Inventaarion ja täydennyksen aika

Meidän prinsessalla on tapana tehdä säännöllisin väliajoin inventaario isin lisäravinnekaappiin, nostella purnukat kaapista ulos, tutkailla niitä ja asetella mieleisellään tavalla. Viime viikolla prinsessa teki jälleen tällaisen katsauksen ja raportoi tiettyjen purnukoiden alkavan olla vähissä…

20160506_103743

Prinsessan mukaan erityisesti proteiinijauhojen hylly alkoi näyttää uhkaavan tyhjältä ja palkkarihyllyllekin mahtuisi täydennystä. Eipä siinä isin sitten muuta auttanut kuin tilata täydennystä kaappiin, prinsessan ohjeiden mukaan.

Paketti saapui parissa päivässä ja perheen lisäravinnevastaava pääsi tutkailemaan paketin sisältöä. Yksi kerrallaan prinsessa nosteli purnukat pahvilaatikosta ja tutkaili niitä selvästi pohdiskellen ja hyväksyvästi murahdellen.

20160513_192808 20160513_192815

Isoimpien purnukoiden kanssa isi sai hiukan auttaa, mutta muiden kohdalla isin auttava käsi työnnettiin tylysti sivuun ja tokaistiin komennus ”itte”, mikä tarkoittaa, että apua ei tarvita.

Nyt on taas proteiinihylly täynnä supernopeasti imeytyvää HydroISO:a ja erinomaisesti välipalaproteiiniksi soveltuvaa Pro Max 5:ttä sekä pari purnukkaa Anabolic Overdrivea täydentämään palkkarihyllyä. Pitäisi mennä taas jonkin aikaa ennen kuin prinsessa alkaa vihjailla että lisää tarvittaisiin, vaikka ilme kyllä näyttää siltä että jotain jäi prinsessan mielestä vielä puuttumaan… 😀

20160513_192951

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Inventaarion ja täydennyksen aika”

  1. Appelsiinin makuisen Anabolic Overdriven suurena ystävänä täytyy sanoa, että on tosi harmi, että juoma on muuttunut huonomman makuiseksi tuon pakkauksen (ja ilmeisesti myös sisällön) uudistumisen jälkeen. Näiden uusien purkkien loppumisen (omasta kaapistani) jälkeen tulee varmaan helpommin kokeiltua jotain muuta palkkaria taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta