Bucket list kesälle 2016

Kun kerran maastavedot ei kiinnosta, tehdään sitten toivottu bucket list kesälle 2016, eli nämä jutut Metallisydän aikoo tehdä / kokea kesällä 2016 !

Hypää kympistä – alasti

Kesään kuuluu uiminen ja vedessä pulikoiminen. Tänä kesänä tuo pulikoiminen painottuu varmasti isolta osin prinsessan kanssa leikkimiseen, mutta kyllä siinä välillä varmasti ehtii käydä hiukan hyppimässäkin. Kympistä hyppääminen nyt ei ole mikään saavutus, joten jotain haastetta siihen oli pakko keksiä…

bucket

Nuku aamulla yli kymmeneen

Haasteista kun puhutaan, on tämä melkoisen hankala toteuttaa. En edes muista, koska olisin viimeksi nukkunut yhdeksään, joten kymmeneen nukkuminen tuskin tulee onnistumaan. No, tavoitteita pitää olla…

Syö kokonainen grillattu makkara

Ja aina vaan vaikeammaksi menee. Siitä kun olen viimeksi makkaraa syönyt, on kulunut vuosia. En tykkää makkarasta, en sitten yhtään. Jos pitäisi veikata mikä listan jutuista jää toteutumatta, tässä on vahva ennakkosuosikki.

sausage-428067_1280

Syö 100 grammaa parsakaalia irvistämättä

Jos pystyn syömään makkaran, pystyn syömään mitä tahansa? Se jää nähtäväksi…

Ole eturivissä suosikkibändisi keikalla

Pitää tänne väliin joku varmasti toteutuvakin keksiä. Kesään kuuluu Karmarock ja sitä ei jätetä väliin mistään hinnasta. Tavataan siis Maj Karman keikalla eturivissä!

20160325_164227-700x436
Karmarock 2001, Maj Karman Kauniit Kuvat, eturivi

Käy ulkomailla

Kyllä kesällä jokin ulkomaanreissu pitää tehdä. Ei luoda asian ympärille kuitenkaan paineita ja aseteta kohdetta vielä tässä vaiheessa, koskaan kun ei voi tietää mistä itsensä löytää…

Vieraile autiolla saarella

Mikäs sen hienompaa kuin valloittaa autio saari ja leikkiä Robinson Crusoeta? No se, että vene on köytetty hyvin kiinni rantaan ja leikin voi lopettaa kun siltä tuntuu. Näin aion toimia ja laulaa samalla Dingon Perjantai-biisiä.

20140709_153257

Nauti perheen kanssa touhuamisesta, ulkoilemisesta, lämpimistä ilmoista, lomasta ja kesästä.

Viimeisenä se tärkein. Ihan sama mitä kesän aikana tulee tehtyä, kunhan sen saa tehdä yhdessä rakkaiden läheisten kanssa.

20160522_161031(0)

Siinä on melkoinen lista tekemistä. Syksyllä kaivetaan lista esiin ja katsotaan moniko kohdista on toteutunut. Kaikista on myös tarkoitus ottaa kuva- tai videomaterialia todisteeksi, ette te kuitenkaan muuten usko.

Mitä teidän bucket listiinne kuuluu?

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Bucket list kesälle 2016”

  1. Suosittelen makkaraksi jotain Snellmannin All Natural -makkaraa, niin ei ainakaan mielessä paina se, että se sisältäisi mitään ylimääräistä kuraa. Joo, makkaraa se on silti, mutta paljon turhaa mönjää siitä on kuitenkin jätetty pois tavallisiin Ö-luokan makkaroihin verrattuna.. Siksi ehkä maistuu melko hyvälle ollakseen makkaraa.

  2. Hyviä juttuja tehdä! Millois meinasit tehdä sen, että vedät ittes vähintäänkin yhtä kireeseen kuntoon kuin uimahyppy kuvassa? 2017 bucket listaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta