Kyllä nyt kelpaa!

Pari viikkoa sitten esittelin Metallisydän Gymin välitilinpäätöksen, tietynlaisen vaiheen jossa ajattelin Gymin olevan melkolailla valmis. Silloin jo tiesin, että kaikkeen en ollut aivan tyytyväinen, tiesin haluavani muutamia liäsyksiä ja mahdollisuuksien mukaan päivittää tiettyjä juttuja parempiin. Ensimmäinen tällainen päivitettävä asia oli taljalaite, joka oli suoraan sanottuna aivan paska. Kyllä sillä jotain tekemään pystyi, mutta ei se mitään nautintoa ollut. Mielestäni treenaamisesta pitää voida nauttia. Siksipä taljalaite lähti toriin myyntiin ja uusi tilaukseen. Ja minullehan ei ihan mikä tahansa räpellin enää kelpaa…

kelpaa

Jokin aika sitten hankin GoFitness.fi verkkokaupasta Barbarian Linen säädettävän vinopenkin, johon olen ollut äärettömän tyytyväinen, parempaa penkkiä löytyy harvalta kaupalliselta kuntosaliltakaan. Siksipä päätin tilata myös Barbarianin taljalaitteen ja luonnollisesti samasta paikasta. Paketit saapuivatkin nopeasti ja niin sai laittaa jakoavaimet heilumaan. Valmista tuli ja nyt on uusi upea taljalaite täydentämässä Metallisydän Gymiä.
20160812_232721 20160812_232809 20160812_23290920160812_232745

Taljassa on 125 kilon painopakka, joka riittää takuuvarmasti meikäläisen treeneihin. Talja ei heilu eikä huoju, ei tahmaa eikä narise, vaan on todella tukeva, kevyesti toimiva ja kaikenlisäksi tyylikkään näköinen ja sopii siksi erinomaisen hyvin Metallisydän Gymin tyyliin.

Kyllä nyt kelpaa treenata selkää, ojentajaa, hauista ja vaikka mitä!

No mitä luulette, onko Metallisydän Gym nyt vihdoin valmis?

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta