Pää, olkapäät, peppu polvet, VARPAAT!

(Sisältää mainoslinkin*)

Tällä kertaa blogitekstin aiheena on varpaat, tai oikeastaan markkinoiden parhaat töppöset noiden varpaiden kuivina ja lämpiminä pitämiseen Suomen ihanissa syys- ja talvikeleissä. Mukana myös hiukan juttua House Of Brandonin tänään starttaavasta hulppeasta Mide Season Salesta, kannattaa siis lukaista loppuun asti.

Timberland

On Sarin kanssa tässä yhteensä reilun 70 vuoden mittaisen elämän varrella ollut jalassa jos jonkinlaista kenkää, tossua ja saapasta, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa Kengät isolla K:lla. Hankin itselleni ensimmäiset Timberland:t tässä vähän aikaa sitten ja hitto että ne oli hyvät, ihan eri luokkaa kuin aiemmat popot. Siksipä laitettiin Sarille tilaukseen omat Timbat heti kun niitä House Of Brandonin jo kerran loppuunmyytyyn varastoon täydennettiin. Nyt pysyy molempien varpaat kuivina ja lämpiminä läpi vuoden (ei se Suomen kesäkään yleensä ihan vähäsateinen ole…)

Timberland

Kaikki tuntee Timberland:n Yellow bootsit, joita on kopioitu ties kuinka paljon. Yksikään kopio ei kuitenkaan yllä likikään alkuperäisen tasolle, kuten yleensä on tapana. Aidoista Timberlandeista paistaa laatu kilometrien päähän. Timbat valmistetaan huippulaatuisesta nahasta täysin vedenpitäviksi. Edelleen osa työvaiheista tehdään käsin, mikä on kohtalaisen harvinaista nykypäivänä…

Timberland

Perinteinen 6″ Boot, jota mallia myös legendaarinen Yellow Boot edustaa, löytyy tänä päivänä useissa eri väreissä, upeimpana kuvissa näkyvä kirkkaan valkoinen. Jos tällaiset haluaa omia varpaita lämmittämään, kannattaa toimia nopeasti, ensimmäinen erä myytiin hetkessä loppuun ja alkaa tämä uusikin erä kuulemani mukaan hiljalleen huveta ainakin suosituimpien värien ja kokojen osalta… Moniin muihin verkkokauppoihin ei ole valkoista väriä saatu myyntiin lainkaan. Älä siis aikaile, vaan laita omasi tilaukseen heti TÄSTÄ* linkistä! (Omat mallit löytyy myös miehille esimerkiksi tyylikkään mustana)

Timberland

Ja palataan vielä alussa mainitsemaani tänään starttaavaan House Of Brandonin Mid Season Saleen. Valtavat määrät tuotteita niin miehille kuin naisillekin löytyy tästä päivästä eteenpäin viikon ajan reiluilla -30-60% alennuksilla ja mukana on myös syksyn uutuuksia. Alekoodeja ei tarvita!

TÄSTÄ* shoppailemaan!

Timberland

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta