Metallisydän tuote-esittelijänä

Viikonloppu oli taas täynnä touhua ja tohinaa, kuten meidän perheessä yleensäkin. En edes muista koska olisi ollut sellainen viikonloppu, että menemisiä ja tekemisiä ei olisi tarvinnut ainakin jossainmäärin aikatauluttaa. Eipä me silti varmaan osattaisi ihan vaan ollakaan, tekemistä pitää olla 🙂 Tähän viikonloppuun oman mielenkiintoisen osansa toi tuote-esittelykeikka Porin Puuvilla-kauppakeskuksen Life-luontaistuotekaupassa.

tuote-esittelijänä

Olin lauantaina Puuvillan Life:ssä esittelemässä ja maistattamassa SUPERMASS ja M-Nutrition lisäravinteita. Vaikka tuotteet olikin tuttuja ja olleet jo vuosia omassakin käytössä, hiukan silti etukäteen jännitti mitä kaikkea paikalle tulevat ihmiset niistä kyselisivät. Onneksi turhaan, liian hankalia kysymyksiä ei tullut, vaan selvisin hommasta kunnialla (ainakin omasta mielestäni).

Samalla kun juteltiin kaikenlaista treenaamisesta, ruokavaliosta ja lisäravinteista, maisteltiin hiukan PRO-MEAL -ateriankorviketta, jota muutamat palasivat myöhemmin hörppäämään toisenkin pikarillisen. Myös treenilaturi PREZONE:n näytepusseja tuli jaettua melkoiset määrät.

tuote-esittelijänä tuote-esittelijänä

Oli tosiaan mukava jutella ihmisten kanssa monenmoista. Tuttuja kävi paikalla kivasti ja moni tuntemattomampikin taisi meikäläisen naamataulun blogin kautta tunnistaa. Pääsinpä pariin kaverikuvaankin blogin lukijoiden kanssa.

14222088_10209052687289811_678378372238924272_n

Kokonaisuutena päivä tuote-esittelijänä oli oikein onnistunut ja mukava. Ilmeisesti asiakkaatkin oli tuotteisiin tyytyväisiä, muutama kehu on jo sosiaalisen median kautta tullutkin 🙂

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Metallisydän tuote-esittelijänä”

  1. Mikä on omasta mielestäsi Supermass Nutritionin paras tuote? Mikä on toiminut sinulla parhaiten ja mitä suosittelisit jollekin jolla ei ole mitään kokemusta ko. merkin tuotteista?
    Mitä olen itse tutkiskellut merkin tuotteita ovat ne kyllä todella laadukkaita ja laadukkaista aineista kasattuja. Mutta ovatko tuotteet jo ”liiankin” hc tasoa perus kuntosalijantterille eli hyötyykö perustreenaaja oikeasti mitenkään poikkeuksellisesti näistä tuotteista versus sitten joistain halvemman hintatason tavarasta?

    • Hankala kysymys 🙂 Onhan ne tosiaan ihan omaa luokkaansa laadun suhteen ns. perustuotteisiin nähden ja tosiaan raaka-aineet huippuluokkaa eikä määrissä ole pihistelty. Se, pystyykö perustreenari saamaan niistä huomattavaa etua niihin perustuotteisiin verrattuna on jokaisen itse kokeiltava. Mä olen itse huomannut eron, enkä palaa enää takaisin maltoon ja ”pieruheraan”.

      Mä suosittelen kokeilemaan ekana vaikka INZANE-treenibuusteria, se on ihan törkeen tehokas, etkä varmasti pety. Toinen ekana kokeiltavan arvoinen vois olla AFTERZONE-palkkari, siinäkin huomaa varmasti eron palautumisessa peruspalkkariin verrattuna.

  2. Höh, olisitpa kertonut tästä ennakkoon! Asun melkein vieressä ,olisin tullut maistelemaan jos olisin tiennyt. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta