Nauti kesästä, treenaa ulkona!

(Yhteistyössä Fit4You) Kesä tulee, oli se kesäkunto hankittuna tai ei. Kesä tuo kuitenkin mukanaan muutakin kuin henkisen paineen siitä, onko kroppa rantakunnossa, nimittäin paljon uusia treenausmahdollisuuksia.

20160507_173900

Ennen treenijuttuja pieni muistutus: Fit4You:ssa on joka kuukausi Better Bodiesin tuotteita Promotion-tarjouksessa, jolloin valikoiduista tuotteista saa jopa 25% alennuksen. Nyt toukokuussa naisille Promotion-tarjouksessa on kuvissa Sarilla päällä olevat huippulaadukkaat ja äärettömän mukavat treenikuteet, jotka sopii paitsi perinteiseen salitreeniin tai juoksulenkille, myös kesäiseen ulkotreeniin.

20160507_173704

Mutta mitä tulee niihin kesän treenimahdollisuuksiin, juoksulenkki ulkona pururadalla hakkaa varmasti juoksumatolla hölköttelyn ja mäkijuoksu intervallit kuntopyörällä. Toiminnalliselle harjoittelulle löytyy lukemattomia ulkoilmavaihtoehtoja, mutta myös perinteisemmälle kuntosalitreenille on mahdollista löytää ulkoilmaversio. Sari pääsikin tällä kertaa vetämään kunnon hikikuntopiirin kotimme lähellä olevassa ulkotreenipaikassa, joka on varustettu monipuolisella valikoimalla laitteita joissa vastuksena toimii oma kehonpaino.

20160507_172946 20160507_173457 20160507_173415

Taukoja ei liikkeiden välillä juuri pidetty, vaan laitteesta toiseen siirryttiin nopealla tahdilla. Joissakin liikkeissä oma kehonpaino tuntui salitreeniin tottuneelle melkolailla kevyeltä ja niissä tehtiinkin totuttua pidempää sarjaa kun taas esimerkiksi leuanvedossa ei tällä tempolla tehtynä liian montaa leukaa vedetty.

20160507_173219 20160507_173536 20160507_173415

Parin kierroksen jälkeen kunnon hiki oli saatu päälle ja samalla nautittua lämpimästä keväisestä ulkoilmasta. Oli aika tarttua hiekkaleluihin ja lähteä PT:nä toimineen Metalliprinsessan kanssa hiekkakakkuja tekemään.

20160507_173752

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Nauti kesästä, treenaa ulkona!”

  1. Voi että oon kade kaikille joiden lähistöllä on liikuntapuiston tapaisia! Meillä on vaan leikkipuistoja ja yks senioripuisto. Niitäkin voi toki hyödyntää mutta joku aikuisten liikuntapuisto välineineen ja korkeampine telineineen olis vaan niin luxusta. Nyt kesällä meinasin hyvillä keleillä jokatapauksessa pyrkiä tekemään jonkun viikon treeneistä kehonpainopainotteisina ulkona. Uupuu tosin tuommoinen noin tehokas PT kuin mikä teillä käytössä 😀 ( Ps. noin Better Bodiesin vaatteet näyttää superhyviltä päällä, saas nähdä raaskisko panostaa vastaavaan toppiin vielä, ilmeisen laadukkaitahan noiden pitäisi olla :))

    • Meillä on kyllä lähialueilla tosi kivasti erilaisia liikuntapuistoja. Viime kesänä esittelin edellisen, erilaisen aikuisten liikuntapuiston. Siellä voisi tänäkin kesänä kuvailla jonkun treenin 🙂 Kyllähän silti monenmoista treeniä saa kehiteltyä uslkosalla hyvin pienillä varusteilla. Ihan pelkällä kahvakuulallakin saa heiluttua aika monenlaista touhua 🙂

      Kyllä mä suosittelen sijoittamaan johonkin Better Bodiesin treenivaatteeseen, siitähän sen laadun sitten huomaat ja ite päätät ostatko lisää 🙂

    • Porista, Itä-Porin jalkapallokentän kupeesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta