Kohta seitsemän vuotta Metallisydän Blogia – taitaa olla juhlan aika!

Metallisydämen blogin ensimmäinen postaus on julkaistu elokuussa 2009. Siitä on ihan kohta kulunut seitsemän vuotta. Nyt tuota taivalta on aika juhlia, elokuu tulee olemaan täynnä Metallisydän blogin synttärihulinaa.

Metallisydän

Bloggaamista aloitellessani ei minulla ollut oikeastaan hajuakaan siitä, mitä olin aloittamassa, mihin se touhu minut vielä johtaisi. Mitään suunnitelmaa minulla ei bloggaamisen suhteen ollut, eikä ajatusta siitä millainen blogista muodostuisi. Koko homma lähti liikkeelle yöllisestä päähänpistosta alkaa kirjoitella höpöhöpöjuttujani nettiin ja toivoa että joku niitä joskus eksyisi lukemaankin. Joku eksyi, sitten toinen ja lopulta aika moni.

Vuosien varrella bloggaaminen on muodostunut kiinteäksi osaksi minua ja arkeani, en osaisi olla kirjoittamatta, kuvaamatta, jakamatta ajatuksiani. Ajattelen monia asioita blogin kautta ja puran blogissa ajatuksiani lähes asiasta kuin asiasta, pitäen aina pienen pilkkeen silmäkulmassa, liian vakavasti ei saa ottaa edes vakavia asioita, kuten crossfittiä tai bikinifitnesstä…

x1wvbb

Blogin kautta olen päässyt kokemaan monia upeita juttuja, tekemään yhteistyötä monien mahtavien tyyppien kanssa ja tutustunut vielä useampiin upeisiin ihmisiin.

Toki bloggaaminen välillä on ollut raskastakin. Aina ei ole ihan helppoa keksiä uusia tapoja kirjoittaa pepputreenistä, ivata crossfittaajia niin salakavalasti, ettei tosikkoharrastajatkaan voi suuttua, tai yrittää keksiä miten parsakaalista saisi valmistettua jotakin syömäkelpoista. (viimeisimmässä en ole onnistunut, enkä varmaan tule onnistumaankaan…)

Olen silti äärettömän iloinen että sain eräänä yönä seitsemän vuotta sitten päähänpiston josta vuosien varrella muodostui nykyisenlainen Metallisydän blogi.

Metallisydän
Hyvän ystäväni jokunen vuosi sitten suunnittelema logo

Lupailin tämän postauksen alussa, että elokuu tulee olemaan täynnä juhlaa ja se pitää paikkansa. Elokuussa muistellaan vanhoja juttuja, keksitään uusia kujeita ja järjestetään arvontoja niin blogin puolella kuin sen Facebook-sivulla ja Instagram-tililläkin. Jos et siis vielä seuraa Metallisydäntä Facebookissa ja Instagramissa, nyt voisi olla oikea aika aloittaa, luvassa on kaikkea kivaa! Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ ja Instagram-tili TÄÄLTÄ.

Metallisydän

Ja ennen kuin mennään elokuuhun ja uusiin arvontoihin, julkistetaan viikko sitten avatun arvonnan voittaja. Ylläripalkinnon voitti itselleen PERTTI! Laitahan Pertti osoitetidot sähköpostilla osoitteeseen [email protected] niin laitan palkinnon matkaan!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kohta seitsemän vuotta Metallisydän Blogia – taitaa olla juhlan aika!”

  1. miten jaksat kirjoittaa tätä kun kukaan ei kommentoi koskaan?

    fitfashioni taitaa muutenkin olla lesbojen mielenterveys huoltamo ja runkkumateriaalin etsintäpalsta. taidat olla ainoa suht normaali mies täällä.

    • Eihän se kirjoittaminen siitä kommentoinnista riippuvaista ole, ja toisaalta, onhan noita kommentteja reilut 10 000 tullut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta