Kisasyksy avattu – Jyväskylän karsinnat

Kehonrakennus- ja fitness-lajien kisasyksy on täten avattu Jyväskylän karsinnoilla. Paikalle en päässyt, mutta netin välityksellä seurasin sitäkin tarkemmin. Tässä hieman ajatuksia lauantailta kehonrakennuksesta ja erityisesti minua kiinnostaneista kilpailijoista.

kisasyksy

Alle 80-kiloiset oli eniten minua kiinnostanut sarja ihan senkin takia, että kisaamassa oli pari tuttua kaveria, toinen ensimmäistä kertaa ja toinen toista kertaa. Kovan tien ovat molemmat kisalavalle kulkeneet ja vaikkei sijoituksia tullutkaan, hattua nostan molemmille, kuten kaikille muillekin kisalavalle kiivenneille.

Alle 80-kiloisissa Jukka Nyyssölä vei muita 100-0. Jos sama tahti jatkuu, on Nyyssölän perheessä kahden viikon päästä kaksi kehonrakennuksen Suomen mestaria.

Pekka Kotipohja oli kolmas. Meikäläiseltä löytyy kova luotto siihen, että Kotipohja tulee kahden viikon kuluttua taistelemaan kärkisijoista…

kisasyksy

Alle 90-kiloisten sarja oli puolestaan Jari Leskinen-show. Ukko vei koko homman jo pelkillä massiivisilla jaloillaan, mutta nyt alkaa yläosastokin olla jalkojen tasoa. Kova paketti tulossa Lahteen.

kisasyksy

Raskaassa sarjassa odotin kovasti Artturi Kallion kireyttä. Ukkohan on aivan valtava, ja jos sen lihasmassan määrän saa kireään kuntoon, ei muilla ole mahdollisuuksiakaan. Vielä ei parasta kireyttä ollut ja tuloksena toinen sija, toivottavasti Lahdessa Kallio pääsee siihen viimeiseen kireyteen…

kisasyksy

Sinänsä kehonrakennuksen osalta ei Jyväskylässä varsinaista karsintaa suoritettu, sillä kaikki kisanneet lunastivat itselleen paikan Lahden SM-kisoihin. Kahden viikon päästä Lahdessa mukana ovat näillä näkymin myös Kille Kujala, Mikko Ovaskainen, Antti Halmo ja Peter Wilenius. Kova kisa siis tulossa!

Peter Wilenius

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Kisasyksy avattu – Jyväskylän karsinnat”

    • Joskus aiemmin ehkä, tosin CBB puolella. Nykyisin tuntuu kuitenkin aika kaukaiselta ajatukselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta