I have new Cons – Get yours, NOW!

(Sisältää mainoslinkin)

Mä olen myöhäisherännäinen Conversejen suhteen, hankin ensimmäiset vasta reilu vuosi sitten – ja tykästyin. Nyt mulla on jo useammat erilaiset Conssit, on nahkaista talviconssia ja perinteistä musta-valkoista All Staria. Viimeisin hankinta on uudenmalliset puhtaanvalkoiset All Star II:set, ihan törkeen siistit ainakin omasta mielestäni.

cons

Consseissa on jotain hienoa, jotain niin perinteistä, mutta silti tuoretta. Eri kuoseja on valtavat määrät, mutta silti kaikki tunnistaa Consseiksi jo kaukaa. Katu-uskottavat Consseista tulee vasta monen vuoden käytön jälkeen kun ne on sopivasti nuhjaantuneet ja kuluneet. Näistä valkoisista ei tosin tule katu-uskottavia koskaan, eikä näitä ole siihen tarkoitettukaan. Ainakin itselleni nämä valkoiset on kengät, jotka valitaan kenkähyllystä kun ollaan menossa jonnekin, ei töihin tai salille, vaan jonnekin. Jonnekin mihin lähtiessä mietitään hiukan tarkemmin asukokonaisuutta ja jonnekin missä ei ole tarkoitus astella kuralammikkoihin.

cons

Oli sun tarkoitus käyttää Consseja mihin tahansa, nyt olisi ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia Conssit ystävähintaan. House of Brandonissa on vielä tämän viikonlopun ajan ystävämyynnit ja myös kaikki Converset alennettuun hintaan.

cons

Kannattaa käydä hyödyntämässä tarjous, eikä kannata aikailla, suosituimmat koot viedään näillä hinnoilla käsistä. TÄSTÄ suoraan Converseihin.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta