Häät sujui hyvin, mutta entäs polttarit?

Nyt kun häistä on kulunut jo reilu viikko, on ehkä aika ottaa käsittelyyt polttarit, jotka kuuluvat luonnollisena osana häähumuun…

Polttarit

Omat polttarini alkoivat eräänä varhaisena, ennalta arvaamattomana aamuna ovikellon soidessa. Sarin noustua avaamaan oven, kuulin oudon äänen kysyvän melko virallisen tuntuisesti minua. Saatuani revittyä itseni ylös sängystä ja raahauduttua ovelle, alkoi kuvio hiljalleen avautua… Ovella odottivat virkapukuiset poliisit, jotka eivät liiemmälti antaneet aikaa valmistautua. Kyytiin lähdettiin pikavauhtia, kengät sentään sain vetää jalkaan sukkien jäädessä jonnekin makuuhuoneen kaappiin…

Ystävällinen poliisipartio saatteli minut päivän ensimmäiseen koitokseen, ampumaan taljajousella.

Ei se jousiammunta ihan paskasti ilmeisesti mennyt, vaikka silmät hiukan ristissä olikin. Tai sitten muilla oli silmät vielä enemmän ristissä, ei niistä ainakaan juuri vastusta ollut 😉 Tosin eipä minullakaan ollut jousi ihan ensimmäistä kertaa kädessä, vaikka niin ehkä polttariporukka luuli. Eikä muuten ole viimeinen salaisuus joka menneisyydestäni löytyy…

PolttaritPolttaritPolttaritPolttarit

Jousiammunnan jälkeen minut palautettiin tylysti kotiin. Ehdin siinä jo kotona istuskellessa ajatella että kovilleppa otti pojilla häviö jousiammunnassa, kun paikalle saapui koko ryhmä rämä ja minut puettiin tyylikkääseen Rambo-asuun. Jousta eivät jostain syystä kuitenkaan enää haltuuni luovuttaneet vaikka muistaisin sellaisen Rambon varustukseen leffoissa kuuluneen…

PolttaritPolttaritPolttarit

Jousen sijaan sainkin seuraavaksi käteeni järeämmän aseen kun suunnattiin ampumaradalle savikiekkoja ampumaan. Helvetin hienoa hommaa, mutta tämänkertaisesta tuloksesta ei ehkä tarvitse sanoa enempää, kuin että jos joskus tulen itsemurhaa harkitsemaan, en sitä ainakaan ampumalla tee, on nimittäin aivan varmaa että ampuisin ohi omasta päästänikin…

PolttaritPolttarit

Ammuskelun jälkeen oli ruuan aika. Alkuperäinen suunnitelma grillata nuotiolla itse ammuttu savikiekko jouduttiin heikon osumatarkkuuden vuoksi muuttamaan pizzalla käymiseen… Tankkailun jälkeen minun käskettiin suksia kuuseen, jokea pitkin, veneen perässä. Luvassa oli siis vesihiihtoa…

Ihan ensimmäiseksi sain kuulla että kokoistani märkäpukua ei ole ehkä koskaan valmistettukaan, joten uikkareilla mentiin (ilmeisesti kyse oli vatsan ympäryksestä…) No pelastusliivit onneksi mahtuivat ja parin pyllähdyksen (ja uikkareiden persvaosta kiskomisen) jälkeen alkoi homma löytyä ja hitto että se oli hauskaa. Vene kulki miljoonaa ja suksi luisti!

PolttaritPolttaritPolttaritPolttaritPolttarit

Saunomisen jälkeen vaihdettiin taas maisemaa, tankkailtiin nestetäydennystä, käytiin keilaamassa, etsittiin reittiä ulos Escape roomista ja lopulta päädyttiin saunomaan, grillaamaan ja nauttimaan raukeasta olosta poreammeeseen.

Polttarit

PolttaritPolttarit

Raukea olo ei kuitenkaan kestänyt liian pitkään, vaan illalla löysin itseni vielä Porin Jazzkadun humusta ja halaamasta lyhtypylvästä? No, ihan kaikkea ei ehkä kannata kestoa julkisesti…

Polttarit

Ihan mahtavat polttarit oli, kiitos vielä näin jälkikäteen koko jengille!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Häät sujui hyvin, mutta entäs polttarit?”

  1. Jaa-a Poliisin määrärahoja käytetään tuollaiseen humputukseen, eipä ihme että rahat on aina lopussa.

    • Voi jeesus taas…
      Tässä ei ole ehkä sinun veronmaksajan rahoja käytetty vaan kyseessä ollut jonkun poliisi-tuttu, joka on lainannut/ajanut virka-autoaan. Minusta hauska idea. 🙂

  2. Kylläpä ajat muuttuvat. Omissa polttareissani (1990) keskiössä oli olut ja alkoholi laajemminkin. Tämän raportin mukaan ainoastaan nautittiin pieni kupponen sumppia vaiko peräti kaffia. O Tempora o mores

    • Kyllä nytkin alkoholia hiukan nautittiin, mutta ei kuitenkaan isommin. Se kun ei oikein ole minulle ”se juttu” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta