Myös rentoutuminen on tärkeää

Kesä ja kesäloma on kaksijakoista aikaa. Lomaa on odotettu pitkään, suunniteltu kesälomareissua, mökkeilyä, ystävien tapaamista ja vaikka mitä tekemistä, lomalla kun on aikaa. Lomalla on aikaa myös tehdä pihatöitä, maalata aitaa ja kunnostaa polkupyörää. Loman ajalle on asetettu valtavasti odotuksia, ehkä jopa liikaakin. kaiken sen lomastressin pyörteissä olisi hyvä muistaa, että myös rentoutuminen on lomalla melkoisen tärkeää.

rentoutuminen

Jaoin tänä vuonna kesälomani kahteen osaan, joista ensimmäinen on jo takanapäin. Tuon kaksiviikkoisen vietin lähes kokonaisuudessaan kotona ja kodin ympäristössä prinsessan kanssa touhuillen. Me ulkoiltiin, käytiin kirjastossa, keinuttiin ja leikittiin, nautittiin yhdessä vietetystä ajasta. En kaivannut kesälomareissua enkä ottanut paineita repsottavista aitalaudoista – ja voin kertoa että töihin palatessani olin rentoutunut, loma oli onnistunut.

rentoutuminen rentoutuminen

Nyt esitänkin haasteen ihan kaikille blogin lukijoille: Kun teillä on seuraava yhteinen vapaapäivä, oli sitten loma tai ei, unohtakaa kaikki velvollisuudet, pakolliset siivoamiset, menot ja muut. Pakatkaa itsenne autoon ja lähtekää viettämään päivä vailla mitään paineita ja stressiä.

rentoutuminen rentoutuminenrentoutuminen

Menkää yhdessä johonkin leikkipuistoon, leikkikää yhdessä touhutkaa ja nauttikaa. Sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä. Menkää katsomaan eläimiä, kiipeilemään, keinumaan ja liukumaan. Menkää uimaan tai kävelylle pururadalle. Ihan sama, kunhan teette sen yhdessä ja vailla minkäänlaista suorittamista ja stressiä.

rentoutuminen rentoutuminen rentoutuminen

Ja ihan sama vaikka ei olisi lapsia, keinua voi aikuisetkin, uida ja kävellä, pällistellä eläimiä, ihan mitä vaan. Tärkeintä on se rentoutuminen ja elämästä nauttiminen.

rentoutuminen

.

Loppuun pieni mainos: Kuvissa näkyvät Sarin mekko, huivi ja kengät on tilattu Junkyardista, samoin Jarin huppari ja kengät. Kannattaa käydä kurkkaamassa Junkyardin valtavat kesäalet, siellä on merkkituotteita tosi edullisesti, joskin kokoja on rajallisesti. Ei siis kannata viivytellä tilauksen kanssa… TÄSTÄ suoraan aletuotteisiin.

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Myös rentoutuminen on tärkeää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta