Fitness-mimmien käsitreeni

(sis. mainoslinkkejä*) Stereotyyppinen hauisten treenaaja on noin 18-23 vuotias, itseään ja hauiksiaan peilistä ihaileva nuori mies. Hauistreeni ei kuitenkaan ole pelkkää miesten macho-pullistelua. Käsien treenaaminen on tärkeässä osassa myös kokonaisvaltaisesti lihaksikkaan ja tasapainoisen fitness-vartalon hankinnassa.

käsitreeni

Mainos: Kyseiset kuvissa näkyvät näyttävät ja huippumukavat Better Bodiesin trikoot löytyvät syyskuun ajan edulliseen kampanjahintaan Fit4You-verkkokaupasta *. Tällä kertaa esittelyssä on kuitenkin Better Bodiesin upeiden trikoiden lisäksi myös naisille sopiva fitness-käsitreeni.

Hauis

Ensimmäisenä hauisliikkeenä tehdään hauiskääntöä taljassa, mikä on erinomainen liike lämmittelyyn ja sopivan tuntuman saamiseen hauislihakseen. Ensin tehdään muutama lämmittelysarja, joiden aikana vastusta nostetaan vähän kerrallaan. Varsinaisia työsarjoja tehdään kolme, jokaisessa noin 12-14 toistoa.

käsitreeni

Toinen hauisliike tehdään käsipainoilla. Liike tehdään situen, jolloin se tulee tehtyä kontrolloidummin kuin seisaaltaan tehtynä, jolloin liikkeeseen tulee helposti mukaan pientä heijaamista. Sarjoja tehdään kolme, joissa jokaisessa noin 8-10 toistoa / käsi.

käsitreeni

Viimeisenä hauisliikkeenä tehdään keskitettyä hauiskääntöä käsipainolla, yksi käsi kerrallaan. Keskitetyt liikkeet sopivat erinomaisesti treenin viimeisiksi liikkeiksi, sillä treenin loppupuolella kun hauis on jo väsynyt, tulee helposti haettua ikään kuin apua muilta lihaksilta. Kun liike tehdään tukea vasten, on se helpompi kontrolloida ja pitää rasitus jo väsyneellä hauiksella. Sarjoja tässäkin kolme ja toistoja noin 10 / käsi.

käsitreeni

Ojentaja

Kuten hauistreeni, myös ojentajatreeni on hyvä aloittaa taljassa, tehden ensin muutama lämmittelysarja ja sitten vasta varsinaiset työsarjat. Tässä liikkeessä on hyvä muistaa kunnollinen loppurutistus, ikään kuin puristaa teho ojentajaan jännittämällä se liikkeen loppuvaiheessa. Lämmittelyjen jälkeen kolme varsinaista sarjaa ja toistoja niissänoin 12-15.

käsitreeni

Ojentajatreenin toinen liike on kapea penkkipunnerrus, jota ei myöskään kannata pelästyä ”miesmäisenä” liikkeenä. Kapea penkkipunnerrus on tehokas ja raskas liike ojentajalle. Liikkeessä on tärkeää pitää kyynerpäät kapealla, niiden kulkien kylkiä hipoen ja keskittää liike tehtäväksi nimeomaan ojentajalla. Kolme sarjaa, joissa 8-10 toistoa.

käsitreeni

Ojentajatreenin viimeistelyksi palataan taljaan, mutta vaihdetaan kahvaa. Liike voidaan tehdä perinteisellä köysikahvalla, mutta jos salilta löyty pidempi köysikahva, aina parempi. Kumara asento ja hallittu rauhallinen liike, jonka loppuvaiheessa käsiä levitetään reilusti ulospäin. Kolme sarjaa ja noin 12 toistoa joka sarjassa.

käsitreeni

Tällä käsitreenillä saa muotoa olkavarteen niin fitness-mimmit kuin 18-23 vuotiaat nuoret miehetkin. Kampanjatarjouksessa olevia Better Bodiesin trikoita suosittelen kuitenkin vain fitness-mimmeille.

bbw_september_933x292*

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 4
Tykkää jutusta