Epätodellisen kauniit ihmiset sosiaalisessa mediassa

Nykypäivänä ihmiset elävät hyvin vahvasti sosiaalisessa mediassa. Facebookissa kerrotaan päivän askareista ja mielialoista, Instagramiin ladataan kuvia pitkin päivää ja Snapchat laulaa lähes taukoamatta. Aika harvoin kukaan on somessa ihan täysin rehellinen, asioita kaunistellaan ja kuvia muokataan. Tuskin koskaan kukaan kertoo riidelleensä puolisonsa kanssa, ennemmin kuvaillaan kuinka kiva päivä on ollut. Kuvista taas julkaistaan se ainoa oikeasta kuvakulmasta otettu, jossa vatsa ei näytä pömpöttävältä ja lisätään vielä pari filtteriä päälle.

sosiaalisessa

Aika ajoin siellä sosiaalisessa mediassa pyöriessä törmääkin jopa epätodellisen kauniisiin ihmisiin ja silloin joutuu ihan oikeasti pohtimaan, voiko kukaan oikeasti olla niin hyvän näköinen. Niin kävi minulle eilen kun eilen sain linkin Esa Simeliuksen Facebook-profiiliin. Ihan mieletöntä että joku voi olla noin hyvän näköinen ja vielä noin vahvakin…

sosiaalisessa

Esan ulkonäkö miellytti minua jopa niin paljon, että päätin lähestyä häntä yksityisviestillä, johon Esa onnekseni vastasikin. Taisi tosin Esa luulla että yritän iskeä häntä (ei mikään ihme, noin komea mies!), koska ei oikein ollut isommin juttutuulella…

Esa2

Kavereita ei Esalla hirveästi ole, ainakaan Facebookissa, mikä on mielestäni jopa hieman outoa. Luulisi noin komealla miehellä olevan kavereita pilvin pimein. Tosin saattaa hyvin olla, että Esa ei ehkä olekaan livenä ihan yhtä upea ilmestys kuin Facebookin profiilikuvassaan…

Toinen mahdollinen syy voi olla hieman heikko älykkyys. Sellaiseen törmäsin muutama vuosi sitten kun minulle linkattiin netistä deitti-ilmoitus, jossa oli käytetty minun kuvaani. Luulisi että se huijaus nyt ainakin selviäisi mahdolliselle deittikumppanille viimeistään tavatessa ”Sulla oli kyllä mun mielestä siinä kuvassa hampaat suussa, eikä tuo nenäkään näyttänyt ihan noin vinolta…” Esan tapauksessa voi toki olla niinkin, että yksikään noista 65 Facebook-kaverista ei ole koskaan tavannut Esaa…

No mutta eipä tässä muuta kuin tsemppiä Esalle nuuskabisneksen pyörittämiseen sinne Helsingin suunnalle! (Esa on ylläpitäjänä Ostetaan ja myydään nuuskaa Uusimaa -facesivulla) Ja jos joku sattuu Esan tuntemaan, sanokaahan terkkuja!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Epätodellisen kauniit ihmiset sosiaalisessa mediassa”

  1. Mulla käyny just heinäkuussa sama – joku Jessica Saarinen oli vähä liian tutunnäkönen et joutui ilmiantaa profiilin… Jessica myi vaatteita ja edelleen profiili olemassa. Vähän turhauttavaa kyl. Tai et ku esim. bloggaamises pitää olla ihan ylitarkka ettei tuu piilomainontaa ja et kuvat on omia ja kuvassa näkyy vaan ihmisiä, joilta on saatu lupa kuvan julkaisemiseen. Mut sit faceen voi varastaa sun profiilikuvan eikä ketään haittaa eikä tuu mitää sanktioita kellekään eikä niitä profiilei ees poisteta?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta