Metalliprinsessa tivolissa

Metallivauva ei oikeastaan ole enää vauva, vaan omien sanojensa mukaan IHO (joka tarkoittaa isoa) ja kyllä se taitaa niin olla, että isinkin on pikkuhiljaa myönnettävä että pikkuriikkinen vauva ei enää ole niin pikkuriikkinen… Nykyisin meillä juostaan kilpaa asunnon itäsiivestä länsisiipeen yhteen ääneen nauraa hekotellen, varsinkin silloin kun vaippa pitäisi vaihtaa. Lisäksi isin täytyy olla varovainen mitä kaikkea suustaan päästää, prinsessa nimittäin toistaa kaiken. Käsittämätöntä miten nopeasti meidän pieni vauva on kasvanut isoksi tytöksi. Ennen kuin huomaankaan, joudun hätistelemään haulikolla mopopoikia nurkista pörräämästä…

Siihen on onneksi vielä aikaa ja matkan varrella monenmoista ihanaa josta nauttia, kuten tällä kertaa prinsessan ihan ensimmäinen käynti vapputivolissa.

20160505_151846

Tivoliin mennessä pikku prinsessaa jännitti ihan selvästi. Eikä ihme, musiikki soi kovalla, ihmisiä hyöri ympärillä ja erilaisia vilkkuvaloilla varustettuja laitteita pyöri mitä ihmeellisempiin suuntiin. Vähemmästäkin pientä jännittää.

Aika pian jännitys lähti katoamaan ja prinsessa juosta kipittämään sinne tänne ja osoittelemaan näkemiään ihmeellisiä juttuja. Ihmeellisimmäksi ja kiinnostavimmaksi osoittautuivat tivolialueen sopivan matalat roskikset, joita olisi ollut niiiin kiva päästä tutkimaan. Äiti ei tästä huvituksesta ollut ihan yhtä innoissaan…

20160505_151858 20160505_151852 20160505_153023

Roskisten sijaan prinsessa pääsikin karuselliin ankan kyytiin, kerrottuaan ensin isille kuuluvaan ääneen ankan sanovan kaak kaak. Ankan kyydissä oleminenkin hiukan ensin jännitti, mutta osoittautuikin lopulta aika kivaksi puuhaksi.

20160505_152749 20160505_152911

Ainakin melkein yhtä kivaa kuin ankalla ratsastaminen, oli edestakaisin hidastetöyssyn yli juokseminen. Isi ei taas kerran menannut pysyä lainkaan vauhdissa mukana…

20160505_153116

Tivoli tuli nähtyä ja sen jälkeen suunnistimme vielä leikkimään Porilaisten lapsiperheiden paratiisiin, Pelle Hermannin leikkipuistoon. Sielläkin ne yksinkertaisimmat jutut osoittautuivat kaikkein kivoimmiksi. Miksi ihmeessä itse ei enää osaa nauttia isosta putkesta jonka läpi voi juosta uudelleen ja uudelleen? Sen sijaan nautin uskomattoman paljon lapsen ilosta ja naurusta, joka kerta putkesta ulos tullessa.

20160505_15374820160505_153836 20160505_154132

Melkein yhtä kivaa on leikkiä hiekalla. Hiekka on hassu elementti, se on pientä ja ihoa (isoa) yhtä aikaa, se karkaa sormista, sitä voi kasata ja nostella. Hiekalla prinsessa jaksaisi leikkiä vaikka kuinka kauan.

20160505_153538

Prinsessan takki ja sairaan siistit Converset on muuten tilattu Ellokselta. Siellä on tälläkin hetkellä aika kiva tarjous, koodilla 335456 saat tilauksen kalleimmasta tuotteesta -40% alennusta. Kannattaa käyttää hyödyksi, TÄSTÄ pääset suoraan Elloksen sivuille! (mainoslinkki)

20160505_154826

(Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 8.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.)

 

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Metalliprinsessa tivolissa”

  1. Suosittelen taikahiekkaa jos kerran hiekka kiinnostaa. Sen parissa vihtyy myös vanhemmat, melko hypnoottista tavaraa.

    • No hitto, täytyy laittaa kokeiluun! Kiitos vinkistä!

  2. ?Hiekkalaatikko pihalle? 🙂 Isille uusi rakennusprojekti…
    Tivoli jaksaa kyllä ihmetyttää vuodesta toiseen!

    • Se on suunnitelmissa… katotaan millon toteutetaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta