Jostain on luovuttava saadakseen jotain uutta tilalle.

Luopuminen on aina vaikeaa, varsinkin jos joutuu luopumaan jostain sellaisesta mistä pitää kovasti. Kuitenkin aina silloin tällöin on kovetettava itsensä ja luovuttava jostain jotta voi saada jotain uutta tilalle, päästäkseen eteenpäin, kehittyäkseen. Tällä kertaa luopuminen koski kotisaliani, Metallisydän Gymiä, kyykkyhäkin oli nimittäin aika lähteä.

Olihan se hieman haikeaa kantaa hyvin palvellutta häkkiä ostajan peräkärryyn, mutta näin jälkikäteen voin sanoa että luopuminen kannatti. Olen nimittäin tässä nyt kaksi iltaa viettänyt autotallissa kasaten uutta tulokasta, GoFitness Megastoresta tilaamaani Barbarian Linen Multi Smith-laitetta.

Barbarian Barbarian

Voin kertoa että on muuten aika helvetin järeää tekoa, osat painoivat yksistään yli 180 kiloa ja myönnettävä se on, että kootessa pääsi tulemaan pariin kertaan ihan hikikin kun noita osasia siirteli, kannatteli ja ruuvaili paikoilleen.

Barbarian

Nyt on kuitenkin Smith-laite paikallaan ja käyttökunnossa ja on muuten ihan käsittämättömän upea vaikka itse sanonkin.

Laite on jopa niin tukeva, että kumimatolla sitä ei näin heiväröinen kaveri yksin saa liikkumaan vaikka haluaisikin, olisi nimittäin saanut olla viisi senttiä enemmän oikealla, mutta se on nyt tuossa ja sillä selvä, ainakin kunnes saan kaverin tai pari hiukan auttamaan sen siirtämisessä 😀

Barbarian Barbarian

Kuulalakeroitu tanko liikkuu kuin unelma, ei tahmaa eikä töki. Lisäksi vapaan tangon liikkeet onnistuu edelleen, sillä Barbarian Linen Smith:ssä on puoliräkki samassa säädettävine varmistusrautoineen. Lisäksi löytyy luonnollisesti myös leuanvetotanko eri otemahdollisuuksilla.

Barbarian Barbarian Barbarian

Metallisydän Gymin laitekanta alkaa olla sitä tasoa, ettei tässä kohta malta omaa autotallia kauemmas lähteäkään treenaamaan 😀 Nyt täytyy hiukan sisustaa uudelleen… ja onhan tässä jo seuraavia suunnitelmia olemassa…

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Jostain on luovuttava saadakseen jotain uutta tilalle.”

    • Hakusessa 😀
      Yksi peili on seinässä, mutta tuo takaseinä oikein huutaa isoa peiliä. Saa laittaa vinkkiä mistä sais hankittua edullisesti särkymissuojattua peiliä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta