Painokiekot järjestykseen!

Mikä on raivostuttavampaa salilla kuin siellä täällä lojuvat painokiekot? Metallisydän Gymillä ei sitä ongelmaa jatkossa ole, sillä viime viikolla saapuivat uudet upeat levypainotelineet!

20160428_200751

Joku voi muistaa, että rakentelin aiemmin itse puusta painotelineet. Kyllä niistä ihan kivan näköiset tuli, mutta kyllähän se nyt vaan niin oli, että ei ne kevyet puiset telineet mitään kestä. Siksipä laitoin pitkällisen tutkiskelun ja vertailun jälkeen Kuntokaupasta tilaukseen kunnolliset kampatelineet.

Kriteereinä oli laadukkuus, tukevuus ja kestävyys sekä riittävä koko jotta niihin mahtuu nykyiset ja tulevat kiekot. Lisäksi salin pieni koko määritteli telineiden mallin, jonka piti olla matala lattiamalli. Kuntokaupasta löytyneet FitNordin kampatelineet olivat kaikkea tätä.

20160428_201658 20160428_203507 20160430_130802 20160430_130747

Nämä telineet on tehty kestämään. Todella tukevat ja jämäkät telineet, joihin mahtuu helposti niin nykyiset painokiekkoni että sopivasti vielä täydennystäkin. Telineiden siirtäminen kiekkoineen on tehty helpoksi kahvan ja renkaiden avulla.

Täytyy sanoa että en voisi olla tyytyväisempi hankintaani. Seuraavaksi listalla on tyyliin sopiva tukeva ja jämäkkä säädettävä penkki nykyisen rimpulan tilalle, sekä tietysti lisää niitä painokiekkoja telineisiin 🙂

20160428_203454

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Painokiekot järjestykseen!”

  1. Kieltämättä olen vähän kateellinen MetallisydänGymistä! 😀 Onko sulla suinnitelmissa jossain vaiheessa siirtyä treenaamaan pelkästään siellä?

    • Ootas kun esittelen sen valmiina! Vielä ei ole kaikkea nähty 😉

      Ei oo tarkoitus siirtyä sinne kokonaan, mutta sillon tällön jos siellä treenailis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta