Treeni kulkee – jo oli aikakin!

Tämä vuosi on tähän asti ollut melkoista tervassa rämpimistä treenien suhteen. Ensin ihan vuoden aluksi muutettiin ja pidin tarkoituksella treenaamisesta parin viikon tauon jotta saatiin remonttihommia ja muuttoa hoidettua. Sen jälkeen piti alkaa dieetille ja treenaamaan kovaa…

20160513_160414

No joo, dieetti ja treenit alkoi ja pääsin niissä ihan hyvään vauhtiin, kunnes meidän perheeseen iski oikein kunnon influenssa. Siinä meni perseelleen niin dieetit kuin treenitkin, influenssa vei voimat ja mehut ukosta ihan perusteellisesti ja uusi kahden viikon treenitauko oli tosiasia.

20160510_102220

Influenssasta jäätiin henkiin ja intoa puhkuen lähdettiin taas treenien pariin, joskin alkuun melko varovaisesti, mitään jälkitauteja ei tähän saumaan kaivattu. Dieetillekin palasin vähitellen kun olo alkoi normalisoitua ja voimat palautua.

Muutama viikko sujui hyvin, päästiin taas treeneihin kiinni ja dieettikin alkoi taas kulkea. Painoa tippui pari kiloa ja olo oli hyvä. Ja sitten alkoi paska lentää kilpaa oksennuksen kanssa.

20160513_162104

Kertaakaan en ole aikuisiällä oksennustautia kokenut enkä koskaan enää halua sitä kokea. Tosin tämä ei ilmeisesti ollut mikään tavallinen oksennustauti, joka menee ohi parissa päivässä, tämä oli joku norovirus, joka jylläsi melkein viikon nostaen kuumetta ja vieden voimat niin, että pahimmsta päivästä en muista juuri muuta kuin sen, että välillä vessaan joutui konttaamaan kun ei jaloillaan pysynyt. Taas jäi treenaamiset tauolle, mutta paino sentään putosi – melkoisen tehokkaasti.

20160510_102256

Nyt on tästäkin taudista selvitty. Treenit luistaa hiton hyvin, joskin liikuteltavat rautamäärät on edelleen pienemmät kuin loppuvuodesta. Dieetin hylkäsin ja aloin mussuttamaan pullaa, munkkia, karkkia ja vaikka mitä jotta saan taas nostettua treenitehot entiselle tasolle. Todellisuudessa yksi syy siihen on myös se, että sairastelut vei aika totaalisesti kiinnostuksen dieettaamiseen ja ilman kiinnostusta se on yhtä tervan juontia. Vedetään dieetti sitten kun se alkaa kiinnostaa, eihän tässä mihinkään kiire ole.

20160510_104056

Sen verran kivasti nuo treenit kuitenkin nyt kulkee, että palkitsin itseni uudella treenipaidalla, josta olen aikalailla innoissani. Kyseessä on tämän postauksen treenikuvissa näkyvä Gaspin oversize-kokoinen Jersey-paita, joka on ihan täydellinen käytettäväksi ohuen ihonmyötäisen, esimerkiksi kompressiopaidan päällä tai kesän helteillä ilman pitkähihaista aluspaitaa.

20160513_160417

Käy hyödyntämässä Fit4You:n kuukauden promotion tarjous ja nappaamassa Gaspin Jersey myös omaan paitavalikoimaan jopa 25% alennuksella toukokuun ajan!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Treeni kulkee – jo oli aikakin!”

  1. Tässä nyt jonkin aikaa oltu dieetillä ja pikkuhiljaa se kroppa kiristyy. Sellanen kysymys olis vaan, että teenkö jotain väärin kun tuntuu että näin dietillä koko ajan palelee? Pitäiskö lisätä hiilareita tai rasvoja?

    • Miten nopeeta tahtia sun paino tippuu? Paleleminen kertoo yleensä energiavajeesta, mutta myös rasvan palamisesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta