Muskarin kevätjuhlat – ei niin kauheen vakavaa touhua!

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että elämää ei pidä ottaa liian vakavasti. On paljon mukavampaa kantaa niitä ostoskasseja kotiin nauraen, kuin synkkänä murjottaen. Jokaiseen päivään pitää kuulua iloa, naurua ja onnellisuutta, eilisessä niitä kaikkia oli oikein roppakaupalla – ja jonkin verran hulluttelua kaupan päälle, me oltiin prinsessan muskarin kevätjuhlissa!

IMG_20160517_205310

Muskariin on lähdetty välillä isin kanssa ja välillä äitin kanssa ja välillä molempien kanssa, mutta joka viikko hymy huulilla ja innosta puhkuen. Viimeistään muskarin käytävällä odotellessa alkaa iloisuus kuplia yli ja prinsessa on yhtä hymyä, ja se kyllä tarttuu muihinkin ihan joka kerta. Millään ei malttaisi odottaa muskarin alkua.

20160517_214317 20160517_214158

Emilia nauttii suuresti muskarista, kavereista, lauluista ja leikeistä – sekä edes takaisin touhottamisesta. On niin paljon erilaisia kivoja soittimia, joilla soittaa ja niin paljon kivoja lauluja ja leikkejä joita leikkiä. Ja leikkiähän se muskari vielä tuon ikäisille pääasiassa onkin, leikkiä musiikillisten juttujen lomassa, joissa Emilia hakkaa isinsä jo mennen tullen, isi kun ei pysy tahdissa edes marakassien heiluttelussa… Onneksi Emilia onkin perinyt musikaalisuutensa äidiltään 🙂

20160517_165520 20160517_214838

Tällä kertaa kun oli kevätjuhla, mukaan pääsi myös kummitäti, joka ei ollut ennen muskarissa käynytkään. Siinä riittikin Emilialla puuhaa kun piti paitsi opettaa isiä soittamaan marakasseja ja äitiä pimputipomputisoitinta, myös kummitätiä ihan vaan muskarin tavoille…

20160517_215007 20160517_215832

Nyt muskarista alkoi kesäloma, mutta musisointi jatkuu kotona, marakassitkin on hankittu valmiiksi… Eikä se oo niin vakavaa vaikka isi ei oppisikan niitä soittamaan kesän aikana, pääasia että on hauskaa!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Muskarin kevätjuhlat – ei niin kauheen vakavaa touhua!”

  1. Mahtava tuo viimeisessä kuvassa välittyvä sun ja Emilian ilo ja onni, sitten takana oleva ruutupaitainen herrasmies näyttää niin elämäänsä kyllästyneeltä! Hih.

    Ihania nämä postaukset, välittyy niin vahvasti isän onni ja ylpeys!

    Mukavaa kevättä ja keää teille kaikille! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta