Suosittujen televisio-ohjelmien fitness-versiot

Olen jo joskus aikaisemmin kirjoitellut mukahauskan jutun suosittujen televisio-ohjelmien fitness-versioista. Nyt aikaa on kulunut sen verran, että oon uuden mukahauskan kirjoituksen ja uusien fitness-versioiden aika.

fitness-tv

Itsestäänselvä aloitus on Fitnesstähdet tähdet.

fitnesstahdettahdet

Iloisessa kokoperheen urheiluhupailussa kilpailevat bikinifitness-prinsessa, aerobic-akropaatti, kehonrakentajakörmy, voimanostajamörkö ja crossfit-pelle toistensa lajeissa. Joka viikko kilpailijat mukautuvat toistensa lajeihin ja mukaansatempaavassa showssa nähdäänkin niin voimanostaja hurjassa aerobic-jumpassa, kehonrakentaja Crossfit WOD:ssa kuin bikinifitness-prinsessa maastavetämässä. Juontajana kukas muukaan kuin Mikko Jumppakeppilampi!

Seuraavana vuorossa on huiman jännittävä tietokilpailu Haluatko Crossfittaajaksi.

haluatko-crossfittaajaksi

Mielenkiintoisessa tietokilpailussa edetään portaittain kohti Crossfit-yhteisön jäsenyyttä. Kaikki tietävät miten suljettu yhteisö nämä crossfittaajat ovat, eikä crossfit-saleille ole ihan kenellä tahansa asiaa. Kysymykset käsittelevät crossfitin mystistä maailmaa ja sen ihan omaa kieltä. Jos et tiedä mitä amrap tarkoittaa tai et ole kuullutkaan thrusterista, tulet tuskin pääsemään edes ensimmäiselle tasolle, joka oikeuttaa tutustumiskäyntiin oman paikkakuntasi crossfit-salille. Ihan yksin ei tarvitse pärjätä, sillä käytettävissäsi on kolme oljenkortta. Voit kysyä yleisöltä, kilauttaa Mikko Aronpäälle tai poistaa kaksi varmaa kirjoitusvirhettä.

Kolmas tuleva huippusuosittu perjantai-illan viihdeohjelma on Vain fitness-elämää.

vainfitnesselamaa

Tässä tunteisiin vetoavassa ohjelmassa seitsemän tunnettua kehonrakentajaa kokoontuvat viikoksi Hirvensalmella sijaitsevaan Satulinnaan. Viikon aikana jokainen kehonrakentaja saa oman päivänsä, jona ohjata muulle porukalle oman suosikkitreeninsä ja valmistaa kanaa ja riisiä omalla suosikkitavallaan. Illalla istutaan nauttimaan parsakaalia ja kananmunia ja jokainen saa vuorollaan esittää oman versionsa jostakin illan isännän ikimuistoisista vapaaohjelmista. Liikutuksen kyyneliltä ei voida välttyä.

Luonnollisesti myös Suomen rohkein mies, Arman Alizad on päättänyt lähteä kurkistamaan fitness-maailmaan ohjelmassaan Arman ja viimeinen kyykkysarja.

arman-ja-viimeinen-kyykkysarja

Uudessa dokumentaarisessa sarjassa Arman soluttauu salakavalasti Suomen fitness-maailmaan ja tutustuu sen eri kulttuureihin ja fitness-ihmisten elintapoihin. Arman pyrkii sarjassa pääsemään osaksi eri yhteisöjä, bikinimimmejä, kehonrakentajia ja jopa voimailijoita. Arman pääsee sarjassa kurkistamaan fitness-maailman kulisseihin, kisalavojen takahuoneisiin, treenisalien kyykkypaikoille ja ruokapatojen ääreen. Jokaisessa jaksossa Armanin on laitettava itsensä peliin ja lunastettava paikkansa yhteisössä maksoi mitä maksoi, oli kyse sitten kyykkäämisestä tai parsakaalin puputtamisesta päivästä toiseen… ”Miettikää, nää syö tätä samaa joka päivä”

Mitä olisi Fitness-televisio ilman Juttaa? Nyt unohdetaan superdieetit, sillä Jutta pääsee tällä kertaa etsimään Bodarille morsianta!

bodarille-morsian

Bodarille morsian -sarja on perinteinen deittailuohjelma, jossa joukko kehonrakentajia etsii itselleen morsianta. Ehdokasjoukko karsiutuu jakso jaksolta kun kehonrakentajille selviää ettei morsianehdokkaille maistu keitetty kanafile tai kun joku erehtyy ehdottamaan treenaamisen väliin jättämistä. Lopulta jäljelle jää vain yksi, onko hän SE OIKEA? Se selviää vain katsomalla!

.

Siinä ne meikäläisen ehdotukset, mikä oli sun suosikki?

P.S. Vapiskaa Bull ja Vertti!

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Suosittujen televisio-ohjelmien fitness-versiot”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta