Time for some new ink!

Tatuoinnit, niihin jää koukkuun. En osaa selittää miksi, mutta niin se vaan on. Jokin aika sitten otin oikeaan pohkeeseeni kuvan suosikkielokuvastani Pulp Fictionista, nyt oli toisen suosikkielokuvan ja toisen pohkeen vuoro…

20160505_130704

Tykkään tatuioitavana olemisesta, tatuointikoneen surinasta ja neulasta ihollani. Se ei satu, ainakaan alkuun. Toki se sattuu, jos samaa kohtaa väritetään useampaan kertaan. Silloin joutuu jo puremaan hammasta, mutta tälläkin kerralla kun tatuointia aloitettiin tekemään, nukahdin tuohon tatuointipöydälle. Mukava asento ja tasainen surina sekä hieman univelkaa, muuta ei tarvittu ja jonkin ajan kuluttua havahduin kuola poskella.

Tim, joka on tehnyt viimeisimmät kuvani, on todellinen taiteilija ja hiton lahjakas. Kuka tahansa suristelee menemään mustia tribaaleja, mutta muotokuvia ei ihan jokainen osaakaan tehdä, varsinkaan sellaisia joista kohteen tunnistaa. Netti on täynnä ”hauskoja” kuvia joissa ylpeän isän iholle tatuoitu tyttären muotokuva muistuttaa lähinnä maan alta ryöminyttä zombia. Hauskaa ehkä muille, ei niinkään tuolle isälle…

En uskaltaisikaan antaa kenen tahansa piirrellä muotokuvia ihooni, mutta Timiin luotan sataprosenttisesti. Olen muuten ihan törkeän ylpeä uudesta kuvastani 🙂

Joker2 Joker

Jos haaveilette tatuoinnista, uskallan suositella Timiä varauksetta. Tim’s Ink:n Facebook-sivut löytyvät TÄÄLTÄ, käykää ihmeesä ihailemassa muitakin Timin töitä ja varatkaa aikanne ajoissa, jonoa on vähintään puoli vuotta koko ajan…

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Time for some new ink!”

 1. Onpa hieno(t)!!! Mun tatuointia kun tehtiin, niin ensimmäisen kerran jälkeen mietin että miksi jengi valittaa että sattuisi, mutta kun jo kahdesti parantunutta kuvaa lähdettiin vielä kolmatta kertaa värittämään niin ei paljon naurattanut! 😀 Tai sitten oon vaan nynny 😀 Kuva siis niin iso, että meni kolme sessiota saada valmiiksi.

  • On hieno(t)! Mä tykkään ite ihan sikana 🙂

   En mäkään ihan joka kerta tatuointipenkissä nukkunut ole… Olkavarren/rinnan tribaalia tehdessä juttu katkesi välillä pidemmäksikin aikaa kun piti purra hampaita yhteen…

 2. Tää kyssäri ei kyllä tähän postaukseen mitenkään liity mutta kysyn tässä silti.
  Elikkä alkaa pikkuhiljaa tuo valmis palkkarijauho valmiste loppumaan ja pitäs alkaa ite kohtapuoliin sekottelemaan niitä. Ajattelin laittaa heraa, maltoa ja kreatiinia. Millasella suhteella noita kannattais laittaa? Kannattaako suhteita jotenkin muuttaa dieetillä?
  Onko sulla itellä valmis palkkarisekoitus vai teetkö aina joka kerralle ite?

  Ja on muute komee kuva!!

  • Jos sekottelisin ite herasta ja maltosta, laittasin suhteessa 50/50 ja jonkun 10 grammaa kreatiinia päälle. Riippuu ihan dieetistä ja sen toteutuksesta millanen palkkari sopii parhaiten, mahdoton antaa tohon mitään yleispätevää vastausta…

   Aikoinaan oon sekoitellut ite, mutta nyt jo useemman vuoden on käytössä ollut M-Nutritionin Anabolic Overdrive, huippulaadukas valmis palkkari korkealaatuisista raaka-aineista.

   Noi palkkarin raaka-aineet on aihe joka usein nostattaa kiistelyä, mutta ite en käyttäisi hiilarina maltoa, vaan esim. M-Nutritionin OsmoPURE:a… ja proteiiniksi heraisolaattia.

   Ja kiitos, mun mielestä kanssa törkeen hieno kuva! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta