Syksy iski vasten kasvoja

(Sisältää mainoslinkin*)

Viime vikko oltiin häämatkalla Kreetalla ja kuten kerroin, lämpöä riitti joka päivä liki 30 astetta. Olihan se tiedossa, että Suomeen palatessa lämpötilaero tulee olemaan melkoinen, mutta kyllä silti se ensimmäinen kylmä tuuli lentokentän terminaalista ulos astuessa iski vasten kasvoja kuin moukari. Helle oli ohi ja syksy saapunut.

syksy

Nyt kun muutama päivä on totuteltu viilenneisiin ilmoihin, poltettu tulta takassa ja tilailtu hiukan uusia syksyvaatteita, alkaa tilanne näyttää hiukan paremmalta. Vaikka kesä onkin meille molemmille se ainoa oikea vuodenaika, on syksyssäkin puolensa. Raitis ilma ja syystuuli tuntuu toisaalta ihan kivalta ainakin niinkauan kun osaa pukeutua riittävästi.

syksy

Mä olen ollut pipo-fani jo vuosia ja laatikoista löytyykin pipo jos toinenkin (kymmeniä), silti uusia pipoja pitää saada joka syksy ja vielä muutamia talven edetessä. Hupparit ja takit kaivetaan kaapeista ja jalkaan haetaan jotain syksyisempää kuin kesätennarit. Itse päätin tänä syksynä sijoittaa kenkäpuoleen ja hankin Junkyardilta* jalkoja lämmittämään elämäni ensimmäiset Timberlandit, valinta jota en tule katumaan.

syksy

Nyt kun on akut ladattu täyteen etelän auringossa ja lämmintä vaatetta päällä, saa syksy tulla. Me ollaan valmiina!

syksy

Sarin paita, takki ja pipo sekä Jarin pipo ja kengät tilattu Junkyardilta, missä on aika kivat alet, kannattaa kurkata! TÄSTÄ* suoraan verkkokauppaan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta