Onko syksyssä muka jotain hyvää?

(sisältää mainoslinkkejä) Olen aivan täysin kesä-ihminen. Nautin lämmöstä, auringon paisteesta, vihreästä luonnosta, lämpimästä tuulesta, paahtavasta helteestä… kesästä. Kesässä on yksi huono puoli ja se on se, että kesä loppuu joka vuosi, yleensä liian aikaisin, ja tulee syksy.

syksy syksy

Usein jo elokuussa ilmat alkavat viilentyä ja illat pimentyä. Viimeistään syyskuussa alkaa sataa enemmän ja syksy saapua oikein toden teolla. Syyskuu on kuitenkin vielä ihan siedettävää aikaa, oikeastaan tietyllä tavalla jopa hienoa aikaa. Varsinkin jos takana on oikeasti kunnollinen lämmin kesä, on viilenevissä illoissa jotain hienoa.
syksy syksyVaikka tietyllä tavalla on haikeaa luopua shortseista ja kaivaa vaatekaapista neuleet ja hupparit t-paitojen tilalle, on siinä jotain hienoakin. Syksyn tulemiseen liittyy minulla aina jonkinlainen surumielinen vivahde, luopuminen. Ehkä sen tekee alitajuinen ”kesästä luopuminen” tai sitten ihan vaan lisääntyvä pimeys ja sateisuus.

syksy syksy

Vaikka nautin kesällä lämpimästä tuulenvireestä, on raikkaassa syystuulessa tuoksuineen jotain hienoa, ainakin niin kauan kuin tuuli pysyy raikkaana, eikä vielä purevana. Siinä vaiheessa syksystä katoaa kaikki hohdokkuus, kun tuuli muuttuu oikeasti kylmäksi ja kevyt sade raskaaksi räntäsateeksi. Onneksi siihen on vielä aikaa, aikaa nauttia tästä mukavasta alkusyksystä…
syksy

Syksyyn liittyy vahvasti myös uusien vaatteiden hankkiminen, mikä ei luonnollisesti tällaisille vaatefriikeille ole ollenkaan vastenmielinen asia… Kuvissa näkyvät vaatteet syksyyn on tilattu House Of Brandonista. Hyödynnä sinäkin tänään alkavan viikon mittaisen ystävämyynnin sadat alennetut tuotteet ja laita vaatekaappi syyskuntoon!

syksy

Jarin valkoinen Jack & Jones neule TÄÄLLÄ

Jarin valkoiset Converset TÄÄLLÄ

Sarin paksu Vilan huivi TÄÄLLÄ

Sarin Vilan neule TÄÄLLÄ

Sarin mustat Vilan housut TÄÄLLÄ

YSTIKSET_ETUSIVU4

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta