Mitä lisäravinteita matkalle mukaan?

Täytyy myöntää, että on syksyssä jotain hyviäkin puolia, mutta onhan se nyt pääasiassa ihan perseestä sateineen ja tuulineen. Me päätettiinkin jättää viikoksi sateet taakse ja suunnata Kreikkaan nauttimaan lämöstä ja auringosta.

lisäravinteita

Matkusteluun liittyy treenaavilla ihmisillä aina sama pohdinta, treenatako lomalla vai keskittyä makoiluun aurinkotuolissa? Entä pitäisikö mukaan ottaa lisäravinteita? Miten lentomatkasta selviää? PItääkö lentokoneeseen varata protskupatukoita ettei katabolia iske?

Tarviiko lentomatkalle eväitä?

Jokainen toki tekee omat ratkaisunsa ja koska tää mun fitness-touhu ei ole mitään haudanvakavaa, päätin ratkaista homman rennomman kautta ja jättää parsakaalit kotiin. Lentokoneeseen varasin protskupatukan mukaan, en sen takia että pelkäisin penkin alla lymyävää kataboliaa, vaan sen takia että neljänkin tunnin lentomatkan aikana saattaa iskeä melkoinen nälkä, eikä noista lentokoneen murkinoista oikein ole nälkää poistamaan…

Entäs se treenaaminen ja varsinaiset lisäravinteet?

No treeninkin suhteen päätin lähteä reissuun rennolla asenteella, treenikamat on kyllä pakattu mukaan, mutta mitään pakottavaa tarvetta päästä treenaamaan ei ainakaan näin alkuun ole. Toisaalta treenaaminen kun ei ole mitään pakkopullaa, vaan lähinnä keino rentoutua, niin miksipä sitä ei kävisi lomamatkallakin hiukan salilla pumppailemassa…

Lisäravinnepuolella pakkailin mukaan hiukan palkkaria ja muutaman tähän tarkoitukseen erittäin käytännöllisen PREZONE-pussin. Laatu korvaa tässä reissussa määrän, harmi vaan ettei Anabolic Overdrivea ole valmiissa annsopusseissa 😀

lisäravinteita

Mitään lisäproteiineja en mukaan pakkaa, luotan siihen että All inclusivessa riittää syötävää. Myös mitään hifimpiä lisäravinteita, kuten kuten ctrulliinimalaattia ja beta-alaniinia en näe tarpeelliseksi mukaan pakata, ne saavat jäädä kotiin kaapin hyllylle odottamaan. Otetaan ne taas käyttöön sitten kotiin ja normiarkeen palaamisen jälkeen.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta