, että lukijana on oikeasti kiva, että tekstit ovat sinun näköisiä kertoi ne sitten perhearjesta tai treenaamisesta, eikä postauksia tule vain julkaisemisen vuoksi (tai ainakin onnistut peittämään sen hyvin ;)) Tulee aina hyvä mieli, kun näkee että sulla on jotain uutta juttua täällä. Hyvää talvenaikaa!

 2. Moikka!
  On pitänyt jo vähän aikaa kommentoida blogiasi, mutta nyt oli heti pakko kysäistä, että mitä on vatsalihaskahvat ja mitä niillä taljassa tehdään? En ole tuohon nimitykseen ennen törmännyt, mutta kiinnostavalta kuulostaa.
  Sitten kehuja blogistasi, juttujasi on hauskaa ja usein hyödyllistäkin lukea. Eri blogeja jo jonkin aikaa lukeneena voin sanoa, että lukijana on oikeasti kiva, että tekstit ovat sinun näköisiä kertoi ne sitten perhearjesta tai treenaamisesta, eikä postauksia tule vain julkaisemisen vuoksi (tai ainakin onnistut peittämään sen hyvin ;)) Tulee aina hyvä mieli, kun näkee että sulla on jotain uutta juttua täällä. Hyvää talvenaikaa!

 3. Äijän välinearsenaali alkaa olla siinä mallissa, että näin itsekin kiireisenä vanhempana alan olla varsin kateellinen………….. Tarvii varmaan ruveta etsimään uutta asuntoa (ja autotallia)!

  • Joo alkaahan se olla aika kivassa mallissa 🙂 Lähiaikoina tulossa juttua kuvineen valmiista kokonaisuudesta 🙂

  • Eli tiedän jo etukäteen, mikä postaus täytyy skipata 😀 Ettei tule mitään ylitsepääsemätöntä mielipahaa…………

   Ei vaan, mielenkiintoista nähdä, millaisen aarreaitan olet saanut aikaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta