Kaipaatko haastetta elämääsi?

Nyt olis kuulkaa sitä haastetta tarjolla, oikein monikossa! (sis. mainoslinkin ja tarjouksen)

Jos perinteinen salitreeni puuduttaa ja jotain kivaa pitäs keksiä, jonkinlainen ohjelma tai vastaava olis kivat, tai haluat ihan vaan saada esimerkiksi leuanvetoennätyksen ihan uudelle tasolle, olisi hommaan nyt tarjolla ratkaisu…

Jokainen salimaailmaa tunteva on varmasti viimeaikoina törmännyt TIKIS-brändiin ja jos ei ole, nyt on jo korkea aika! Tikis on saanut alkunsa parin treenistä innostuneen tyypin facebook-sivuna, mutta on siitä kasvanut valtavaksi joukoksi intohimoisia treenaajia ja urheilullisia ihmisiä. Yksi Tikiksen huippujuttuja on ollut sosiaalisessa mediassa julkaistut haasteet, joista suosituimmat on nyt koottu kirjaksi.

haastetta

Tikiksen erilaisiin treenihaasteisiin on netissä osallistunut uskomaton määrä ihmisiä ja nyt haasteita olisi tosiaan tarjolla painetussa muodossa. TIKIS on julkaissut treenihaatekirjan, joka sisältää viisi erilaista haastetta. Punnerrushaasteen, leuanvetohaasteen, bootyhaasteen, vatsalihashaasteen, ja hiit-haasteen.

Jokainen haaste sisältää kolme erilaista tasoa, ei ole väliä oletko aloittelija vai huippukuntoinen, jokaiselle löytyy haastetta ja mahdollisuuksia kehittyä. Kirja sisältää paitsi itse haasteet, myös kaiken tarpeellisen tiedon niiden tueksi. Löytyy apuliikkeitä, venyttelyohjeita ja vaikka mitä, jopa vinkkejä ruokavalioon.

haastetta

Nämä haasteet voit suorittaa omien treenien ohessa tai ihan omana projektinaan. Jos käyt koko kirjan haasteet läpi, on siinä sinulle vuodeksi treenattavaa – ja tulosta tulee varmasti! Kyse on ainoastaan siitä, uskallatko tarttua haasteeseen!

Meikäläisellä läpsypunnerrukset ja yhden käden punnerrukset onnistuu, mutta oon aina halunnut oppia läpsäyttämään selän takana ja hyppypunnerruksen (ilman nenän äkillistä kipeytymistä), joten punnerrushaaste on se, johon tartun ensimmäisenä 🙂

haastetta

Jos kiinnostuit, TÄSTÄ linkistä löytyy lisätietoa ja ohjeet kirjan tilaamiseen edullisempaan FitFashion-hintaan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta