Vihaatko elämääsi? – TOP 5 huippuotsikot!

Tein tällä viikolla parin vuoden tauon jälkeen muutaman yövuoron ja aamuyön tunteina tuli selailtua iltapäivälehtien nettisivuja. Vastaan tuli mitä ihmeellisempiä juttuja ja niistä päätin poimia ne kaikkein oudoimmat uutisaiheet teille rakkaat lukijani, ettette vaan jää paitsi näistä journalismin helmistä. Top 5 huippuotsikot, okaa hyvät:

1. Vihaatko elämääsi – kikka, jolla voit oppia pitämään siitä edes vähän

huippuotsikot

Uutisessa kerrotaan miten erilaisten listojen avulla voi oppia sietämään paskaa elämäänsä. Itseäni hieman arveluttaisi lähteä kokeilemaan elämässä kurjilta tuntuvien asioiden listaamista varsinkin sen jälkeen kun artikkelissa on todettu asioiden listaamisen tekevän niistä konkreettisempia…

2. Näin vaivutat ravun uneen ennen keittämistä

huippuotsikot

”Monet pitävät rapujen syömisestä, mutta harva pitää rapujen keittämisestä. Saksiniekat kun heitetään elävänä kiehuvaan veteen.” Just joo. Ja horrokseen vaivutettuna se elävänä veteen heittäminen ei olekaan enää niin paha juttu… Hellämielistä todellakin.

3. Ranskalaismieheltä puuttuu aivoista 90 prosenttia – työskentelee valtion virkamiehenä

huippuotsikot

Kuten varmasti jokainen tietää, ei tuo aivojen puute ole Suomessakaan haitannut jopa korkeisiin valtiollisiin tehtäviin valintaa. Ranskalaismies oli mennyt tutkimuksiin vasemman jalkansa vuoksi ja tutkimuksissa oli havaittu, että hänen päänsä oli lähes täynnä nestettä. Edelleen ei poikkea monista Suomen valtion virkamiehistä muulla tavalla kuin sillä, että nesteen oli todettu tutkimuksissa olevan vettä…

4. Valvontakameran ainutlaatuinen kuva: Pyöräilijä päästeli reipasta ylinopeutta

huippuotsikot

Joku oli Espoossa päästellyt polkupyörällä valvontakameraan 59 km/h neljänkympin alueella. Näytti sentään olevan kypärä päässä ja molemmat kädet ohjaustangossa toisin kuin useimmilla autolla valvontakameraan paukauttavilla, joilla on kännykkä korvalla ja turvavyö auki… Poliisin harmiksi sakkomaksu jäi saamatta, pyöräilijää kun ei voitu kuvasta tunnistaa.

5. CNN: Trump ohitti Clintonin mielipidemittauksessa

huippuotsikot

Viimeisenä se pahin. Trump. Ei saatana.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta